iznogood wrote:

izno2

Re: Που πάμε;

Δημοσίευσηαπό izno2 » 28 Μαρ 2012, 22:21

anestis έγραψε:Τέλος να πω ότι στο "μπαμ" κάποιοι ήρθαν για την Άμεση Δημοκρατία και φύγανε όταν είδαν ότι δεν έχουμε επεξεργαστεί ένα "αναρχικό" μοντέλο, αλλά ότι το Ελβετικό είναι πιο κοντά μας.

Κάποιοι, χωρίς να ρωτήσουν τους υπόλοιπους, χωρίς καμια δημοκρατική διαδικασία, αποφάσισαν και διέταξαν ότι το ελβετικό μοντέλο είναι αυτό που θα εφαρμοστεί.

ναι εγώ είμαι ένας από αυτούς που αποχώρησαν γιαυτό ακριβώς το λόγο.

και δεν είμαι ο μόνος. είμαστε πολλοί πια, και δεν μπορείτε πια να αντιμετωπίσετε την αλήθεια που σας πλακώνει.

έτσι, το μόνο που σας μένει για να κοροιδέψετε τους δικούς σας, τους λίγους δικούς σας που θα γίνονται όλο και λιγότεροι να είστε σίγουροι,
είναι το "όλοι είναι ο izno".
http://iznogood.eucube.gr

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 28 Μαρ 2012, 22:30

CENSORED

Το μήνυμα μεταφέρθηκε από εδώ

SilindeElendil έγραψε:.Τωρα αν θες να βοηθησεις ασε κατα μερος την κριτικη,σηκωσε τα μανικια και βοηθα.Πειρατικα παντα. :)

τι μας λες ρε φίλε πασόκε με τα μανίκια!
το γαπ μου μεσα! αυτά μας έλεγε και αυτός.
το wiki ακόμα να το φτιάξετε!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και izno2, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά

Kotsos
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 28 Μαρ 2012, 22:37

SilindeElendil έγραψε:
SilindeElenil αν περιμένεις όλα αυτά που λές ότι διαδραματίζονται στο κόμμα να βγούν όταν θα ανακοινωθεί η ημερομηνία εκλογών που τα κανάλια επικοινωνίας θα κλείσουν το έχασες το παιχνίδι.

Κλεινει το internet στις εκλογες;Αν και δεν βιαζομαι ουτε με ενδιαφερει να βγαλω θεσεις ala carte για τις εκλογες,αν δεν ειμαστε ετοιμοι δεν θα βγαλουμε απλο ειναι.Τωρα αν θες να βοηθησεις ασε κατα μερος την κριτικη,σηκωσε τα μανικια και βοηθα.Πειρατικα παντα. :)

Ναι θα κλείσει και θα το δείς τι επίθεση θα γίνει από μπλόγκ που είναι χρωματισμένα πολιτικά, φλουό τώρα αλλά στην μάχη θα βάλουν τα χρώματα του πολέμου. Δεν θα σου δώσω τα λινκ εδώ αυτών που ήδη βαφτήκαν. Αν θές σου στέλνω σε πμ.
Ακόμα και η επίθεση είναι βοήθεια αλλά αν δείς τα πόστ μου θα δείς σεντόνια με εντοπισμούς προβλημάτων, θεωρητικού υπόβαθρου και προτάσεων. Τι παραπάνω βοήθεια μπορώ να προσφέρω;
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 28 Μαρ 2012, 22:40

Kotsos έγραψε:Ακόμα και η επίθεση είναι βοήθεια αλλά αν δείς τα πόστ μου θα δείς σεντόνια με εντοπισμούς προβλημάτων, θεωρητικού υπόβαθρου και προτάσεων. Τι παραπάνω βοήθεια μπορώ να προσφέρω;

και εγώ το ίδιο κάνω εδώ

βέβαια, για να μην λένε,"τα λέει ο τρελός ο Izno", μαζεύω quotes από επώνυμα μέλη εδώ, όπως p.x. ο manskap

anestis

Re: iznogood wrote:

Δημοσίευσηαπό anestis » 28 Μαρ 2012, 23:09

Αντε Ιζνο, καν'το το κόμμα σου.

Βάλε ένα μείγμα Αναρχισμού και ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όση αμεσοδημοκρατία θες. Θα πας πολύ μπροστά!
Πάρε μαζί σου όποια Πλατεία κι όποιο αγανακτισμένο θέλεις.

Δεν υπάρχει Πειρατικό κόμμα με την ιδεοληψία σου. Ολα είναι Αστικά, τι να κάνουμε. Εμείς οι αστοί πάλι, πήγαμε στον Αρειο Πάγο, υπακούουμε σ' αυτό το Σύνταγμα και λέμε να το αλλάξουμε. By the book. Από μέσα.
Δεν συγκλίνουμε. Το καταλάβαμε, το κατάλαβες, δεν χρειάζεται να τρολάρεις, να γράφεις ασυναρτησίες ή συντεταγμένα. Πλησιάζεις τα διψήφια accounts. Το'πες μια δυο τρεις χίλιες. Το καταλάβαμε.

Ψιτ, και δεν αποχώρησες. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΛΘΕΣ. Δοκίμασες να μας περάσεις την ατζέντα σου κι έχεις σκυλιάσει που είχαμε άμυνες.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, μη χαλάσουμε και τη φήμη μας στο Δημόσιο, δε λέει...

Ο Γαϊδουρινά υπομένων
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 28 Μαρ 2012, 23:13

δεν θέλω να φτιάξω δικό μου κόμμα.
και δεν θέλω να ενταχτώ σε κανένα κόμμα, είμαι κατά των κομματικά οργανωμένων.

Απλά προβληματίσομαι τι θα ψηφίσω και αν θα ψηφίσω.
Πάντως αν ψηφίσω, αυτό δεν θα είναι το κόμμα σας, όσο οι γνωστοί δυο τρεις-πέντε με τα "σηκωμένα μανίκια" βρίσκονται στο τιμόνι και αποφασίζουν, χωρίς να ρωτήσουν κανένα από τα 2000 μέλη σας (που σας εγκατέληψαν μόλις κατάλαβαν τι είσαστε)

εύχομαι να υπάρξει ανταρσία στο καράβι σας, να πάρει κανένας σοβαρός το τιμόνι, γιατι αλλιώς ούτε έξω από το λιμάνι δεν θα βγείτε.

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 28 Μαρ 2012, 23:15

anestis έγραψε:
Ψιτ, και δεν αποχώρησες. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΛΘΕΣ. Δοκίμασες να μας περάσεις την ατζέντα σου κι έχεις σκυλιάσει που είχαμε άμυνες.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, μη χαλάσουμε και τη φήμη μας στο Δημόσιο, δε λέει...

σωστό αυτό.
ναι δεν θέλω να εκτεθώ.
κακό είναι;

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 28 Μαρ 2012, 23:21

Οχι δεν είναι κακό. Κακό είναι να συμπεριφέρεσαι σαν να 'χεις ψύχωση.

Δεν πειράζει να μην μας ψηφίσεις (φτάνει να ψηφίσεις οτιδήποτε για λόγους που μαθηματικά αντιλαμβάνεσαι).
Και 2-3 φύγανε τώρα για να πάνε στοκ Καμένο. Πάλι δεν πειράζει. Καλή καρδιά!

"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 28 Μαρ 2012, 23:30

anestis έγραψε:Οχι δεν είναι κακό. Κακό είναι να συμπεριφέρεσαι σαν να 'χεις ψύχωση.

πως να μην έχω φύχωση ρε φίλε, στην κοινωνία που ζούμε!
έχεις καταλάβει που ζούμε; έχεις καταλάβει τι θα ζήσουμε σε λιγα χρόνια;
εδώ καράβια χάνονται, και πειρατικές βαρκούλες αρμενίζουν!
ας σοβαρευτούμε επιτέλους. δεν υπάρχει πια χρόνος.

δεν είναι δυνατόν τόσο καιρό να κάνετε για να στήσετε ένα γαμωwiki και ένα γαμωliquid.
προχωράτε, να δω και εγώ ο ψηφοφόρος αν υπάρχει κάτι καινούργιο εδώ, ή τζάμπα χάνω τον χρόνο μου.

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 28 Μαρ 2012, 23:48

Τζάμπα χάνεις το χρόνο σου, αλλά όχι όπως το εννοείς :)

Αν ψήφιζες κάτι, οτιδήποτε (αντιμνημονιακό αν σε κατάλαβα καλά) γι αυτές τις εκλογές κι ερχόσουν να μας δεις σε λίγους μήνες;
Χωρίς το βάρος και την πίεση που όλοι έχουμε; (εμείς επιπλέον λόγω του ελάχιστου χρόνου πριν και μετά).

Κατ' εμέ είναι ένα project δεκαετίας, για τα παιδιά μας, κατά τον Falkvinge εικοσαετίας. Και δεν έχουμε το μαγικό ραβδάκι.

PS Σήμερα μιλούσα με πρώην μέλος των Οικολόγων Πράσινων και κουφάθηκε που έχουμε ανοιχτό forum, και το εκτίμησε, γιατί αυτοί είχαν κλειστές λίστες και "γινόταν εκεί ο χαμός"

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες