Δράσεις σε πανεπιστήμια.
-
hrsfpgyjrnptrd
Δράσεις σε πανεπιστήμια.
Καλησπέρα σε όλους,
Κοιτάζοντας περισσότερο μια ιδέα που έπεσε χτες την συνάντηση της Αθήνας βεβαίωσα οτι είναι πραγματοποιήσιμο να κάνουμε μια ενημέρωση/εκδήλωση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για να γνωρίσουμε κόσμο και να μας γνωρίσουν και αυτοί. Λόγω διακοπών του Πάσχα βέβαια, θα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα με τις πιο πιθανές ημερομηνίες να ειναι αυτή την Τετάρτη ή Πέμπτη. Η ακριβής ημερομηνία εξαρτάται κυρία με την διαθεσιμότητα αιθουσών/αμφιθεάτρων.
Ανοιχτή πρόσκληση θα κάνουμε να έρθει ο κόσμος να ακούσει 10'-15' εισαγωγή με βασικές αρχές και μετά να μιλήσουμε. Δεν μιλαμε για υπερπαραγωγές, κάποιες μικρές αφισες για ενημέρωση και 3-4 άτομα για να μιλήσουν κατ την διάρκεια αλλά και μετά την εκδήλωση.
Νομίζω οτι μπορεί να ειναι καλό για να δούμε αν στην τελική οι νέοι ενδιαφέρονται για αυτό που κάνουμε, γιατί και αντικειμενικά μας λείπουν.
Περιμενω ιδεες/προτασεις/αποψεις,
Νίκος
Κοιτάζοντας περισσότερο μια ιδέα που έπεσε χτες την συνάντηση της Αθήνας βεβαίωσα οτι είναι πραγματοποιήσιμο να κάνουμε μια ενημέρωση/εκδήλωση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για να γνωρίσουμε κόσμο και να μας γνωρίσουν και αυτοί. Λόγω διακοπών του Πάσχα βέβαια, θα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα με τις πιο πιθανές ημερομηνίες να ειναι αυτή την Τετάρτη ή Πέμπτη. Η ακριβής ημερομηνία εξαρτάται κυρία με την διαθεσιμότητα αιθουσών/αμφιθεάτρων.
Ανοιχτή πρόσκληση θα κάνουμε να έρθει ο κόσμος να ακούσει 10'-15' εισαγωγή με βασικές αρχές και μετά να μιλήσουμε. Δεν μιλαμε για υπερπαραγωγές, κάποιες μικρές αφισες για ενημέρωση και 3-4 άτομα για να μιλήσουν κατ την διάρκεια αλλά και μετά την εκδήλωση.
Νομίζω οτι μπορεί να ειναι καλό για να δούμε αν στην τελική οι νέοι ενδιαφέρονται για αυτό που κάνουμε, γιατί και αντικειμενικά μας λείπουν.
Νίκος
Re: Δράσεις σε πανεπιστήμια.
ειναι καλη ιδέα αν και δεν ξεω κατα πόσο μέσα σε πανεπιστήμια που ξέρουμε τι συβαίνει θα έχουμε πραγματική απήχηση και δε θα θεωρηθεί σαν διαφίμηση του κομματος ( άμμεση διαφίμηση). ισως θα ήταν καλύτερα να οργανώσουμε για θέμετα ενημερώσεις που καίνε τους φοιτητές αλλα και το εκπειδευτικό σύστημα. δεν ξέρω β΄βαια και πολλα για να βοηθήσω σε αυτο τον τομέα. εδω χρειάζεται η γνωμη και η άποψη εκπαιδευτικών.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
hrsfpgyjrnptrd
Αν δεν θέλουμε να δώσουμε σαφη κομματικό χαρακτήρα μπορούμε να οργανώσουμε μια πιο περιορισμένη απο άποψη κόσμου εκδήλωση για να ενημερώσουμε τους φοιτητές για μια ιδέα (πάλι από φοιτητές) που σιγα σιγά βρίσκει τον δρόμο της και άφορα την διανομή CC υλικού μεσο ενος site αφιερωμένου στην προώθηση τησ ιδέας του CC και του Public domain.
