iznogood wrote:

mental

Re: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΣΕΩ

Δημοσίευσηαπό mental » 25 Μαρ 2012, 22:17

mankasp έγραψε:Εγώ συμμετέχω στο κόμμα για να μπορεί αυτός που ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ να αλλάξει το καθεστώς στη χώρα μου.
Να είναι ελεύθερος να διατυπώσει τις απόψεις του στη βουλή ή σε όποιο άλλο όργανο θέλει και να ασκεί πολιτική χωρίς να χρειάζεται περιμένει να έρθουν οι εκλογές για να αλλάξει τη ψήφο του.
Εγώ δεν θα κάτσω να διατυπώσω πολιτικές και οικονομικές απόψεις, όχι γιατί δεν έχω, αλλά γιατί θέλω να τις βγάλει το σύνολο των πολιτών και όχι το κόμμα αυτό.
Τέλος για όσους ΑΠΕΧΟΥΝ... με αυτούς θέλω να ασχοληθώ μόνο.

"Η Δημοκρατία δεν είναι χάπι να το παίρνεις κάθε 3-4 χρόνια. Η Δημοκρατία είναι κάθε μέρα." - Χρύσα Ρώπα σε σκετσάκι του Λαζόπουλου

+++

Νομίζω το κόμμα πρέπει να ανοίξει τις πύλες του σε όλους τους έλληνες πολίτες, και οι θέσεις του κόμματος να είναι ένα συνάθροισμα από όλους, ακόμα και αυτούς που δεν θέλουν να ενταχθούν στο κόμμα των πειρατών. Να αρκεί δηλαδή η δήλωση ότι είσαι έλληνας πολίτης, για να μπορείς να συμμετέχεις στις ψηφοφορίες του κόμματος.

Αυτό θα σημαίνει σπάσιμο της κομματοκρατίας, αυτό θα είναι το κάτι το καινούργιο που όλοι οι έλληνες περιμένουμε.
Ελπίζω να επικρατήσει η παραπάνω λογική.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και mental, έχει επεξεργασθεί 10 φορά/ες συνολικά
"ο δε Ιησούς είπεν αυτοίς· δια την απιστίαν υμών. αμήν γαρ λέγω υμίν, εάν έχητε πίστιν ως κόκκον σινάπεως, ερείτε τω όρει τούτω, μετάβηθι εντεύθεν εκεί, και μεταβήσεται, και ουδέν αδυνατήσει υμίν."

mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό mankasp » 25 Μαρ 2012, 22:22

mental έγραψε:Νομίζω το κόμμα πρέπει να ανοίξει τις πύλες του σε όλους τους έλληνες πολίτες, και οι θέσεις του κόμματος να είναι ένα συνάθροισμα από όλους, ακόμα και αυτούς που δεν θέλουν να ενταχθούν στο κόμμα των πειρατών. Να αρκεί δηλαδή η δήλωση ότι είσαι έλληνας πολίτης, για να μπορείς να συμμετέχεις στις ψηφοφορίες του κόμματος.

Καμία σχέση με αυτό που ανέφερα. Όταν μιλάω για τη συμμετοχή όλων εννοώ όχι στο κόμμα αλλά στη διακυβέρνηση του κράτους. Στο κόμμα, μέλη μόνο.
https://twitter.com/e_kastrinakis

mental

Δημοσίευσηαπό mental » 25 Μαρ 2012, 22:25

mankasp έγραψε:
mental έγραψε:Νομίζω το κόμμα πρέπει να ανοίξει τις πύλες του σε όλους τους έλληνες πολίτες, και οι θέσεις του κόμματος να είναι ένα συνάθροισμα από όλους, ακόμα και αυτούς που δεν θέλουν να ενταχθούν στο κόμμα των πειρατών. Να αρκεί δηλαδή η δήλωση ότι είσαι έλληνας πολίτης, για να μπορείς να συμμετέχεις στις ψηφοφορίες του κόμματος.

Καμία σχέση με αυτό που ανέφερα. Όταν μιλάω για τη συμμετοχή όλων εννοώ όχι στο κόμμα αλλά στη διακυβέρνηση του κράτους. Στο κόμμα, μέλη μόνο.

Τεράστιο λάθος. Αν δεν μπορεί να λειτουργήσει το κόμμα με όλους τους έλληνες πολίτες, πως θα λειτουργήσει η διακυβέρνηση ενός κράτους;

Πρώτα να δοκιμάσουμε το εύκολο, και μετά το δύσκολο.
"ο δε Ιησούς είπεν αυτοίς· δια την απιστίαν υμών. αμήν γαρ λέγω υμίν, εάν έχητε πίστιν ως κόκκον σινάπεως, ερείτε τω όρει τούτω, μετάβηθι εντεύθεν εκεί, και μεταβήσεται, και ουδέν αδυνατήσει υμίν."

mental

Δημοσίευσηαπό mental » 25 Μαρ 2012, 22:32

mankasp έγραψε:Γιατί είμαι κατά στο να βγάλουμε συγκεκριμένες σχέσεις πέρα από τις αρχές μας. Όσοι είμαστε εδώ μέλη και μή, αντιπροσωπεύουμε προς το παρόν ένα πολύ μικρό και συγκεκριμένο κομμάτι της κοινωνίας.

