ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

someuser12345

Re: ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Δημοσίευσηαπό someuser12345 » 29 Μάιος 2012, 18:32

Κανένας δεν μπορεί να μας εκπροσωπήσει από την στιγμή που δεν έχει γίνει συζήτηση επί του Μνημονίου.
Στο μόνο που έχουμε συμφωνήσει όλοι είναι ότι όταν μας έβαζαν στο μνημόνιο, ούτε μας ρώτησαν, ούτε μας ενημέρωσαν.
Τα δε κόλπα των Οικολόγων που βλέπουν ότι πρέπει να εντάξουν στην ατζέντα τους και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να κερδίσουν κανένα ψηφαλάκι παραπάνω, γνωστά και από άλλες... ''πρωτοβουλίες' τους..

arisnek
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό arisnek » 29 Μάιος 2012, 18:56

Ειχα την εντυπωση πως η θεση μας για το μνημονιο ειναι συγκεκριμενη.Δηλαδη διαφανεια με ολα τα στοιχεια, ολων των περιπτωσεων, στο φως, και διενεργεια δημοψηφισματος ωστε να αποφασισει ο λαος το τι θελει και τι οχι.

someuser12345

Δημοσίευσηαπό someuser12345 » 29 Μάιος 2012, 18:59

Το ίδιο έγραψα.

Z53

Δημοσίευσηαπό Z53 » 29 Μάιος 2012, 19:18

arisnek έγραψε:Ειχα την εντυπωση πως η θεση μας για το μνημονιο ειναι συγκεκριμενη.Δηλαδη διαφανεια με ολα τα στοιχεια, ολων των περιπτωσεων, στο φως, και διενεργεια δημοψηφισματος ωστε να αποφασισει ο λαος το τι θελει και τι οχι.

Σωστά, αλλά προφανώς μια συζήτηση (όποια μορφή και να πάρει) δεν μπορεί να μείνει εκεί. Στην ερώτηση "ναι αλλά τώρα τι κάνουμε ?" εμείς τι λέμε ?
Δημήτρη, δε συμφωνώ να στείλουμε το Θανάση χωρίς τίποτα στα χέρια του. Σίγουρα η άρνηση δεν ακούγεται καλά, αλλά πάλι για σκέψου ένα πάνελ με πέντε οικονομολόγους και το Θανάση χωρίς τεκμηριωμένες θέσεις.
Νομίζω ότι δεν πρέπει να πάμε, αλλά πρέπει να απαντήσουμε με κάποιο εύσχημο τρόπο.
Ζαννής Φραγκάκης (Αρχιτέκτονας)

arisnek

Δημοσίευσηαπό arisnek » 29 Μάιος 2012, 19:30

Ειναι κατι που θα εχει προβολη απο τα μμε? Αν ναι, πιστευω πως επιβαλλεται να παμε, ακομα και αν δεν εχουμε συγκεκριμενες θεσεις για πολυ συγκεκριμενα ζητηματα του μνημονιου.
Αλλα εδω ολοκληρος υπουργος δηλωσε πως δε το διαβασε. Εμεις τι εχουμε να φοβηθουμε? Αν παντως δεν εχει προβολη απο μμε, τοτε και γω θεωρω ανουσια την παρουσια μας εκει.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 29 Μάιος 2012, 19:39

απλή συμμετοχή νομιζω ισα για να αποκτήσουμε εμπειρία. να καταγραφει η συζητηση και να μοιραστει εδω στο φορουμ ωστε απλα να δουμε πως δρουν και τα αλλα κομματα σε τετοιες περιπτωσεις. εμεις δεν εχουμε κατι να πουμε και θα ηταν δυσκολο γι αυτον που θα παει...
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 29 Μάιος 2012, 19:43

Εμένα πάντως, πολύ μου βρωμάει, αυτή η τάση που έχουν οι οικολόγοι πράσινοι, να κάνουν "προεκλογικά" στρογγυλά-με γωνίες τραπέζια.

Αν και είμαι υπέρ του διαλόγου και της επαφής με όλους τους χώρους, θα πω όχι, γιατί δεν μου αρέσει η συγκυρία.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 29 Μάιος 2012, 19:45

........ αλλά πρέπει να απαντήσουμε με κάποιο εύσχημο τρόπο

Ζανή, μήπως θα έπρεπε να είμαστε επιθετικοί;
Τώρα τους έπιασαν τα "σεκλέτια";
Τόσους μήνες/μέρες τώρα, αρνούνται να κουβεντιάσουν με οιονδήποτε. Ακόμα και όταν είχαν τα πάντα στα χέρια τους.
Άλλαξε κάτι;
Μήπως ψάχνουν για "συνοδοιπόρους" στην παράνοιά τους;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 29 φορά/ες συνολικά
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 29 Μάιος 2012, 19:51

Είμαι υπερ του να μην πάμε, για τους λόγους που εξήγησαν οι φίλοι παραπάνω...

Abort/Retry/Ignore?
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

arisnek

Δημοσίευσηαπό arisnek » 29 Μάιος 2012, 19:52

Ναι εχουμε αποφασισει να τραβηξουμε μονοι μας την δικη μας πολιτικη ροτα. Δεν εχω καταλαβει ομως αυτο το φοβικο συνδρομο που μας εχει πιασει σε οτι αφορα αλλους πολιτικους συνδυασμους.
Δε καταλαβαινω για ποιο λογο φοβομαστε να αντιπαρατεθουμε, να συζητησουμε και να διαφωνησουμε η να συμφωνησουμε με τον οποιοδηποτε.
Δεν ειμαστε πολιτικο κομμα? Δεν εχουμε αρχες? Δεν εχουμε ιδεες και αποψη για την κοινωνια μας και την χωρα μας?

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες