Δράσεις σε πανεπιστήμια.
-
anestis
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Δράσεις σε πανεπιστήμια.
Η μόνη σκέψη είναι ο ομιλητής να ξέρει καλά το θέμα του (ιδανικά να διαβάσει την ACTA) και τις Αρχές μας.
Ποιός θα είναι ο ομιλητής?
Ποιός θα είναι ο ομιλητής?
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
-
James
- Επικοινωνία:
Τον ένα τον έχουμε ο Νίκος ( έιναι μέλος μας, headofthebored )που κάνει master εκεί και ψάχνουμε άλλον ένα από εμάς γιατί έχουμε και κάποιο φίλο του νίκου ο οποίος έχει γνώση και άποψη σε αυτά τα θέματα, τη μία παρουσίαση τη κάνω και εγώ, αλλα σαν τι? με τι ιδιότητα? (ακόμα το πτυχίο δε το έχω πάρει) από θέμα ύλης τη φτιάχνω κατά τη γν'ωμη μου άριστα, αλλά με κολλάει η ιδιότητα, ο Διονύσης λέει να τα πούμε σαν απόψεις των πειρατών και όχι σαν κάποιοι ειδικοί που παραδίδουμε μάθημα.
Σίγουρα το εξετάζουμε προσεκτικά, αν μπορούσε ο Γιάννης? θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζ΄του αργότερα, και ο vasper θα δουλέυει, πάντως (και εγώ θ α δουλέυω αλλα΄θα πάρω μιά μιρκ΄'η άδεια, παντως θα το μελετήσουμε καλά.
Σίγουρα το εξετάζουμε προσεκτικά, αν μπορούσε ο Γιάννης? θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζ΄του αργότερα, και ο vasper θα δουλέυει, πάντως (και εγώ θ α δουλέυω αλλα΄θα πάρω μιά μιρκ΄'η άδεια, παντως θα το μελετήσουμε καλά.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
[email protected]
-
hrsfpgyjrnptrd
Οκ, πάω να τυπώσω τις αφίσες και να κολλήσω όπου νομίζω τοι μπορεί να πιάσουν τόπο.
Αφού είναι 2 θέματα και 2 ώρες πιστεύω ότι 2 ομιλητές, με το θέμα που μπορούν να αναπτύξουν ο καθενας, με 20λεπτες παρουσιάσεις και μετα συζήτηση είναι καλά.
Για όποιο από τα δυο θέματα θέλετε προσφέρομαι να κάνω εγώ αν θέλετε. Αν υπάρχουν και άλλοι με χαρά μου να περιοριστώ σε ρόλο οργανωτή-χειροκροτητή.
Αφού είναι 2 θέματα και 2 ώρες πιστεύω ότι 2 ομιλητές, με το θέμα που μπορούν να αναπτύξουν ο καθενας, με 20λεπτες παρουσιάσεις και μετα συζήτηση είναι καλά.
Για όποιο από τα δυο θέματα θέλετε προσφέρομαι να κάνω εγώ αν θέλετε. Αν υπάρχουν και άλλοι με χαρά μου να περιοριστώ σε ρόλο οργανωτή-χειροκροτητή.
-
James
- Επικοινωνία:
θα μιλήσουμε μετάheadofthebored έγραψε:Οκ, πάω να τυπώσω τις αφίσες και να κολλήσω όπου νομίζω τοι μπορεί να πιάσουν τόπο.
[email protected]
[email protected]
-
espoir
- Επικοινωνία:
Από τη μία είναι εξαιρετική η δυναμική στα Πανεπιστήμια / ΤΕΙ και θα δώσει ώθηση.
Από την άλλη, υπάρχει προηγούμενο κομματικής παρουσίας στους ίδιους χώρους και αν ναι, πώς αντιμετωπίστηκε;
Από την άλλη, υπάρχει προηγούμενο κομματικής παρουσίας στους ίδιους χώρους και αν ναι, πώς αντιμετωπίστηκε;
είμαστε όλοι αραπάδες, τσιγγάνοι, γύφτοι, μοϊκανοί
http://about.me/espoir
http://about.me/espoir
Ακόμα μια ιδέα για την αξιοποίηση του νέου σε ηλικία δυναμικού της χώρας είναι να κάνουμε μια καμπάνια με μια αφίσα η οποία θα τους καλεί να μας στείλουν τεκμηριωμένες ιδέες που θα έκαναν τη χώρα καλύτερη. Δηλαδή ένα σλόγκαν του στυλ "Έχεις μια ιδέα που πιστεύεις πως μπορεί να κάνει καλύτερη τη χώρα μας; Στείλ' την στους πειρατές, σε ακούνε" ή κάτι τέτοιο. Κάποιες από τις ιδέες μπορούμε μετά από ψηφοφορία να τις εντάξουμε στο πρόγραμμά μας ή να φτιάξουμε σποτάκια κλπ.
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
-
OdysseasTz
+1
από plessas » Απρίλιος 2nd, 2012, 8:18 pm
Ακόμα μια ιδέα για την αξιοποίηση του νέου σε ηλικία δυναμικού της χώρας είναι να κάνουμε μια καμπάνια με μια αφίσα η οποία θα τους καλεί να μας στείλουν τεκμηριωμένες ιδέες που θα έκαναν τη χώρα καλύτερη. Δηλαδή ένα σλόγκαν του στυλ "Έχεις μια ιδέα που πιστεύεις πως μπορεί να κάνει καλύτερη τη χώρα μας; Στείλ' την στους πειρατές, σε ακούνε" ή κάτι τέτοιο. Κάποιες από τις ιδέες μπορούμε μετά από ψηφοφορία να τις εντάξουμε στο πρόγραμμά μας ή να φτιάξουμε σποτάκια κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OdysseasTz την 02 Απρ 2012, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
adrian
αυτο μπορει να γινει στα πλαισια της -παραμελημενης- νεολαιας του κομματος
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
hrsfpgyjrnptrd
Ομιλίες και εκδηλώσεις έχουν υπάρξει στο παρελθόν πολλές. Δεν νομίζω οτι θα έχουμε πρόβλημα, για να είμαι ειλικρινής θα εκπλαγώ αν συμβεί κάτι.espoir έγραψε:Από τη μία είναι εξαιρετική η δυναμική στα Πανεπιστήμια / ΤΕΙ και θα δώσει ώθηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hrsfpgyjrnptrd την 02 Απρ 2012, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
James
- Επικοινωνία:
παιδιά μη το μπερδεύουμε το θέμα μία παρουσίαση γιά προσωπικά δεδομένα και τις πατέντες και ποιές είναι οι αρχές του κόμματος των πειρατών σχετικά με αυτα.
[email protected]
[email protected]