Και εδώ είσαι λάθος. Πρέπει να βγούν συγκεκριμένες θέσεις σε φλέγοντα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Θέσεις να είναι, έστω και λάθος! Αρκεί να υπάρχει το disclaimer από κάτω.
"Αν δεν σου αρέσει η παραπάνω θέση, έλα με την ταυτότητά σου, και θα μπορείς να ψηφίσεις και να την αλλάξεις, χωρίς καν να χρειάζεται να γραφτείς στο κόμμα"

Οι λάθος θέσεις που θα βγούν, θα είναι ένα κίνητρο για όσους δεν έχουν ψηφίσει να έρθουν να ψηφίσουν και να τις αλλάξουν.

Ανοίξτε την πόρτα σας στην κοινωνία.

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 25 Μαρ 2012, 22:38

ωραια

αρα γιατι δεν εχεις γραφτει στο κομμα?
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

mental

Δημοσίευσηαπό mental » 25 Μαρ 2012, 22:46

και κυρίως, πολύ σημαντικό.
να μην υπάρχουν λογοκριτές.

izno2

Re: Που πάμε;

Δημοσίευσηαπό izno2 » 28 Μαρ 2012, 21:53

CENSORED

Το μήνυμα μεταφέρθηκε από εδώ

anestis έγραψε:Δημήτρη,
ο @kotsos ίσως να είναι ο μόνος που ΔΕΝ είναι ο izno με τις παραλλαγές του κι ας εκφράζεται αντίστοιχα!
(όλοι οι άλλοι μάλλον έχεις δίκιο και είναι)

παρατράβηξε το αστείο!
Βλέπω να "κατηγορούνται" αθώοι ότι είναι ο izno.
αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η γνωστή τακτική που ακολουθούν κάποιες "υπηρεσίες".
Όταν δεν ξέρεις ποιός είναι ποιός , βάλτους όλους στο ίδιο καζάνι.

να πω ότι εγώ είμαι ο izno.
έχω ακυρώσει τον κωδικό μου, διαγράφωντας το e-mail μου, αλλά αναγκάστηκα να ξαναγραφτώ για να πω τα παραπάνω.

Δυστυχώς για σας, οι Izno αυξάνονται! Κοιτάχτε την μούρη σας στον καθρέφτη, να δείτε ποιός είναι ο izno!

anestis έγραψε:Θα μπορώ βέβαια να στο επιβεβαιώσω 100% μετά την πρωτομαγιά :)

τι εννοείς;
Τελευταία επεξεργασία από 2 και izno2, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά
http://iznogood.eucube.gr

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 28 Μαρ 2012, 22:01

Tzouvekas Theodoros έγραψε:βλεπω μια συνεχωμενη αναμπουμπουλα . το βρισκω φυσιολογικο.
να τονισω μερικα πραγματα..

1. ειμαστε εναμισυ μηνα κομμα ( Ναι για οποιους τους ξενιζει ειμαστε κομμα, εμεις οι απλοι οι λαουτζικοι οι μη πολιτικοι γιατι πιστευουμε οτι μεσα απο αυτο το κομμα που ειμαστε ΕΔΩ οχι καπου αλλου θα καταφερουμε κατι καλυτερο για αυτη την χωρα) απο το πλαι ισως η απο πιο κεντρικα σημεια της βουλης θα τα καταφερουμε.
2.Να πω ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που προτοξεκηνησαν την ιδεα για το φτιαξιμο του κομματος στην ελλαδα. παιδια και αλλη ονομασια να ειχε το κομμα μαζι σας θα ημουν βαση των αρχων που υπαρχουν.και θα ημουν και θα ειμαι..
3. θα παρακαλουσα ολους μας να διαβαζουμε τα σημαντικα και να ειματε ενημερωμενοι πρην τα χωσουμε η πρην αγανακτησουμε και που αντε γεια.
4. Ατομα που χρησειμοποιουν το ΕΣΕΙΣ μου χτυπαει ασχημα, δεν εχουν θεση κατα την γνωμη μου εδω.
5.Μπραβο μας 1,5 μηνα εδω που φτασαμε και ανεβενουμε. ολοι με δικα μας εξοδα , χωρις τους καμενους πολιτικους που κανανε νεα κομματα με τα λεφτα που κλεψανε απο τιςτσεπες μας , τις τσεπες ολων των ελληνων.. (Μπορει καποιος να θυμηθει πως προτοβγηκε ο καμενος βουλευτης? με ποιανου λεφτα? δεν το λεω... Φιλλιπου λεγωταν... Η ΦΑΓΕ αλλιως... αληθεια ετσι του τα εδωσε τα λεφτα? χωρις αντικρυσμα? επιδη ημουν τοτε εκει να θυμηθω μονο ποσα εκατομυρια ειχε χαλασει τοτε , οταν η επηχειρηση του πατερα του κατερεε ....η μηπως δεν ηταν υπουργος αιγαιου με τις τοσες κομπινες .. οχι μονο σε αυτον αλλα και σε αλλους υπουργους.. )
6. μπορει καποιος να μου πει απο ολους οσους περασανε απο την βουλη επι κυβερνησεως καραμανλη ( κυρια μπακογιαννη) πως δωθηκαν τα διοδια σε εταιρεια συγγενους του καραμανλη.... για κατασκευη της εθνικης οδου οπου μεχρι και την τελευταια μερα που δοθηκαν οι δρομοι απο Κ.κηφισια μεχρι Θηβα και απο Ελευσινα εως κορνθο , ασφαλτοστρωση ειχε κανει η ΑΚΤΩΡ και μολις τελειωσε την αλλη μερα παραδοθηκαν.. να εφτιαχνε δηλαδη τα φτιαγμενα.. ενα τεραστιο εσοδο του κρατους (Δ. Ελευσινας - Δ.Αφιδνων - Δ. Μαλγαρων ) πακτωλος εσωδων που τα χαρησε η κυβερνηση Καραμανλη.. που εισουν ντορα??? που ησουν κυριε Αβραμοπουλε οταν σαν υπουργος υγειας τα νοσοκομεια εδειχναν αγορες που δεν αγοραζαν εξτρα απο οτι χρειαζωνταν με εικονικα τιμολογια? που ησουν κυριε Τσοχατζοπουλε οταν σαν υπουργος αμυνας επι πασοκ αγοραζες τα F12 χωρις πληρη οπλισμο? οταν την ιδια εποχη η τουρκια αγοραζε το F14 στα ιδια λεφτα με τον πληρη οπλισμο? Κυρια (πιφ!! ) Παπαρηγα για ποια δικαιωματα του λαου μηλατε οταν πρωτη εσεις κοψατε μισθο στο σπιτι του λαου και ξεκηνησατε μαζικες απολυσεις ?

Εχω και αλλα αλλα ας σταματησω εδω.. αν σας αρεσει αυτη η πολιτικη που μας ξεσκισε ... ακολουθηστε τους.. εγω ακολουθω εδω μεχρι να δω μομφη.. τοτε θα παει αντιστροφα.
για οσους μπενουν για να τσεκαρουν και να μεταφερουν και μετα την κανουν ( αδυνατω να πιστεψω οτι σε ενα μηνα δεν εχουν την υπομονη , δεν ειναι τοσο χαζοι , απλα παιζουν τον ρολο που τους βαλανε να παιξουν) καλως ηρθατε και καλως φυγατε, δεν θελουμε μελη που να μην αγωνιζωνται. για την ναιολαια μην το συζητατε ειναι ελαχιστα τα παιδια που ξεφευγουν απο την καφετερεια και αγωνιζωνται ειτε εργαζωμενοι ( ναι γιατι δεν πανε στην δουλεια για να ειναι στο καφε για χαβαλε η γκομενιλικι.) ειτε σπουδαζωντας .
Ανσας πειραζουν καποια πραγματα στο κομμα μας εμας δεν μας πειραζει. το ξερουμε οτι σας κεει οτι μεσα σε 1,5 μηνα σαν κομμα τα ραδιοφωνα μας δινουν ενταξη στην βουλη με 1.5 % αλλα το προσπαθουμε και το αξιζουμε.
με εκτιμηση προς ολους
Θεοδωρος Τζουβεκας

Σ.Σ . στην ελλαδα μπορουμε να διορθωσουμε πολλα την ορθογραφια μου ομως οχι :-)

μα δεν διαφωνεί κανεις μαζι σου!
το πρόβλημα είναι μήπως και εσείς εδώ είσαστε μια απο τα ίδια.
γιαυτό φωνάζει ο κόσμος.

γίνονται πολύ ύποπτες κινήσεις εδώ μέσα, από συγκεκριμένα πρόσωπα.
http://iznogood.eucube.gr

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 28 Μαρ 2012, 22:05

Την Πρωτομαγιά που θα πιάσεις τη μαλλιαρή...
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 28 Μαρ 2012, 22:14

izno2 κατανοω το ανχος σου και σε ολο τον κοσμο. ειναι φυσικο να αναρωτιετε ο καθε πολιτης --- > μια απο τα ιδια θα ειναι.. φαγαμε φολα ολοι μας φιλε και ειναι φυσικο.ειδα ομως οτι τα παιδια προσπαθουν για κατι σωστο. και γω μαζι τους εφοσον μπηκα στην παρεα τους και το θελω το σωστο. δεν ειμαστε μια απο τα ιδια και θα το αποδειξουμε . λιγο χρονο μονο θελουμε φιλε
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες