Συγχαρητήρια στους πειρατές από έναν φίλο

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Απάντηση
sirfun2
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Συγχαρητήρια στους πειρατές από έναν φίλο

Δημοσίευση από sirfun2 »

Ο φίλος και ιδιοκτήτης του inout.gr Αντώνης Λαμπρινίδης μου ζήτησε να μεταβιβάσω στα μέλη και τους φίλους του κόμματος Ελλήνων πειρατών το παρακάτω μήνυμα:

"Δεν θα ήθελα να πω πολλά λόγια μόνο δύο.....

Οπωσδήποτε αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν και προώθησαν την ιδέα...

Από την άλλη όμως θα ήθελα να εκφράσω την πικρία μου γιατί τόσα χρόνια τουλάχιστον 2 εκατομμύρια Έλληνες επωφελήθηκαν και γέμισαν τους σκληρούς τους δίσκους με μουσική - ταινίες -εφαρμογές αλλά και ελεύθερο λογισμικό που αποκτήθηκε από την συνεισφορά αυτών των ανθρώπων...

Χωρίς κόστος, χωρίς ανταλάγματα μόνο για την αλληλεγγύη....

Και δεν είναι τόσο η ελευθερία του διαδικτύου αυτή που μετράει όσο είναι η ελευθερία της σκέψης και της ελεύθερης έκφρασης που προέκυψε από την μεγάλη την μεγαλύτερη θα έλεγα κοινότητα ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα αλλά και ελεύθερο πνεύμα....

Ελπίζω στις επικείμενες εκλογές αυτό να γίνει πιο ευρύτερα γνωστό και το κόμμα Πειρατών Ελλάδας να ακολουθήσει αυτό της Γερμανίας που μόλις χθές έλαβε στις τοπικές εκλογές της Ρηνανίας πάνω από 8 %....

Τουλάχιστον ένα ψήφο τον οφείλουν όσοι συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια στην ανταλλαγή αρχείων.... που τους άλλαξε τον τρόπο σκέψης και τους απελευθέρωσε από τα δεσμά του πολιτικού μικρόκοσμου..."

με την σειρά μου θέλω να τον ευχαριστήσω για την στήριξη και το βήμα που μου παρέχει στην ιστοσελίδα του, όπως επίσης να τον καλέσω και ανοιχτά να συμμετάσχει ενεργά στην πολιτική παρέα μας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική συζήτηση”