Άλλα η στόχευση θα είναι πολυ πιο μικρή.
Ζώντας μέσα στο Πανεπιστήμιο καταλαβαίνω την ιδέα για ενημέρωση των φοιτητών σε πιο βασικά θέματα (εκπαίδευση, νομος ΑΕΙ κτλ) άλλα κατι τέτοιο θέλει χρόνο που δεν υπάρχει (και ισως είναι domain των φοιτητικών παρατάξεων που εχουν και τους πόρους και τις δομές και την ιδεολογική στόχευση). Τα πανεπιστήμια σε μια Βδομάδα θα είναι κλειστά και οι φοιτητές στους τόπους καταγωγής τους ΧΩΡΙΣ να εχουν ακούσει τίποτα για εμάς.
Αύριο θα προσπαθήσω να βρω αίθουσα για να το στήσω για Τετάρτη, γιατι το θεωρώ ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουμε και οσο δεν συναντάω αντίδραση εδω το λαμβάνω για σιωπηρό ναι.
(θα προτιμούσα μια έντονη συζήτηση, που θα μαρτυρούσε ενδιαφέρον και συμμέτοχη, αλλά μπορώ να ζήσω και έτσι)
Φυσικά ακούω προτάσεις.
Άλλα η στόχευση θα είναι πολυ πιο μικρή.
Ζώντας μέσα στο Πανεπιστήμιο καταλαβαίνω την ιδέα για ενημέρωση των φοιτητών σε πιο βασικά θέματα (εκπαίδευση, νομος ΑΕΙ κτλ) άλλα κατι τέτοιο θέλει χρόνο που δεν υπάρχει (και ισως είναι domain των φοιτητικών παρατάξεων που εχουν και τους πόρους και τις δομές και την ιδεολογική στόχευση). Τα πανεπιστήμια σε μια Βδομάδα θα είναι κλειστά και οι φοιτητές στους τόπους καταγωγής τους ΧΩΡΙΣ να εχουν ακούσει τίποτα για εμάς.
Αύριο θα προσπαθήσω να βρω αίθουσα για να το στήσω για Τετάρτη, γιατι το θεωρώ ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουμε και οσο δεν συναντάω αντίδραση εδω το λαμβάνω για σιωπηρό ναι.
(θα προτιμούσα μια έντονη συζήτηση, που θα μαρτυρούσε ενδιαφέρον και συμμέτοχη, αλλά μπορώ να ζήσω και έτσι)
Φυσικά ακούω προτάσεις.
οπως ειπες ο χρόνος είναι λιγος για κατι τετοιο σε γενικη κλιμακα. αν καπου οπως αθηνα η θεσσαλονικη που τρεχει καλυτερα το κομμα οργανωθει σε τοπικο επιπεδο ειμαι φυσικα μεσα. αλλα καλυτερα ειναι σε βαθος χρονου να γινονται τετοιες διαλεξεις με θεματα που καινε τους φοιτητες. αυτο ειναι το καμματι της εθελοντικης δραστηριοτητας που συζητιεται να ξεκινησε με πρωτο θεμα την ανεργια. η εμμεση διαφιμηση που εγω θελω για τους πειρατες.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
James
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Γειά σου Νίκοheadofthebored έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
Νίκος
Συγνώμη γιά τη καθυστερημένη απ´αντηση
Απλά έλειψα λίγες μέρες στη Πάρο και κάπου το έχασα το ποστάρισμα σου επειδή μας πιέζει ο χρόνος θα σε πάρω αύριο τηλέφωνο.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
[email protected]
-
James
- Επικοινωνία:
Υπάρχει πρώτη σκέψη γιά ανοικτή συζήτηση στην ΑΣΟΕΕ την Πέμπτη το μεσημερι 15. με 17.00
με θέμα Copyright, προσωπικά δεδομένα, ACTA, ψηφιοποίηση νόμων, ....
μέχρι το απόγευμα θα ξέρουμε γιά σίγουρα, ποιοί μπορούν να έρθουν και αν θέλουν να μιλήσουν γιά αυτά τα θέματα?
θέλουμε να μιλήσουμε εκεί γιά τεχνολογία και όχι να πάμε σαν κομματικά στελέχη, να μη φανούμε σαν όλους τουσ άλλους, επίσης ο Νικος θεωρεί ότι αυτά τα θέματα ταιριάζουν καλύτερα γιά εκεί παρόλο που πιστέυει ότι θα π΄ρεπει να πούμε και άλλα.
με θέμα Copyright, προσωπικά δεδομένα, ACTA, ψηφιοποίηση νόμων, ....
μέχρι το απόγευμα θα ξέρουμε γιά σίγουρα, ποιοί μπορούν να έρθουν και αν θέλουν να μιλήσουν γιά αυτά τα θέματα?
θέλουμε να μιλήσουμε εκεί γιά τεχνολογία και όχι να πάμε σαν κομματικά στελέχη, να μη φανούμε σαν όλους τουσ άλλους, επίσης ο Νικος θεωρεί ότι αυτά τα θέματα ταιριάζουν καλύτερα γιά εκεί παρόλο που πιστέυει ότι θα π΄ρεπει να πούμε και άλλα.
[email protected]
[email protected]
-
hrsfpgyjrnptrd
Η ιδέα τελικά καταλήγει σε μια ενημέρωση για θέματα προσωπικών δεδομένων καθώς και σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας (δικαιωμάτων? η σημειολογία ΕΧΕΙ νόημα).
Αρα 2 ομιλητές που μπορούν να πουν κάτι με νόημα, Ιδανικά με ppt. Στο θεμα της ACTA συνάδελφος ειχε δώσει πρόσφατα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία οπότε μπορούμε να μιλήσουμε για συνολικά θέματα και οχι μονο στον κίνδυνο αυτό.
Εγώ μπορώ όποιο από τα δυο χρειαστεί αρκεί να το ξέρω μέχρι σήμερα το βράδυ.
Συνημμένη Μικρή αφίσα (A4) που θα κολλήσω και θα προωθήσω μετα τις 19.00 αν δεν υπάρχει κάποια μεγάλη αντίδραση απο το φόρουμ.
Αρα 2 ομιλητές που μπορούν να πουν κάτι με νόημα, Ιδανικά με ppt. Στο θεμα της ACTA συνάδελφος ειχε δώσει πρόσφατα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία οπότε μπορούμε να μιλήσουμε για συνολικά θέματα και οχι μονο στον κίνδυνο αυτό.
Εγώ μπορώ όποιο από τα δυο χρειαστεί αρκεί να το ξέρω μέχρι σήμερα το βράδυ.
Συνημμένη Μικρή αφίσα (A4) που θα κολλήσω και θα προωθήσω μετα τις 19.00 αν δεν υπάρχει κάποια μεγάλη αντίδραση απο το φόρουμ.
- Συνημμένα
-
- its_a_trap_black_small.jpg (115.22 KiB) Προβλήθηκε 5379 φορές
-
James
- Επικοινωνία:
Εγώ συμφωνώ και μιλάμε γιά τις παρουσιάσεις, αναμένουμε και άλλες προτάσεις παρατηρήσεις πάνω σε αυτά τα δύο θέματα, επίσης θα βρίσκεται μέλος του κόμματος Πειρατών Σουηδίας η Στέλλα Παπασωτηρίου, ή οποία ζήτησε να συναντηθούμε γιά καφέ και να τα πούμε.
[email protected]
[email protected]
-
James
- Επικοινωνία:
up
η ώρα περνάει, κάποια παρατήρηση??
η ώρα περνάει, κάποια παρατήρηση??
[email protected]
[email protected]
-
zio_donnie
- Επικοινωνία:
Πιστεύω πως καλό θα ήταν οι παρουσιάσεις να είναι μικρές σε μήκος και όχι κατεβατό 30 σελίδες και από την πλευρά των πειρατών, και όχι ουδέτερες. Το νόημα είναι να μας μάθουν σαν κόμμα, να γίνει διάλογος και όχι να τους κάνουμε μάθημα.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.