Video: Ψηφίζω εμένα!
Re: Video: Ψηφίζω εμένα!
Όντως! Πού είναι;; Με έχει φάει η περιέργεια, με τόσα ενθουσιώδη λόγια!!
Δεν ξέρω γιατί δεν ανέβηκε ακόμη. Το ανέβασα πάντως στο δικό μου:
http://youtu.be/yHWyAqA--gs
http://youtu.be/yHWyAqA--gs
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Γιατί διαδηλώναμε κατά της ACTA!

krogias έγραψε:Δεν ξέρω γιατί δεν ανέβηκε ακόμη.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Εδώ στην Ξάνθη... μόνο αν τους κόψουν το Facebook θα βγουν να διαδηλώσουν... 

Πάντως για μένα το συγκεκριμένο, ίσως είναι υπερβολικά αρνητική διαφήμιση για τα γούστα μου.
Verba volant, scripta manent
Αρνητικό να καλείς τον κόσμο να σηκωθεί από τον καναπέ και να πάει να ψηφίσει;
krogias έγραψε:Αρνητικό να καλείς τον κόσμο να σηκωθεί από τον καναπέ και να πάει να ψηφίσει;
Αρνητικό είναι ότι αφιερώνει 20 δευτερόλεπτα στο ξεκίνημα στους ακατονόμαστους

Verba volant, scripta manent
-
ΑΝΕΒΗΚΕ http://youtu.be/XP9uL8hQ6Xo
Κατ' εμέ είναι ισορροπημένο, δεν είναι καθαρά αρνητικό.
ΕΛΑΤΕ, ΡΙΞΤΕ ΙΔΕΕΣ!
όπως είδατε, ο Γιώργος ζωγραφίζει!
Κατ' εμέ είναι ισορροπημένο, δεν είναι καθαρά αρνητικό.
ΕΛΑΤΕ, ΡΙΞΤΕ ΙΔΕΕΣ!

Ήθελα να γράψω σχετικά σε ξεχωριστό θέμα, αλλά θα το κάνω κι εδώ με την ευκαιρία.
Είμαι ευθύς και θέλω να λέω πάντα τα πράγματα με το όνομά τους.
Βλέπω μια τάση, να ακολουθούνται με "θρησκευτική ευλάβεια" καμπάνιες και μέθοδοι Βόρειων χωρών. Ιδίως χωρών που δεν ξέρουν τι θα πει "οικονομική κρίση".
Όμως Υπάρχει πολύς κόσμος που θα ρίξει ψήφο διαμαρτυρίας σε όλο το γνωστό ΕΛΛΗΝΙΚΟ κομματικό σύστημα.
Έχεις ένα 30% αναποφάσιστων αυτή τη στιγμή και όσο περνάνε οι μέρες θα μικραίνει.
Καλώς ή κακώς, έχουμε και το μεγάλο θέμα της κρίσης στην Ελλάδα, και του πως και ποιοι μας οδήγησαν εδώ.
Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, αν δεν μας ενδιαφέρουν και αυτοί οι πολίτες ή αν ενδιαφερόμαστε μόνο για ζητήματα διαδικτύου και νέων τεχνολογιών.
Δεν ξέρω ποια σχολή επικοινωνίας λέει ότι μόνο η ΘΕΤΙΚΗ Πολιτική Διαφήμιση κερδίζει τον κόσμο, πάντως σίγουρα δεν είναι "πολυφωνία".
Στο κάτω-κάτω ακόμη και ο ακτιβισμός κατά του ACTA φαντάζει ως αρνητική (έως επιθετική για πολλούς) πράξη, μιας και πρόκειται περί διαφωνίας. Αλλιώς, καταθέτεις μόνο της προτάσεις σου, κάθεσαι στο σπίτι σου και ελπίζεις να κατέβει το Άγιο Πνεύμα στα κεφάλια των πολιτικών για να κάνουν το σωστό.
Αντίστοιχα, μην περιμένετε να έρθει η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος στους πολίτες για να ψηφίσουν Πειρατές.
Δλδ: Πρώτα πρέπει να κεντρίσεις το ενδιαφέρον κάποιου και μετά να του καταθέσεις τις προτάσεις σου. (First impression)
Είμαι ευθύς και θέλω να λέω πάντα τα πράγματα με το όνομά τους.
Βλέπω μια τάση, να ακολουθούνται με "θρησκευτική ευλάβεια" καμπάνιες και μέθοδοι Βόρειων χωρών. Ιδίως χωρών που δεν ξέρουν τι θα πει "οικονομική κρίση".
Όμως Υπάρχει πολύς κόσμος που θα ρίξει ψήφο διαμαρτυρίας σε όλο το γνωστό ΕΛΛΗΝΙΚΟ κομματικό σύστημα.
Έχεις ένα 30% αναποφάσιστων αυτή τη στιγμή και όσο περνάνε οι μέρες θα μικραίνει.
Καλώς ή κακώς, έχουμε και το μεγάλο θέμα της κρίσης στην Ελλάδα, και του πως και ποιοι μας οδήγησαν εδώ.
Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, αν δεν μας ενδιαφέρουν και αυτοί οι πολίτες ή αν ενδιαφερόμαστε μόνο για ζητήματα διαδικτύου και νέων τεχνολογιών.
Δεν ξέρω ποια σχολή επικοινωνίας λέει ότι μόνο η ΘΕΤΙΚΗ Πολιτική Διαφήμιση κερδίζει τον κόσμο, πάντως σίγουρα δεν είναι "πολυφωνία".
Στο κάτω-κάτω ακόμη και ο ακτιβισμός κατά του ACTA φαντάζει ως αρνητική (έως επιθετική για πολλούς) πράξη, μιας και πρόκειται περί διαφωνίας. Αλλιώς, καταθέτεις μόνο της προτάσεις σου, κάθεσαι στο σπίτι σου και ελπίζεις να κατέβει το Άγιο Πνεύμα στα κεφάλια των πολιτικών για να κάνουν το σωστό.
Αντίστοιχα, μην περιμένετε να έρθει η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος στους πολίτες για να ψηφίσουν Πειρατές.

Δλδ: Πρώτα πρέπει να κεντρίσεις το ενδιαφέρον κάποιου και μετά να του καταθέσεις τις προτάσεις σου. (First impression)
-
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες