Φανταστήτε τι έχουν να πάθουν όλοι αυτοί οι αφελείς επώνυμοι που κελαϊδάνε σαν τα καναρίνια στο ιντερνετ, σε περίπτωση που έρθει δικτατορία.
Αλλά μην μου πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα, έτσι;

Vassilis Perantzakis έγραψε: Θα γυρίσουμε πίσω στον εμφύλιο έτσι όπως πάμε.
random έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε: Θα γυρίσουμε πίσω στον εμφύλιο έτσι όπως πάμε.
Και γιατί, με το εμφύλιο δεν κινδυνεύεις όταν είσαι επώνυμος;
αν με την δικτατορία κινδυνεύεις ένα, με τον εμφύλιο μπορεί να κινδυνεύεις διπλά.
Vassilis Perantzakis έγραψε:random έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε: Θα γυρίσουμε πίσω στον εμφύλιο έτσι όπως πάμε.
Και γιατί, με το εμφύλιο δεν κινδυνεύεις όταν είσαι επώνυμος;
αν με την δικτατορία κινδυνεύεις ένα, με τον εμφύλιο μπορεί να κινδυνεύεις διπλά.
Μα αυτό σου λέω. Δεν πάμε για "οργανωμένη" δικτατορία... πάμε για αναρχία. Είναι χειρότερα τα πράγματα. Για δικτατορία χρειάζονται φιγούρες που έχουν ισχύ. Δεν υπάρχουν τέτοιοι στην Ελλάδα. Η εποχή των ηγετών (καλών ή κακών) έχει περάσει. Ο μόνος λόγος που μιλάνε για δικτατορία είναι γιατί το χειρότερο δεν μπορούν καν να το αντιληφθούν. Πρέπει να τρομοκρατήσουν με κάτι που καταλαβαίνει ο μέσος Έλληνας.
random έγραψε:όπου και να πηγαίνουμε, πιστεύω ότι όσοι επώνυμα εκθέτουν τις απόψεις τους στο διαδίκτυο κινδυνεύουν περισσότερο.
Οι καιροί αλλάζουν, εγώ αυτό το έχω βιώσει σε "δημοκρατικά" site που μεταλλάχτηκαν σε φασιστικά και άρχισαν να εκθέτουν τους επωνύμους τους.
Δεν θέλω να το βιώσω και στην πραγματική μου ζωή.
Vassilis Perantzakis έγραψε: Όμως η ανωνυμία δεν προωθεί και θέματα για τα οποία ενδιαφέρεσαι με την ίδια ταχύτητα.
random έγραψε:Νομίζω αυτό είναι θέμα κουλτούρας των περισσοτέρων, και όχι εγγενής αδυναμία της ανωνυμίας.
Αν εμπιστευόμασταν περισσότερο τους ανώνυμους που βρίσκουμε στο διαδίκτυο, τα πράγματα θα γινόντουσαν με την μέγιστη ταχύτητα. Παράδειγμα η βικιπεδια, το φατσοβιβλίο και το τουιτερ, τα οποία παρόλο που έχουν το φερετζέ της επωνυμίας, στην πραγματικότητα κλείνουν το μάτι και ενθαρύνουν την ανωνυμία σε πολύ μεγάλο βαθμό, γιαυτό και έχουν τόσο μεγάλη ανάπτυξη.
random έγραψε:Άρα η δικαιολογία που βάζεις στο εαυτό σου, ότι είμαι επώνυμος για να προωθούνται τα πράγματα γρηγορότερα, είναι τελικά θέμα κουλτούρας που προέρχεται από τον μη ψηφιακό κόσμο, και όχι πλεονέκτημα της επωνυμίας.
random έγραψε:Όπου και να πηγαίνουμε, πιστεύω ότι όσοι επώνυμα εκθέτουν τις απόψεις τους στο διαδίκτυο κινδυνεύουν περισσότερο. Οι καιροί αλλάζουν. Εγώ αυτό το έχω βιώσει σε "δημοκρατικά" site που μεταλλάχτηκαν σε φασιστικά και άρχισαν να εκθέτουν ή να καρφώνουν τους επωνύμους τους. Αυτό για μένα ήταν μεγάλο δίδαγμα, δεν θέλω να το βιώσω και στην πραγματική μου ζωή, γιαυτό παραμένω ανώνυμος.
Vassilis Perantzakis έγραψε:Μην τρομοκρατείσαι. Ποιος θα κάνει δικτατορία στην Ελλάδα ρε random? Αφού όλοι οι στρατιωτικοί είναι κομματόσκυλα και όλοι οι φαντάροι είναι αραχτοί και lite. Ούτε μια δικτατορία της προκοπής (!!!) δεν μπορούμε να κάνουμε σε αυτόν τον άχρηστο τόπο. Αναρχία θα έχουμε και φατρίες που θα ελέγχουν περιοχές. Θα γυρίσουμε πίσω στον εμφύλιο έτσι όπως πάμε. Αλλά δικτατορία; Ούτε με... σφαίρες.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες