Kαλή σου ημέρα,ακόμα και αν δεν θες να εκτεθείς αρκεί διακριτικά να αναφέρεις την υπαρξη του κομματος των πειρατών. Αν ενδιαφέρεσε για περισσοτερη συμμετοχή επικοινώνησε μαζί μου ειτε απο εδω με pm ή στο e-mail [email protected]. Καθε βοήθεια ειναι χρήσιμη απο κάθε ηλικία.voithostyrempora2 έγραψε:Συγχαρητήρια παιδιά. Αφού εχετε υποψήφιο στο Νομό,θα σας στηρίξωgkkoul έγραψε:http://www.verena.gr/content/δωδεκάνησο ... -βουλευτές και http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/04/22.html για τα Δωδεκανησα.
Ανακύρηξη υποψηφίων από Πρωτοδικεία
Re: Ανακύρηξη υποψηφίων από Πρωτοδικεία
Εγινε σημερα στον Αρειο Παγο ο ελεγχος ολων των υποψηφιων σε ολες τις εκλογικες περιφερειες και κατατεθηκε η δηλωση των ΠΕΙΡ για τους αντιστοιχους συνδυασμους ανα περιφερεια . Εγινε cross-check , ηταν ολα απολυτως ενταξει και οριστικοποιηθηκαν οι υποψηφιοι του κομματος για τις προσεχεις εκλογες.
Απομενει η επισημη ανακηρυξη απο τον Αρειο Παγο και ...τελειωσαμε !
Βουρρρρ τωρα για την προβολη του κομματος στους πολιτες. Υπαρχουν πολλοι που πρεπει να μας γνωρισουν.
Εν τω μεταξυ τα μπλουζακια ειναι αναρπαστα ... μεχρι και οι γραμματεις στον ΑΠ μου ζητησαν
Χρηστο ετοιμαζε t-shirts ! αυτα που εχουμε ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
Μεχρι και ο κυριος Παύλος , ο...λουλουδάς της πλατειας πηρε ενα και το φορεσε αμεσως και τωρα τριγυρναει ολο καμαρι δηλωνοντας οτι θα μας ψηφισει δαγκωτο !!! (Β΄Αθηνων)
Παραλληλα, στο γραφειο γινεται χαμος απο τηλεφωνα ! Απο εφημεριδες και σταθμους ζητουν επαφη με τους υποψηφιους για συνεντευξεις και παρουσιαση των ΠΕΙΡΑΤΩΝ.
Ανεστη, τους στελνω ολους σε σενα
Απομενει η επισημη ανακηρυξη απο τον Αρειο Παγο και ...τελειωσαμε !
Βουρρρρ τωρα για την προβολη του κομματος στους πολιτες. Υπαρχουν πολλοι που πρεπει να μας γνωρισουν.
Εν τω μεταξυ τα μπλουζακια ειναι αναρπαστα ... μεχρι και οι γραμματεις στον ΑΠ μου ζητησαν
Χρηστο ετοιμαζε t-shirts ! αυτα που εχουμε ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
Παραλληλα, στο γραφειο γινεται χαμος απο τηλεφωνα ! Απο εφημεριδες και σταθμους ζητουν επαφη με τους υποψηφιους για συνεντευξεις και παρουσιαση των ΠΕΙΡΑΤΩΝ.
Ανεστη, τους στελνω ολους σε σενα
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
-
anestis
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Κι εγώ δίνω τα κινητά των υποψηφίων ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ... 
ΥΓ Μην νομίσετε ότι μας αγάπησαν όλοι, ξαφνικά.
Θέλουν να είναι σωστοί ως προς το ΕΣΡ το οποίο -θεωρητικά- θα τους ελέγξει.
ΥΓ Μην νομίσετε ότι μας αγάπησαν όλοι, ξαφνικά.
Θέλουν να είναι σωστοί ως προς το ΕΣΡ το οποίο -θεωρητικά- θα τους ελέγξει.
omissman έγραψε:Ανεστη, τους στελνω ολους σε σενα
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
-
Thermaikos
Μπραβο στα ατομα που βοηθανε μερα-νυχτα στο γραφειο της Αθηνας
----Με κουράζουν τα κείμενα που είναι μόνο κεφαλαία γράμματα και greeklish----
Eeeek! Ποιές είναι αυτές; (Για να ξέρω δηλαδή αν πρόκειται να πάρει ξαφνικά κα'νας δημοσιογράφος τηλέφωνο).anestis έγραψε:Κι εγώ δίνω τα κινητά των υποψηφίων ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ...
Παρεμπιπτόντως, όπως έχω ξαναπεί, οι ψηφοφόροι θέλουν να βλέπουν πρόσωπα. Νομίζω πως καλό θα ήτανε να υπήρχε ένα σποτάκι με τους υποψηφίους. Ή, τέλος πάντων, κάποιων υποψηφίων. Πώς θα γίνει αυτό δεν έχω καμία ιδέα. Από το σπίτι μας με webcam.
Edit: Ίσως θα μπορούσαν να μπουν φωτογραφίες των υποψηφίων, στο site και στο facebook.
-
anestis
Αν ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ κάνουν σελίδα, εδώ ή έξω και βάλουμε link?
Γιατί ξέρω κάποιους/ες ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ δημοσιότητα
OK. Αυτοί που δεν θέλουν δημοσιότητα, ας μην στείλουν φωτό.anestis έγραψε:Αν ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ κάνουν σελίδα, εδώ ή έξω και βάλουμε link?
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
-
anestis
DONE!
-
baskin
http://baskin.dyndns.org (ταϊσμένο από το κεντρικό μας κυρίως, γιατί δεν προλαβαίνω πλέον...)
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...