φοροδιαφυγή: καλό ή κακό;

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: φοροδιαφυγή: καλό ή κακό;

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

Τσιπροκόπ.......
Σε παρακαλώ, πρόσεχε τις παραπομπές σου και πως τις διαμορφώνεις!!
Δεν θέλω να γίνω "γκρινιάρης" αλλά, δες όλο αυτό που έφτιαξες πιο πάνω και πες μου τα συμπεράσματά σου.
Έτσι όπως το "έχτισες" μου χρεώνεις πράγματα με τα οποία διαφωνώ.
(Ξέρω, θα με χαρακτηρίσεις λεπτολόγο, περίεργο αλλά, δεν μου αρέσει να διαστρεβλώνονται οι θέσεις μου).
Πριν σχολιάσεις, κάνε τον κόπο σε παρακαλώ και ξαναδιάβασε το "δημιούργημά" σου
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
chprokop

Δημοσίευση από chprokop »

Ela, min gkriniazis... Ston ergoil apefthinomai... Den einai epistimoniki parapompi...

Γραφω σε greeklish για να σε πειραξω και παλι... :evil:
ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ergoil »

chprokop έγραψε:
ergoil έγραψε: Γιαυτό άλλωστε και θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνουμε μέσα στο κάστρο, λέγοντας και διαβεβαιώνοντας τον εχθρό ότι θα κάνουμε ότι μας λέει σαν καλοί και πιστοί δούλοι, άλλα κάνοντας τα εντελώς αντίθετα στην πράξη.

Ωραια προσεγγιση... Αυτα πιανουν σε Ελληνες (βλ. ψηφοφορους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), οχι σε Γερμανους και μαλιστα κυβερνωντες.
Αν δεν το ξερεις, ειναι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ... και εχουν και ατομα να τους σφυριζουν τα διαφορα, βλ. ΣΕΒ, κλπ.

Μα για ποιό υπουργείο μας λες; Δεν μιλάω για τους λακέδες της εξουσίας, μιλάω για τον λαό, αυτός πρεπει να έχει αυτή την συμπεριφορά της αντίστασης μέσω της φοροδιαφυγής, με σκοπό την διάβρωση των δομών του συστήματος. Με σκοπό το απογύμνωμα του φερετζέ του κράτους πρόνοιας και την αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου του ολιγαρχικού κράτους, του κράτους δυνάστη. Έτσι ώστε ευκολότερα να το ξεράσει ο λαός.
Και την έχει βέβαια ο λαός αυτή την συμπεριφορά, στα μάτια του κράτους δυνάστη ο λαός φαίνεται όσο μπορεί νομότυπος, από την πίσω όμως πόρτα υπάρχει μια μαύρη τρύπα φοροδιαφυγής, και καλά κάνει και υπάρχει αφού μέσω αυτής κρατιέται ο λαός ζωντανός και συνεχίζει να αντιστέκεται.

Η άποψή μου είναι ότι αν φοροδιεφευγε ο κόσμος παλιά, όταν στο τιμόνι ήταν οι ντόπιοι έλληνες λακέδες ολιγάρχες, τώρα που είναι στο υπουργείο οι γερμανοί πρέπει η φοροδιαφυγή να ενταθεί ακόμα περισσότερο.
Όσους και γερμανοτσολιάδες και να μας στείλουν, κοντά στους κλέφτες στάθηκαν πάντα δίπλα και οι αρματωλοί, οι υποτιθέμενοι σύμμαχοι των τούρκων, αλλά στην πράξη ο δούρειος ίππος τους. Δεν χρειαζόμαστε μόνο τους κλέφτες λοιπόν, χρειαζόμαστε και τους αρματωλούς, έλληνες πατριώτες που θα βρίσκονται μέσα στα υπουργεία, που θα λένε yesmen στους γερμανούς και στους αμερικάνους, αλλά στην πράξη θα κλείνουν το μάτι στους πειρατές και στους κλέφτες και θα τους βοηθάνε στον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία και εθνική κυριαρχία, κυριαρχία και ανεξαρτησία που περνάει απαραίτητα μέσα από την τελική κατάργηση της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας και την εγκαθίδρυση της άμεσης δημοκρατίας.
chprokop

Μακαρι η φοροδιαφυγη να απεβαινε εις σωτηρια των φοροφυγαδων. Δεν ξερω βεβαια κανενα που να
κερδιζει τα φαρμακα του παιδιου του μη αποδιδοντας ΦΠΑ-συνηθως παιρνει ενα πολυτελες ΙΧ (και ψαχνει πως θα γλιτωσει τεκμηρια
και φορους)....
laskaris_vasilis

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

Ela, min gkriniazis... Ston ergoil apefthinomai... Den einai epistimoniki parapompi...

Γραφω σε greeklish για να σε πειραξω και παλι... :evil:

Χαίρομαι!!!! :D :D :D
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ergoil »

chprokop έγραψε:Μακαρι η φοροδιαφυγη να απεβαινε εις σωτηρια των φοροφυγαδων. Δεν ξερω βεβαια κανενα που να
κερδιζει τα φαρμακα του παιδιου του μη αποδιδοντας ΦΠΑ-συνηθως παιρνει ενα πολυτελες ΙΧ (και ψαχνει πως θα γλιτωσει τεκμηρια
και φορους)....

Αντί να αναμασάς την κρατική προπαγάνδα που επικεντρώνεται στον φερετζέ του ολιγαρχικού κράτους δυνάστη, καλύτερα να συζητήσουμε για τον προϋπολογισμό. Εκεί θα δούμε ποιό είναι το ποσοστό από τους φόρους μας που πάει για φάρμακα των παιδιών μας, και ποιό είναι το ποσοστό που πάει στα δακρυγόνα και στα γκλομπς με τα οποία βαράνε τα παιδιά μας.
chprokop

Την κρατικη προπαγανδα την εχω για πρωινο. Το απογευμα τρωω τα σκουπιδια των ΜΜΕ και τον οχετο των trolls και λοιπων Interneto-πειραγμενων.
Καθε αλλη διατροφη μου χαλαει τη διαιτα...
ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ergoil »

chprokop έγραψε:Την κρατικη προπαγανδα την εχω για πρωινο. Το απογευμα τρωω τα σκουπιδια των ΜΜΕ και τον οχετο των trolls και λοιπων Interneto-πειραγμενων.
Καθε αλλη διατροφη μου χαλαει τη διαιτα...

:lol: :lol: :lol:
crisal

Δημοσίευση από crisal »

ergoil έγραψε:
chprokop έγραψε:ΧΑΧΑ με εκανες και γελασα...

Να σου θυμισω οτι οι πλουσιοι πλουτιζαν με φασιστες στην εξουσια, επαναστατες αριστερους κλπ κλπ

Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα προσαρμοστουν και παλι? Αν αλλαξει το καθεστως, δεν θα αλλαξουν οι ανθρωπινες συμπεριφορες, αλλα προσωπα.

Αν νομιζεις, οτι η αριστερη επαναστατικοτητα θα πετυχει οτι δεν εγινε αιωνες, δες τι γινεται 60-70 χρονια μετα εκει που επικρατησαν...

Αν ειναι να γινουμε Κουβα, Κινα και Βενεζουελα, καλα ειμαστε και στην ΕΕ...

Το απολυτο παραδειγμα ειναι η Λιβυη. Εγινε το κρατος που απαρνηθηκε τη διεθνη εννομη ταξη, εξεθρεψε την τρομοκρατια, συμφιλιωθηκε
με τους αντιπαλους του, αλλα δεν γλιτωσε την μοιρα οσων εχυσαν ποταμους αιματος για να εδραιωθουν: o Κανταφι πηγε απο μαχαιρι live και με τον πιο ασχημο θανατο... Ουτε στο Αλκατραζ τοση βια..

Εμείς δεν είμαστε μπουνταλάδες λίβυοι. Στο dna μας έχει γραφτεί η καταστροφή εκ των έσω δύο αυτοκρατοριών, της ρωμαικής και της οθωμανικής. Έχουμε την τεχνογνωσία να καταστρέψουμε και την τρίτη που μας έχει προκύψει. Η θρησκεία και η φοροδιαφυγή είναι τα όπλα που έχουμε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα, και μπορεί να βρεθεί και κάποιο άλλο στην πορεία. Ή μήπως το έχουμε βρεί ήδη; ;)

Για να μην γκρινιαζεις εβαλα ολη την παραθεση....

Δεν αλλάζει το νοημα αυτου που είπες....Εξακολουθει να είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ.....

Οποτε δικαιο εχει ο φίλος που σε εκραξε , Εγκρινω και επαυξανω....
ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ergoil »

Το εξήγησα και εδώ τι εννοώ σχετικά με την μπουνταλοσύνη που επέδειξαν οι λίβυοι στον πόλεμο με το νατο.

όμως αυτό είναι το θέμα μας; το ρατσιστικό ή μη σχόλιο ενός ανωνύμου;
νομίζω το θέμα είναι η φοροδιαφυγή, και αν αυτό είναι καλό η κακό.
επ' αυτού αν έχεις κάτι να προσθέσεις, να το συζητήσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ergoil την 27 Μάιος 2012, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική συζήτηση”