krogias έγραψε:Να τον διορθώσει και να του πει τί ακριβως;
Στις αρχές του Κόμματος δεν διάβασα τίποτα (και θα πρεπε να υπάρχει κάτι ακριβώς για αποφεύγονται τέτοιες παρεξηγήσεις).
Αλλά από συζητήσεις που διαβάζω, μάλλον κλείνουμε οι περισσότεροι προς το ότι το δίλλημμα δεν είναι πλέον "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ" στο Μνημόνιο, αλλά να μάθουμε από τα λάθη μας για να αποφύγουμε το 3ο, το 4ο, το 5ο.. κλπ κλπ. και επιτέλους να τιμωρηθούν κάποιοι, γιατί ακριβώς αυτή η ατιμωρισία μας κατέστρεψε.
Πάντως, θα πρεπε να υπάρχει κάτι στις αρχές μας.
+1000 ... εγω τουλαχιστον το υποστηριζα αυτο απο την πρωτη στιγμη που γραφτηκα στο κομμα, εχω αναρτησει και αναλυτικα την αποψη μου για το ψευδοδιλημμα του Μνημονιο ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Με την εντυπωση οτι υπηρχε ενα consensus σ' αυτο εκατσα κι' εγραψα μια σεντονιαδα εισηγηση στην επιτροπη οικονομιας, οπου το εκανα νιανια το θεμα για να γινει αντιληπτο σε ολους με απλους , σαφεις και κατανοητους ορους . Το αποτελεσμα ηταν να κατηγορηθω για ...μεγαλομανια , οτι δλδ ταχα μου προσπαθω να λυσω το οικονομικο προβλημα της Ελλαδας μονος μου !!!
Καταλαβα λοιπον οτι , για λογους που μου ειναι απολυτως ακατανοητοι, οτι η "γραμμη" του κομματος ειναι να μην ασχολουμαστε με ανουσιες θεωρητικολογιες [π.χ. κουβεντες καφενειου για το χρηματοοικονομικο συστημα, περιβαλλον, τουρισμος και λοιπα ασχετα ...] αλλα να επικεντρωθουμε στο πως θα ψαρεψουμε νεα μελη απο την απουσα νεολαια μας ! Οποτε τι παρεμβαση να κανουμε στον οποιο Πορτοσαλτε ; να του λεμε τι ; οτι δεν μας απασχολει το Μνημονιο γιατι κατα βαθος το Κυριο προβλημα ειναι η ...ACTA ;;;;;;;
ε που είναι το περίεργο με τον πορτοσαλτε?
εδώ διαμαρτηρία για το acta έγινε και πρώτα στο πανο ήταν "δημόσια διαφάνεια" "πραγματική δημοκρατία"
καραμπινάτο αντιμνημονιακό αριστερό κόμμα ήμαστε.. καλά κάνει και μας βάζει εκεί ο πορτοσάλτε και οικολόγοι μας καλούν σε αυτό το πάνελ..
εγω δεν το εχω δει αυτο στις αρχες μας. Εαν εχει αλλαξει κατι πειτε το μου για να φυγω ΤΩΡΑ. Ακους εκει ...καραμπινατο αριστερο κομμα οι Πειρατες !!! ελεος πια με τις ασυναρτησιες ...