Θέλω να γράψω πολλά, αλλά θα μείνω σε αυτό που επαναλαμβάνω κάθε βράδυ στο mumble, η λύση σε ερωτήσεις γιά μνημόνιο και κρίση οικονομική και κρίση αξιών είναι ΜΊΑ η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
Ο Μανώλης το θέτει ωραία που είναι οι νέοι?
Το είχα επισημάνει στον Ανέστη στο Σύνταγμα στη προηγούμενη διαμαρτυρία, σχετικά με την ACTA γία σήμερα είχα γράψει πριν 15 μέρες, ποιοί θα έρθουν? και δεν έχει απαντήσει κανείς.(εγώ δουλέυω απόγευμα και δε μπορώ να πάω)
Και τρείς μέρες τώρα στο FB ξάχνουν οι άλλοι να καταλάβουν τι εννοώ λέγοντας ότι πρέπει να δεχτούν κάποιοι τις πειρατικές ιδέες ή να φύγουν, και ναι έχουμε τις 3 βασικές αρχές μας στη τελική σε όποιον αρέσουν, αν δεν είναι αρκετές υπάρχουν και άλλα κόμματα.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΣΕΩΝ
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΣΕΩ
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
-
Σε ποιον κλεισαμε την πορτα;Ποτε;Στην τελευταια συναντηση στην Θεσσαλονικη εκαναν τον κοπο να παραβρεθουν 2 ατομα(ενας ακομα ηρθε αλλα δεν μπηκε στον κοπο να μας ψαξει γιατι τον ενοχλουσε το καπνισμα!)και ο ενας ημουν εγω.Οι επιτροπες για να λειτουργησουν θελουν ενεργα μελη οχι ποζερια...επισης ειμαστε 2 μηνων και οχι δυο χρονων για να υπαρχει τετοια απογοητευση.Εγω οπως συνηθιζει να λεει ενας φιλος βλεπω τρια φυλλαρακια να εχει σκασει ο σπορος που φυτευσαμε και οχι ενα ματσο πορτοκαλια οποτε θα συνεχισω την προσπαθεια και δεν θα αρχισω να γκρινιαζω στην πρωτη στραβη.Οτι καναμε ως τωρα καλως το καναμε,δεν βλεπω τιποτα στραβο,ουτε λοξοδρομησαμε απο τον αρχικο μας στοχο που ηταν να ιδρυθουμε πρωτα απο ολα ουτε απο τους δευτερευοντες που ειναι η αναπτυξη(ομαδες) του κομματος και η προσπαθεια εξευρεσης λυσεων(επιτροπες) για την κοινωνια που ζουμε.Σχεδον καθε βραδυ στο MUMBLE συναντιομαστε απο τα 600 τοσα μελη οι ιδιοι 25-30 και δεν εχουμε λογοκρινει κανεναν ως τωρα.Αυτα τα λιγα απο μενα και ελπιζω σημερα να σας δω ολους στην Αριστοτελους στην διαμαρτυρια για την ACTA http://www.pirateparty.gr/2012/03/acta-24-martiou/ Πειρατικα παντα. 

Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
-
vasilis89 έγραψε:θα πω για μια τελευταία φορά την άποψη μου και μετά θα δεν θα ξαναγράψω μέχρι να δω κάποια συμμαντική αλλάγη για να μην τσατίζω και τους ανθρώπους που πραγματικά δουλεύουν και αφιερώνουν χρόνο, για κάτι που όμως εγώ δεν βλέπω να διαμορφώνετε ως κόμμα το πειρατών. Σέβομαι όμως όπως και να έχει την δουλειά τους.
Το κόμμα έχει την εξής ιδιομορφία, δεν έχει σαφή πολιτική ταυτότητα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί οι πειρατές εμφανίστηκαν για τα θέματα ψηφιακής ελευθερίας και ιδιοτικότητας και δευτερευόντως για το πως μπορεί να εφαρμοστεί μια ψηφιακή άμεση δημοκρατία.
Πώς μπορούμε όμως εμείς να μιλάμε για αυτά εν καιρό κρίσης!! ήμαστε τρελοί?! ο κόσμος πεινάει και εμάς μας νιάζουν αυτά?!
σορρυ αλλά αυτό είναι όλο το νόημα του πειρατικού κινήματος.
Αν επικεντροθούμε στην κρίση θα διαλυθούμε γιατί πολύ απλά δεν έχουμε σαφή πολιτική ταυτότητα.
Οι θέσεις μας είναι αρκετές, και είναι ώρα να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτές. Δεν χρειάζομαστε επιτροπές για το περιβάλλον τον τουρισμό κλπ.. τι να τις κάνουμε άλλωστε όταν το νομοσχέδιο για τις τηλεποικοινωνίες είναι σχεδόν έτοιμο και εμείς δεν έχουμε παράγει τίποτα πάνω σε αυτό. Βρισκόμαστε ακριβώς στον τόπο και τον χρόνο που θέλουμε για να επιρεάσουμε για αυτό που δημιουργηθήκαμε και εμείς ασχολούμαστε με εκλογές που δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ψηφοδέλτιο.
Δηλαδη λες οτι δεν μπορεις να διακρινεις πολιτικη ταυτοτητα εδω μεσα http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/ και εδω http://www.pirateparty.gr/katastatiko-pirate-party-greece/.Εμενα παλι μου ειναι πολυ ευδιακριτο το πολιτικο στιγμα του κομματος και δεν με προβληματιζει καθολου τουλαχιστον προς το παρον.Το μονο που με ενοχλει σε αυτην την φαση ειναι τα φαλτσα εκ δεξιων και εξ ευωνυμων.Πειρατικα παντα.

Dura lex...Sed lex
-
Κατ'αρχάς θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλα τα μέλη γιατί νομίζω ότι φταίω εγώ που ο μέσος όρος ηλικίας των μελών είναι στα 35 αφού είμαι 58 χρονών.
Ας έλθουμε τώρα στο θέμα μας.
Το έχω πει και ξανά και το ξαναλέω και τώρα. Δεν το θεωρώ σωστό να συζητάμε τόσο σοβαρά θέματα και μάλιστα που αφορούν το μέλλον του κόμματος σε ένα forum. Θεωρώ ότι είναι επιπέδου ,αν όχι Συνεδρίου, τουλάχιστον Διάσκεψης.
Αυτό που με στεναχώρησε αλλά και με προβλημάτισε επίσης είναι η προσέλευσή μας στις πρόσφατες Διασκέψεις . Νομίζω ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.Προσπαθώ εδώ και μία βδομάδα να βρω τι φταίει και ακόμα το ψάχνω.
Ήθελα επίσης να προσθέσω ότι θα πρέπει αντί να ασχολούμαστε με επιτροπές και να αγχωνόμαστε ποιες θα είναι οι θέσεις μας για κάθε ένα τομέα ,να δούμε πρώτα πως θα μπορέσουμε να (ξε)σηκώσουμε τους νέους από τις καφετέριες και να τους δώσουμε να καταλάβουν ΓΙΑΤΙ θα πρέπει επιτέλους να ενεργοποιηθούν. με άλλα λόγια να τους βρούμε ένα..ΚΙΝΗΤΡΟ.
Το έχω πει και ξανά και το ξαναλέω και τώρα. Δεν το θεωρώ σωστό να συζητάμε τόσο σοβαρά θέματα και μάλιστα που αφορούν το μέλλον του κόμματος σε ένα forum. Θεωρώ ότι είναι επιπέδου ,αν όχι Συνεδρίου, τουλάχιστον Διάσκεψης.
Αυτό που με στεναχώρησε αλλά και με προβλημάτισε επίσης είναι η προσέλευσή μας στις πρόσφατες Διασκέψεις . Νομίζω ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.Προσπαθώ εδώ και μία βδομάδα να βρω τι φταίει και ακόμα το ψάχνω.
Ήθελα επίσης να προσθέσω ότι θα πρέπει αντί να ασχολούμαστε με επιτροπές και να αγχωνόμαστε ποιες θα είναι οι θέσεις μας για κάθε ένα τομέα ,να δούμε πρώτα πως θα μπορέσουμε να (ξε)σηκώσουμε τους νέους από τις καφετέριες και να τους δώσουμε να καταλάβουν ΓΙΑΤΙ θα πρέπει επιτέλους να ενεργοποιηθούν. με άλλα λόγια να τους βρούμε ένα..ΚΙΝΗΤΡΟ.
-
koskin53 έγραψε:Κατ'αρχάς θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλα τα μέλη γιατί νομίζω ότι φταίω εγώ που ο μέσος όρος ηλικίας των μελών είναι στα 35 αφού είμαι 58 χρονών.
Γενικα θα συμφωνησω μαζι σου αν και νομιζω οτι οι επιτροπες και οι ομαδες θα φερουν αποτελεσμα σε καποια φαση απλα ειναι πολυ νωρις ακομα κατα την ταπεινη μου γνωμη.Πειρατικα παντα.

Dura lex...Sed lex
-
- Επικοινωνία:
Dimitris Zappas έγραψε:Θέλω να γράψω πολλά, αλλά θα μείνω σε αυτό που επαναλαμβάνω κάθε βράδυ στο mumble, η λύση σε ερωτήσεις γιά μνημόνιο και κρίση οικονομική και κρίση αξιών είναι ΜΊΑ η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
Ο Μανώλης το θέτει ωραία που είναι οι νέοι?
Το είχα επισημάνει στον Ανέστη στο Σύνταγμα στη προηγούμενη διαμαρτυρία, σχετικά με την ACTA γία σήμερα είχα γράψει πριν 15 μέρες, ποιοί θα έρθουν? και δεν έχει απαντήσει κανείς.(εγώ δουλέυω απόγευμα και δε μπορώ να πάω)
Και τρείς μέρες τώρα στο FB ξάχνουν οι άλλοι να καταλάβουν τι εννοώ λέγοντας ότι πρέπει να δεχτούν κάποιοι τις πειρατικές ιδέες ή να φύγουν, και ναι έχουμε τις 3 βασικές αρχές μας στη τελική σε όποιον αρέσουν, αν δεν είναι αρκετές υπάρχουν και άλλα κόμματα.
το internet παιδιά είναι το μεγαλύτερο εργαλείο μας. αλλά το τονίζω <<εργαλείο>> και όχι τόπος δράσης η τόπος αναμονής.. στης αρχές μας το είχα προκαταλάβει το πρόβλημα και προσπάθησα να το μεταδώσω προς τα έξω και όχι μόνο με την τότε αρχική μας πλατφόρμα piratiko.org αλλά και με βοήθεια τον ΜΜΕ. Διαβάστε παρακάτω στο φώτο. συν πειρατές, σας δίνω την εξής εκτίμηση στα χέρια... οργάνωση και προετοιμασία στο ι net. δράσης στον πραγματικό κόσμο. τον οποίο χρειαζόμαστε να μας βοηθήσει και ο οποίος μας χρειάζεται να τον βοηθήσουμε.
[url]
http://api.ning.com/files/mlFu9MnsSPQnm ... /white.jpg[/url]
Τελευταία επεξεργασία από 1 και piratiko.org, έχει επεξεργασθεί 24 φορά/ες συνολικά
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος
Γιώργος
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΣΕΩΝ
Ανέστη,
Διαβάζω συχνά post σου που περιέχουν σχολιασμό της κρίσης και των θεμελίων της, καθώς και γενικόλογες αναφορές περί άμεσης δημοκρατίας και δημόσιας διαβούλευσης. Πιστεύω πως ένας από τους βασικούς λόγους που τα μέλη είναι 2000 και τα ενεργά μέλη 150, είναι πως το κόμμα δεν έχει πετύχει ακόμη τον βασικό σκοπό του και ούτε καν έχει θέσει το πλαίσιο στο οποίο θα γίνει αυτό: την ελεύθερη, δημόσια και άμεση διαβούλευση των πολιτών για τη διαμόρφωση των θέσεων καταρχάς του κόμματος των πειρατών και κατόπιν τη προώθηση των θέσεων στη κοινωνία.
Καλό θα ήταν να διαμορφωθεί σύντομα το πλαίσιο και τον τρόπο με το οποίο θα γίνουν τα παραπάνω. Είναι ανώφελο να περιμένουμε να γίνουμε περισσότεροι για να γίνουν αυτά, καθώς απλά θα περιμένουμε... άσκοπα. Εξάλλου οι θέσεις ενός αμεσοδημοκρατικού κόμματος είναι πιθανό να μεταβληθούν στο χρόνο, καθώς μεταβάλλεται και η κοινωνία, άρα είναι άτοπο να περιμένουμε να φτάσουμε χ αριθμό μελών για να προχωρήσουμε.
Παραθέτω και ένα σχετικό post μου σε άλλο θέμα το οποίο έχεις αφήσει αναπάντητο:
Διαβάζω συχνά post σου που περιέχουν σχολιασμό της κρίσης και των θεμελίων της, καθώς και γενικόλογες αναφορές περί άμεσης δημοκρατίας και δημόσιας διαβούλευσης. Πιστεύω πως ένας από τους βασικούς λόγους που τα μέλη είναι 2000 και τα ενεργά μέλη 150, είναι πως το κόμμα δεν έχει πετύχει ακόμη τον βασικό σκοπό του και ούτε καν έχει θέσει το πλαίσιο στο οποίο θα γίνει αυτό: την ελεύθερη, δημόσια και άμεση διαβούλευση των πολιτών για τη διαμόρφωση των θέσεων καταρχάς του κόμματος των πειρατών και κατόπιν τη προώθηση των θέσεων στη κοινωνία.
Καλό θα ήταν να διαμορφωθεί σύντομα το πλαίσιο και τον τρόπο με το οποίο θα γίνουν τα παραπάνω. Είναι ανώφελο να περιμένουμε να γίνουμε περισσότεροι για να γίνουν αυτά, καθώς απλά θα περιμένουμε... άσκοπα. Εξάλλου οι θέσεις ενός αμεσοδημοκρατικού κόμματος είναι πιθανό να μεταβληθούν στο χρόνο, καθώς μεταβάλλεται και η κοινωνία, άρα είναι άτοπο να περιμένουμε να φτάσουμε χ αριθμό μελών για να προχωρήσουμε.
Παραθέτω και ένα σχετικό post μου σε άλλο θέμα το οποίο έχεις αφήσει αναπάντητο:
Morf3us έγραψε:Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος με τον τρόπο που θα γίνει η 'δημόσια, διαφανή διαβούλευση'; Πως το βλέπεις ακριβώς, θα συζητηθεί το κάθε θέμα στο φόρουμ και μετά θα ψηφίζουμε ηλεκτρονικά μεταξύ συγκεκριμένων προτάσεων; ή κάπως αλλιώς;
Επίσης ποιος είναι ο χρονικός ορίζοντας για να γίνει αυτό όχι μόνο στο μεταναστευτικό αλλά και στα υπόλοιπα θέματα;
-
Morf3us έγραψε:Ανέστη,
Παραθέτω και ένα σχετικό post μου σε άλλο θέμα το οποίο έχεις αφήσει αναπάντητο:Morf3us έγραψε:Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος με τον τρόπο που θα γίνει η 'δημόσια, διαφανή διαβούλευση'; Πως το βλέπεις ακριβώς, θα συζητηθεί το κάθε θέμα στο φόρουμ και μετά θα ψηφίζουμε ηλεκτρονικά μεταξύ συγκεκριμένων προτάσεων; ή κάπως αλλιώς;
Επίσης ποιος είναι ο χρονικός ορίζοντας για να γίνει αυτό όχι μόνο στο μεταναστευτικό αλλά και στα υπόλοιπα θέματα;
Περιμενουμε το liquid feedback ωστε να ξεκινησουμε και αυτο το project,αν θες περισσοτερες πληροφοριες εδω:http://liquidfeedback.org/ Αν δεν ξερεις Γερμανικα εδω:http://liqd.net/en/Υ.Γ.O Ανεστης ποιος ειναι;Πειρατικα παντα.

Dura lex...Sed lex
-
SilindeElendil έγραψε:Περιμενουμε το liquid feedback ωστε να ξεκινησουμε και αυτο το project,αν θες περισσοτερες πληροφοριες εδω:http://liquidfeedback.org/ Αν δεν ξερεις Γερμανικα εδω:http://liqd.net/en/Υ.Γ.O Ανεστης ποιος ειναι;Πειρατικα παντα.
Είμαι σε καλό δρόμο. Πρέπει να βρούμε έναν debian server!!
- Συνημμένα
-
- liquid_feedback_testing.png (179.77 KiB) 4508 προβολές
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
- Επικοινωνία:
baskin έγραψε:SilindeElendil έγραψε:Περιμενουμε το liquid feedback ωστε να ξεκινησουμε και αυτο το project,αν θες περισσοτερες πληροφοριες εδω:http://liquidfeedback.org/ Αν δεν ξερεις Γερμανικα εδω:http://liqd.net/en/Υ.Γ.O Ανεστης ποιος ειναι;Πειρατικα παντα.
Είμαι σε καλό δρόμο. Πρέπει να βρούμε έναν debian server!!
I LIKE LIQUID FEEDBACK !!!!!
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
Γιώργος
Γιώργος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες