Πορτοσάλτε στο ΣΚαϊ Life

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Εμείς είμαστε η επικαιρότητα! :)

Δημοσίευσηαπό baskin » 26 Μαρ 2012, 20:56

sirfun2 έγραψε:δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή στο να μην συζητηθεί το θέμα...
πρέπει να δοθούν εξηγήσεις δεν αρκούν οι αόριστες γενικεύεις
ο κόσμος ρωτάει
το αποδέχονται οι πειρατές ως έχει?
θέτουν όρους?
κάποια "κακά" που έχουν φέρει τα μνημόνια τα βιώνει ο κόσμος στο πετσί του κάποια "καλά" δεν εφαρμόζονται
αναφορά για κράτος εκκλησία πουθενά, για αφοπλισμό και μείωση παρόμοιων δαπανών έχει το μνημόνιο?
είναι μεγάλη η κουβέντα
και μέχρι τώρα αποφεύγουμε την συζήτηση όπως ο διάολος το λιβάνι....
στο τέλος θα κατηγορηθούμε εμείς ότι κοροϊδεύουμε τον κόσμο

Δεν υπάρχει καμία εμμονή. Έχεις διαβάσει την εισήγηση του omissman για την οικονομία; Τι να πούμε δηλαδή στην συζήτηση ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο μνημόνιο. Αυτά που νοιώθει ο κόσμος στο πετσί του είναι αποτέλεσμα δικών μας επιλογών και λαθών που η σκούφια τους τραβάει από το 1950 και μετά. Το μνημόνιο είναι το αποτέλεσμα της αρρώστιας.

Θέλεις να συζητήσουμε για τον πυρετό ή για την λοίμωξη (ελληνική και ευρωπαϊκή).
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

mankasp

Re: Πορτοσάλτε στο ΣΚαϊ Life

Δημοσίευσηαπό mankasp » 26 Μαρ 2012, 22:23

Γιατί δεν βγάζουμε το δικό μας μνημόνιο σε κείμενο και σε βίντεο που θα αναφέρει ξεκάθαρα το ψευτοδίλημμα αυτό και να παρουσιάζει τις δικές μας λύσεις;
Έχει συζητηθεί άπειρες φορές στο φόρουμ, στις διασκέψεις και στο Mumble και καταλήγουμε πάντα στην ίδια απάντηση.
https://twitter.com/e_kastrinakis

someuser12345

Δημοσίευσηαπό someuser12345 » 27 Μαρ 2012, 01:08

+100
mankasp έγραψε:Γιατί δεν βγάζουμε το δικό μας μνημόνιο σε κείμενο και σε βίντεο που θα αναφέρει ξεκάθαρα το ψευτοδίλημμα αυτό και να παρουσιάζει τις δικές μας λύσεις;
Έχει συζητηθεί άπειρες φορές στο φόρουμ, στις διασκέψεις και στο Mumble και καταλήγουμε πάντα στην ίδια απάντηση.

Θέλετε να μιλάνε αύριο όλοι για εμάς; Μια τοποθέτηση, σε γρήγορο βίντεο, για τα όσα μας έφεραν στην εξαθλίωση της μεσαίας τάξης, στην ανεργία και στην φτώχεια. Από τις συλλογικές ευθύνες ως πολίτες με τις επί 38 χρόνια επιλογές μας, έως και τις αποφάσεις των "ηγετών"... ΟΛΩΝ των κομμάτων ("Ξύσε με να σε ξύσω" είναι όλοι τους). Που θέτουν το ψευτοδίλημμα "ΟΧΙ ή ΝΑΙ" στο μνημόνιο, αλληθωρίζοντας όμως όταν είναι να εστιάσουν στα πραγματικά αίτια και τις πραγματικές λύσεις!
Το σκέτο "ΟΧΙ" ή σκέτο "ΝΑΙ" στο μνημόνιο είναι ΣΚΕΤΗ παραπλάνηση από το πραγματικό πρόβλημα: Το υπάρχον αρτηριοσκληρωτικό πολιτικό σύστημα. Άλλωστε, δεν μας υποψιάζει καν ότι το ίδιο αυτό σύστημα που μας οδήγησε εδώ, θέτει αυτό το δίλλημμα;
Σκέφτομαι ήδη τον "ομορφάντρα" σε cartoon, να λέει στην κοπελιά "σκέτο ή με απ΄όλα" και να λέει η κοπελιά: "δεν έχω άλλη επιλογή";

vasilis89

Δημοσίευσηαπό vasilis89 » 27 Μαρ 2012, 04:14

ε που είναι το περίεργο με τον πορτοσαλτε?
εδώ διαμαρτηρία για το acta έγινε και πρώτα στο πανο ήταν "δημόσια διαφάνεια" "πραγματική δημοκρατία"
καραμπινάτο αντιμνημονιακό αριστερό κόμμα ήμαστε.. καλά κάνει και μας βάζει εκεί ο πορτοσάλτε και οικολόγοι μας καλούν σε αυτό το πάνελ..

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 27 Μαρ 2012, 08:39

Βασίλη, χωρίς διαφάνεια και πραγματική δημοκρατία, θέλω να δω ΠΩΣ θα κερδίσεις την μάχη για τις ψηφιακές σου ελευθερίες...

Αυτά που εσύ τα λές αριστερά, κάποιος άλλοα τα λέει φιλελεύθερα, άλλος σοσιαλιστικά κι άλλος κεντρώα.

vasilis89 έγραψε:ε που είναι το περίεργο με τον πορτοσαλτε?
εδώ διαμαρτηρία για το acta έγινε και πρώτα στο πανο ήταν "δημόσια διαφάνεια" "πραγματική δημοκρατία"
καραμπινάτο αντιμνημονιακό αριστερό κόμμα ήμαστε.. καλά κάνει και μας βάζει εκεί ο πορτοσάλτε και οικολόγοι μας καλούν σε αυτό το πάνελ..
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Nicholas Starkos
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Nicholas Starkos » 27 Μαρ 2012, 11:42

Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω. Το έχω πει και θα το ξαναπώ.
Οι ψηφοφόροι δεν είναι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ. Οι ψηφοφόροι είναι όπως εγώ και εσείς. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΠΛΕΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ( Το έγραψε και ο baskin): Το μνημόνιο περιέχει κάποια άρθρα τα οποία είναι άθλια και καταστροφικά και με τα οποία διαφωνούμε , αλλά ΕΠΙΣΗΣ περιέχει και κάποια σωστά και αυτονόητα τα οποία μόνοι μας οι Έλληνες έπρεπε να τα κάνουμε. ΤΕΛΟΣ της απάντησης.

Όποιος δημοσιογράφος και ψηφοφόρος διαθέτει νοημοσύνη την καταλαβαίνει ΑΜΕΣΩΣ.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν χαρίζονται , ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ.

koskin53

Δημοσίευσηαπό koskin53 » 27 Μαρ 2012, 11:50

Συμφωνώ απόλυτα με τον Νικόλα.
Έτσι απλά είναι τα πράγματα με το μνημόνιο.

someuser12345

Δημοσίευσηαπό someuser12345 » 27 Μαρ 2012, 16:08

Ο δημοσιογράφος δε θα σταματήσει εκεί, γιατί μπορεί να διαθέτει νοημοσύνη, αλλά διαθέτει και κουτοπονηριά και θα ρωτήσει "Δηλαδή; Πείτε μας 2-3 άρθρα". Το ίδιο θα σου πει και ο εκπρόσωπος άλλου κόμματος, αν θελήσει να σε "στριμώξει". Από την άλλη, επειδή οι Πειρατές δεν απειλούν προς το παρόν τα κόμματα εξουσίας, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό για να κερδίσουμε δωρεάν χρόνο ΤΩΡΑ που δεν υπάρχει ακόμη περιορισμός εμφανίσεων.

Nicholas Starkos έγραψε:Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω. Το έχω πει και θα το ξαναπώ.
Οι ψηφοφόροι δεν είναι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ. Οι ψηφοφόροι είναι όπως εγώ και εσείς. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΠΛΕΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ( Το έγραψε και ο baskin): Το μνημόνιο περιέχει κάποια άρθρα τα οποία είναι άθλια και καταστροφικά και με τα οποία διαφωνούμε , αλλά ΕΠΙΣΗΣ περιέχει και κάποια σωστά και αυτονόητα τα οποία μόνοι μας οι Έλληνες έπρεπε να τα κάνουμε. ΤΕΛΟΣ της απάντησης.

Όποιος δημοσιογράφος και ψηφοφόρος διαθέτει νοημοσύνη την καταλαβαίνει ΑΜΕΣΩΣ.

omissman

Re: Εμείς είμαστε η επικαιρότητα! :)

Δημοσίευσηαπό omissman » 27 Μαρ 2012, 18:47

krogias έγραψε:Να τον διορθώσει και να του πει τί ακριβως;
Στις αρχές του Κόμματος δεν διάβασα τίποτα (και θα πρεπε να υπάρχει κάτι ακριβώς για αποφεύγονται τέτοιες παρεξηγήσεις).
Αλλά από συζητήσεις που διαβάζω, μάλλον κλείνουμε οι περισσότεροι προς το ότι το δίλλημμα δεν είναι πλέον "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ" στο Μνημόνιο, αλλά να μάθουμε από τα λάθη μας για να αποφύγουμε το 3ο, το 4ο, το 5ο.. κλπ κλπ. και επιτέλους να τιμωρηθούν κάποιοι, γιατί ακριβώς αυτή η ατιμωρισία μας κατέστρεψε.

Πάντως, θα πρεπε να υπάρχει κάτι στις αρχές μας.

+1000 ... εγω τουλαχιστον το υποστηριζα αυτο απο την πρωτη στιγμη που γραφτηκα στο κομμα, εχω αναρτησει και αναλυτικα την αποψη μου για το ψευδοδιλημμα του Μνημονιο ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Με την εντυπωση οτι υπηρχε ενα consensus σ' αυτο εκατσα κι' εγραψα μια σεντονιαδα εισηγηση στην επιτροπη οικονομιας, οπου το εκανα νιανια το θεμα για να γινει αντιληπτο σε ολους με απλους , σαφεις και κατανοητους ορους . Το αποτελεσμα ηταν να κατηγορηθω για ...μεγαλομανια , οτι δλδ ταχα μου προσπαθω να λυσω το οικονομικο προβλημα της Ελλαδας μονος μου !!!

Καταλαβα λοιπον οτι , για λογους που μου ειναι απολυτως ακατανοητοι, οτι η "γραμμη" του κομματος ειναι να μην ασχολουμαστε με ανουσιες θεωρητικολογιες [π.χ. κουβεντες καφενειου για το χρηματοοικονομικο συστημα, περιβαλλον, τουρισμος και λοιπα ασχετα ...] αλλα να επικεντρωθουμε στο πως θα ψαρεψουμε νεα μελη απο την απουσα νεολαια μας ! Οποτε τι παρεμβαση να κανουμε στον οποιο Πορτοσαλτε ; να του λεμε τι ; οτι δεν μας απασχολει το Μνημονιο γιατι κατα βαθος το Κυριο προβλημα ειναι η ...ACTA ;;;;;;;

ε που είναι το περίεργο με τον πορτοσαλτε?

εγω δεν το εχω δει αυτο στις αρχες μας. Εαν εχει αλλαξει κατι πειτε το μου για να φυγω ΤΩΡΑ. Ακους εκει ...καραμπινατο αριστερο κομμα οι Πειρατες !!! ελεος πια με τις ασυναρτησιες ...
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 27 Μαρ 2012, 19:05

Περιορισμός εμφανίσεων; :) Αφού σας είπα, δεν κατεβαίνω υποψήφιος βουλευτής (ελπίζω να έχουμε για Β' Θεσσαλονίκης :)
άρα δεν με πιάνει :) :D :lol:

krogias έγραψε:ΤΩΡΑ που δεν υπάρχει ακόμη περιορισμός εμφανίσεων.[/b]
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες