Ανάλογα αν θα γίνουν άλλες εκλογές ή όχι να ορίσουμε συνάντηση Σ/Κ σε κάμπινγκ της Φθιώτιδας ή Μαγνησίας ακόμη και με γυναικόπαιδα-φίλες κλπ (να ασχολούνται κι αυτές με κάτι (κι όποιοι δεν θέλουν μένουν σε κοντινή πόλη ή έρχονται μόνο μια μέρα από τις 2)
Το κάνουν πολλά κόμματα στην Ευρώπη και βοηθάει στην γνωριμία και τις ανθρώπινες σχέσεις...
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Αν γίνουν οι εκλογές θα έλεγα 26/27 Μαΐου με δημόσια ανακοίνωση/πρόσκληση
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
μα τοτε ειναι εξετασεις σε σχολεια, αρα μαλλον ολοι οι οικογενειαρχες ειναι off και πλησιαζουν και εξεταστικες στα πανεπιστημια, οποτε χανεις και φοιτητες
παντως ενα γαματο μερος για camping ειναι τα καμμενα βουρλα, μεγαλο ωραιο οργανωμενο camping, στο κεντρο (σχετικα) της ελλαδας, και διπλα στο χωριο
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
ΟΚ, να δούμε ΑΝ/ΠΟΤΕ γινουν εκλογές και αποφασίζουμε ανάλογα