προβολη κομματος σε media

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: προβολη κομματος σε media

Δημοσίευσηαπό anestis » 26 Μαρ 2012, 20:40

Αν και δήλωσα αντίθετος, θέλω να επεκτείνω τη συζήτηση:

Ισως έχουμε άνθρωπο που μπορεί να προσεγγίσει Ρ.Α. Θα το ξέρουμε σύντομα.

Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάποιον στην παραγωγή του Λαζόπουλου ή κάποιον ΜΕΣΑ στον ALPHA?

Για να γίνει μια διερεύνηση, πριν την τελική απόφαση που ανήκει στην πλειοψηφία.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 26 Μαρ 2012, 21:01

Να σας θέσω και μία άλλη παράμετρο που φαίνεται ότι την αγνοείτε. Όλοι αυτοί (που είναι μέσα στο σύστημα σύμφωνα με τα λεγόμενα σας) θα ξεβρακωθούν για χάρη μας για να μας στηρίξουν;

Θα χάσουν τον τηλεοπτικό πελάτη τους για να στηρίξουν πειρατές ή απλά θα μας πλασάρουν σαν κάτι διασκεδαστικό μέσα στο ήδη διασκεδαστικό πρόγραμμα τους;

Είναι τόσο μαλάκες για να δηλώσουν υποστηρικτές (και να χάσουν τον τηλεθεατή-πελάτη που είναι κολλημένος με τον Καμμένο π.χ) ή είναι τόσο αφελής θα που θα παίξουν τα νούμερα της τηλεθέασης για να προβάλουν αντικειμενικά τους Πειρατές.

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ετοιμαζόμαστε για μεγάλο λάθος, το οποίο θα παλεύουμε χρόνια να ξεπλύνουμε.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

andiguru

Δημοσίευσηαπό andiguru » 26 Μαρ 2012, 21:28

Ο πειρατής είναι πειρατής!
και δεν παρακαλάει για ψίχουλα δημοσιότητας σε χαβαλέ εκπομπές που υπάρχει κίνδυνος ακόμη και γελοιοποίησης..
σε μια πολιτική εκπομπή δεν έχω καμία αντίρρηση να συμμετέχουμε ακόμη και αν είναι του σκαι-μεγκα(αρκεί να είμαστε προετοιμασμένοι).
Αυτό που συζητάμε είναι πολύ επικίνδυνο!
Μπορεί να ακυρώσει προσπάθειες και κόπο πολλών πειρατών και να μας βάλει στο ίδιο τσουβάλι με τη τζούλια τους απόστρατους και τους κυνηγούς!

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 26 Μαρ 2012, 21:29

andiguru έγραψε:Ο πειρατής είναι πειρατής!
και δεν παρακαλάει για ψίχουλα δημοσιότητας σε χαβαλέ εκπομπές που υπάρχει κίνδυνος ακόμη και γελοιοποίησης..
σε μια πολιτική εκπομπή δεν έχω καμία αντίρρηση να συμμετέχουμε ακόμη και αν είναι του σκαι-μεγκα(αρκεί να είμαστε προετοιμασμένοι).
Αυτό που συζητάμε είναι πολύ επικίνδυνο!
Μπορεί να ακυρώσει προσπάθειες και κόπο πολλών πειρατών και να μας βάλει στο ίδιο τσουβάλι με τη τζούλια τους απόστρατους και τους κυνηγούς!

+1

someuser12345

Δημοσίευσηαπό someuser12345 » 27 Μαρ 2012, 00:55

Παιδία, νομίζω ότι εδώ και πολλά ποστ πιο πάνω, έχω προτείνει την "χρυσή τομή", αλλά δεν το πιάσατε.
Αν κάνουμε ΦΑΣΑΡΙΑ στο διαδίκτυο blogs, sites, newssites, κλπ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
Χωρίς άγχος λοιπόν. Σαρρώνουμε στο διαδίκτυο, βρίσκουμε έξυπνους τρόπους - για όλα τα γούστα - για να μας προσέξουν όλοι και το νερό θα μπει στο αυλάκι από μόνο του.
Το κακό είναι ότι πέφτει πολύ "κυρ ελέησον" και έτσι δεν θα γίνει τίποτε στο τέλος. :(

SpecialK

Δημοσίευσηαπό SpecialK » 27 Μαρ 2012, 01:28

krogias έγραψε:Παιδία, νομίζω ότι εδώ και πολλά ποστ πιο πάνω, έχω προτείνει την "χρυσή τομή", αλλά δεν το πιάσατε.
Αν κάνουμε ΦΑΣΑΡΙΑ στο διαδίκτυο blogs, sites, newssites, κλπ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
Χωρίς άγχος λοιπόν. Σαρρώνουμε στο διαδίκτυο, βρίσκουμε έξυπνους τρόπους - για όλα τα γούστα - για να μας προσέξουν όλοι και το νερό θα μπει στο αυλάκι από μόνο του.
Το κακό είναι ότι πέφτει πολύ "κυρ ελέησον" και έτσι δεν θα γίνει τίποτε στο τέλος. :(

Συμφωνώ! Αν κάνεις σαματά στο internet θα σε βάλουν μόνοι τους.
Σαματά όμως, όχι σιγοψυθίρισμα...

someuser12345

Δημοσίευσηαπό someuser12345 » 27 Μαρ 2012, 01:31

SpecialK έγραψε:
krogias έγραψε:Παιδία, νομίζω ότι εδώ και πολλά ποστ πιο πάνω, έχω προτείνει την "χρυσή τομή", αλλά δεν το πιάσατε.

Συμφωνώ! Αν κάνεις σαματά στο internet θα σε βάλουν μόνοι τους.
Σαματά όμως, όχι σιγοψυθίρισμα...

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 28 Μαρ 2012, 00:09

Περί Λαζόπουλου σήμερα.

Ρε, τι ζώον-τηλεοπτικό-καταντάει ο άνθρωπος για λίγη τηλεθέαση!
Μέχρι γάτα βάζει να κάνει πεοθηλασμό.
Και σε γκρο πλαν, μάλιστα, όπως στις κανονικές τσόντες.
Δεν είμαστε συντηρητικοί, αλλά να βλέπουμε μια γάτα, να γλείφει το πέος,
σ' ένα μπιμπελό, αηδία μας κάνει νυχτιάτικα...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/03 ... _3592.html
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Μαρ 2012, 01:15

Εντάξει ο χαλβάς επιβεβαιώνει κάθε φορά την άποψη που έχω περί αυτού. Όπως είπα και παραπάνω, όποιος επιβιώνει (αυτός δεν επιβιώνει απλά) στο ελληνικό τηλεοπτικό γίγνεσθαι, μπάζει κατ' ελάχιστον. Ο συγκεκριμένος είναι κοντά στον πάτο.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Thermaikos

Δημοσίευσηαπό Thermaikos » 28 Μαρ 2012, 01:37

Το ειδα κ γω αυτο.
Σπανια βλεπω τηλεοραση τα τελευταια χρονια(πλην αγωνων). Μεχρι να ξεκινησει ο αγωνας του ΑΠΟΕΛ, σκεφτηκα να κανω ζαπινγκ. Πετυχαινω αυτο το βιντεο, το οποιο το προβαλει γυρω στο πρωτο μισαωρο, οπου εκεινη την ωρα ειναι η λεγομενη prime time ζωνη και ειμαι στο σαλονι με τον διχρονο ανηψιο μου. :!:
τα σχολια ειναι περιττα.. :x
----Με κουράζουν τα κείμενα που είναι μόνο κεφαλαία γράμματα και greeklish----

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες