Τόσο δύσκολο είναι να βελτιώσετε το showvotes.php ???

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.

Τόσο δύσκολο είναι να βελτιώσετε το showvotes.php ???

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 16 Σεπ 2015, 12:08

Εδώ είναι ο κώδικας : https://forum.pirateparty.gr/viewtopic.php?f=148&t=3320

Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να τον βελτιώσετε, ώστε να εμφανίζει όσους ψήφισαν ανάλογα με το αν είναι μέλη του κόμματος ή όχι;;;

Δείτε τι κακός χαμός! https://forum.pirateparty.gr/showvotes.php?id=2560

Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα μέλη από τα μη μέλη!


Άμα σας πω πως γίνεται, θα το βάλετε; Πάμε λοιπόν.

Κώδικας: Επιλογή όλων
    <?php
    /**
    *
    * @package phpBB3
    * @version $Id$
    * @copyright (c) 2005 phpBB Group
    * @license http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU Public License
    *
    */

    /**
    * Script to show vote details
    */
    define('IN_PHPBB', true);
    $phpbb_root_path = (defined('PHPBB_ROOT_PATH')) ? PHPBB_ROOT_PATH : './';
    $phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
    include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx);
    include($phpbb_root_path . 'includes/functions_display.' . $phpEx);
    include($phpbb_root_path . 'includes/bbcode.' . $phpEx);

    // Initial var setup
    $topic_id       = request_var('id', 0);

    // Check if can see votes
    $sql = 'SELECT  poll_start,poll_length,poll_title
            FROM `phpbb_topics`
            WHERE topic_id ='.$db->sql_escape($topic_id);

    $result = $db->sql_query($sql);

    $row = $db->sql_fetchrow($result);
    if (empty($row) || empty($row['poll_title'])) {
            die("invalid poll");
    }
    $poll_end = $row['poll_length'] + $row['poll_start'];
    if ($poll_end > time()) {
            die("The poll is still active! Be patient ;-)");
    } else {
            $pollTitle=$row['poll_title'];
    }
    $db->sql_freeresult($result);



Κώδικας: Επιλογή όλων
    /**
     * Get Results
     */
    $sql = 'SELECT username, poll_option_text
            FROM `phpbb_users`
            LEFT JOIN `phpbb_poll_votes` ON phpbb_poll_votes.vote_user_id = phpbb_users.user_id
            LEFT JOIN phpbb_poll_options ON phpbb_poll_options.poll_option_id = phpbb_poll_votes.poll_option_id
            WHERE phpbb_poll_votes.topic_id ='.$db->sql_escape($topic_id).'
            AND phpbb_poll_options.topic_id ='.$db->sql_escape($topic_id);


Η αλλαγή πρέπει να γίνει στο παραπάνω SQL statment.

SELECT username, poll_option_text, group_id


Και δίπλα στο όνομα και την ψήφο, θα φαίνεται και αν ο ψηφοφόρος είναι μέλος του κόμματος.
Τόσο απλά!!! 10 χαρακτήρες, ένα απλό ", group_id" χρειάζεται να προσθέσετε στο κατάλληλο σημείο στο showvotes.php.
Είναι τόσο δύσκολο; Τόσο κόπος να το κάνετε;
:?:

dfsfgsd@#$#%#$%#$%#$ αιώνιε admin ^%&%&*%&*%$ , %#$%#$%!@$@#$#@5 (ακατανόμαστες φράσεις)

και ο κώδικας μετά συνεχίζει κανονικά....
Κώδικας: Επιλογή όλων
    $result = $db->sql_query($sql);


    echo '<html><head><title>Αποτελέσματα ψηφοφορίας'.$pollTitle.'</title></head>
                    <body><h1>'.$pollTitle.'</h1>';
    echo '<table cellpadding="5px" style="color:#333">
                            <tr>
                                    <td><strong>Username</strong></td>
                                    <td><strong>Ψήφος</strong></td>
                            </tr>';
    while ($row = $db->sql_fetchrow($result))
    {
            echo '<tr><td>'.$row['username'].'</td><td>'.$row['poll_option_text'].'</td>';
            echo "</tr>";
    }
    $db->sql_freeresult($result);
    echo '</table></body></html>';
newpamelina
 

Re: Τόσο δύσκολο είναι να βελτιώσετε το showvotes.php ???

Δημοσίευσηαπό baskin » 16 Σεπ 2015, 12:42

όχι δεν είναι αλλά στο επόμενο update θα σπάσει. Αν αναλάβει κάποιος να τα συντηρεί και να μην κάνει 15 χρόνια να περάσει τα security patches, ευχαρίστως. Εγώ δεν έχω χρόνο, όσο κι αν χτυπιέσαι.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 8666
Εγγραφή: 23 Δεκ 2011, 23:28
Τοποθεσία: Σύρος, Κυκλάδες

Re: Τόσο δύσκολο είναι να βελτιώσετε το showvotes.php ???

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 16 Σεπ 2015, 18:49

baskin έγραψε:όχι δεν είναι αλλά στο επόμενο update θα σπάσει. Αν αναλάβει κάποιος να τα συντηρεί και να μην κάνει 15 χρόνια να περάσει τα security patches, ευχαρίστως. Εγώ δεν έχω χρόνο, όσο κι αν χτυπιέσαι.


To showvotes.php το έχετε γράψει εσείς, είναι μια δικιά σας παρέμβαση στον κώδικα του Phpbb.
Στα updates που κάνετε, απλά το αφήνετε να υπάρχει ως έχει, δεν κάνετε κάτι άλλο.
Δεν γίνεται δηλαδή καμιά αλλαγή σε αυτό, ούτε ενοχλεί τα security patches.
Και σε κάθε περίπτωση αν έχει πρόβλημα στο security, ούτε το βρίσκουν αυτό τα patches (αφού οι προγραμματιστές του Phpbb δεν γνωρίζουν τον κώδικα που έχετε προσθέσει για να τον διορθώσουν με Patch) ούτε και βεβαια μπορεί να προκληθεί το πρόβλημα από τους 10 επιπλέον χαρακτήρες που ζητάω να προστεθούν.

Η αλλαγή που ζητάω είναι να γράψει-προσθέσει κάποιος 10 χαρακτήρες μέσα στο κείμενο-κώδικα, ενώ ήδη όση ώρα συζητάμε έχουμε γράψει πάνω από 500 χαρακτήρες!
newpamelina
 

Re: Τόσο δύσκολο είναι να βελτιώσετε το showvotes.php ???

Δημοσίευσηαπό baskin » 16 Σεπ 2015, 19:10

α δεν το έχω κάνει εγώ, δεν έχω ιδέα. Να βγει να πει αυτός που το έκανε.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 8666
Εγγραφή: 23 Δεκ 2011, 23:28
Τοποθεσία: Σύρος, Κυκλάδες

Re: Τόσο δύσκολο είναι να βελτιώσετε το showvotes.php ???

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 16 Σεπ 2015, 19:18

Και επειδή είμαι μια σιχαμερή σαύρα και θέλω να ταλαιπωρήσω ακόμα περισσότερο, προσθέστε και το

user_lastvisit

δηλαδή στο σύνολο πρέπει να προσθέσετε τα κόκκινα (26 ολόκληροι τεράστιοι χαρακτήρες, πω πω, ίλλιγος με έπιασε με το νούμερο!!):

SELECT username, poll_option_text, group_id, user_lastvisit

Έτσι ώστε να ξέρουν οι σιχαμερές σαύρες (και μόνο αυτες) και από πότε έχει να πατήσει το πόδι του στο φόρουμ o ψηφοφόρος.
Και θα το ξέρουν μόνο οι σαύρες, γιατί το user_lastvisit είναι χρόνος σε unix_timestamp, οπότε θέλει πολυυυυυυυυυυύ μυαλο για να το μετατρέψεις σε πραγματικό χρόνο... :P :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από newpamelina και 16 Σεπ 2015, 19:31, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
newpamelina
 

Re: Τόσο δύσκολο είναι να βελτιώσετε το showvotes.php ???

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 16 Σεπ 2015, 19:22

baskin έγραψε:α δεν το έχω κάνει εγώ, δεν έχω ιδέα. Να βγει να πει αυτός που το έκανε.


Μόνο αυτό χρειάζεται;
Δεν χρειάζεται να το γράψουμε στο βιβλίο εισερχομένων, να πάρει πρωτόκολλο, να το γράψουμε στο βιβλίο εξερχομένων, να γίνει ανακοινοποίηση στο ορθό κλπ κλπ;;;;;
Πάλι καλά.... :lol:
newpamelina
 

Re: Τόσο δύσκολο είναι να βελτιώσετε το showvotes.php ???

Δημοσίευσηαπό baskin » 16 Σεπ 2015, 19:41

όχι μόνο αυτό, δεν έχω ιδέα ποιος το έχει κάνει.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 8666
Εγγραφή: 23 Δεκ 2011, 23:28
Τοποθεσία: Σύρος, Κυκλάδες

Re: Τόσο δύσκολο είναι να βελτιώσετε το showvotes.php ???

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 16 Σεπ 2015, 19:43

baskin έγραψε:όχι μόνο αυτό, δεν έχω ιδέα ποιος το έχει κάνει.


Ο γνωστός αιώνιος, ο αιώνια γνωστός. Αυτός.

Ίσως συμμετείχε και ο ελέφαντας που τον κρύψατε πίσω από την μαργαρίτα (και είναι τώρα πια ευτυχισμένος με την κρυψώνα του), ο ακατανόμαστος hrsfpgyjrnptrd

Και μιας και το έφερε η συζήτηση, ας θυμηθούμε κάποια από τα λόγια του ελέφαντα πίσω από την μαργαρίτα.

hrsfpgyjrnptrd έγραψε:Πρώτα πρώτα να καλωσορίσω την κρίση που έχουμε. Σοβαρά χρειάζονται κατι τέτοια για να βλέπουμε που είμαστε και που παμε.

Το να υποστηρίζουμε οτι το mumble ειναι πλατφόρμα άμεσης δημοκρατίας ειναι γελοίο. Ενα εργαλείο που ειναι φτιαγμένο για να μιλάνε ΜΙΚΡΕΣ ομάδες δεν μπορεί να ειναι εργαλείο άμεσης δημοκρατίας. Στην άμεση δημοκρατία έχουν λόγο (και ψηφο) ολοι. Και αν ολοι εμφανιστουν στο mumble ενα βράδυ το σύστημα θα καταρρεύσει (ισως να πρέπει κάποια μερα να μπούμε ολοι μέσα για demo)
Φυσικά και ειναι αλήθεια οτι είμαστε στάσιμοι, όπως επίσης και οτι αν έπαιρναν κάποιες αποφάσεις για το κομμα τα 30 (σωστα τα λεω?) ατομα που μιλάνε τακτικά στο mumble κατι θα γινόταν, θα προχωραγαμε καπως(*). Άλλα αυτο δεν θα ηταν άμεση δημοκρατία.
Οπότε λύση ειναι μόνο στα ασύγχρονα εργαλεία που μπορούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες αναμεσα οχι σε δεκαδες αλλα σε δεκαδες χιλιαδες μελη, χωρις περιορισμους χρονου/τοπου κτλ.

(*) Αν κάποιοι θέλουν να κάνουν κατι που προτάθηκε/αποφάσισαν στο mumble και δεν γουστάρουν να το υποβάλουν για συζήτηση/εγγύηση και αλλού, προσωπική μου άποψη ειναι να το κάνουν σαν αυτο που ειναι: ενα μερος του συνολου. Ας βαλουν τα ονόματα τους μπροστά (ειτε ατομικά ειτε σαν συλλογικότητα, οχι ομως σαν κομμα) και ας το κάνουν. Ή που θα δώσουν το παράδειγμα και θα ακολουθήσουν και άλλοι ή που θα αποδειχθεί μαλακια και θα γινει χαμος. Ετσι παει ο κοσμος μπροστα.


Πόσο μακριά είναι το κόμμα σήμερα από αυτά που έλεγε ο ελέφαντας, όταν για να κατέβει στις εκλογές το αποφασίζουν 7 άτομα στο Mubble.... :( :( :( :( :(
newpamelina
 

Re: Τόσο δύσκολο είναι να βελτιώσετε το showvotes.php ???

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 17 Σεπ 2015, 10:15

Ακόμα να προστεθούν οι 10 χαρακτήρες; Ακόμα να ξεχωρίσουν τα μέλη;

Θα πρότεινα μάλιστα να δημιουργηθούν τέσσερα γρουπ χρηστών.
Τα μέλη, τα πρώην μέλη, οι πιστοποιημένοι πολίτες, και οι μή πιστοποιημένοι.
newpamelina
 

Re: Τόσο δύσκολο είναι να βελτιώσετε το showvotes.php ???

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 17 Σεπ 2015, 10:49

newpamelina έγραψε:Θα πρότεινα μάλιστα να δημιουργηθούν τέσσερα γρουπ χρηστών.
Τα μέλη, τα πρώην μέλη, οι πιστοποιημένοι πολίτες, και οι μή πιστοποιημένοι.


To τραγικό με τον αιώνιο admin είναι ότι αντί να δημιουργήσει τα παραπάνω 4 γκρούπ ώστε να διευκολύνει στην ανάγνωση του αποτελέσματος των ψηφοφοριών, ξόδεψε τον χρόνο του για να φτιάξει ένα γκρουπ στο οποίο εβαλε τον γνωστό...επίτιμο.

Μα τι βύσμα έχει αυτός ο επίτιμος, ώστε να δημιουργείται ένα ολόκληρο γκρουπ για τον εαυτό του, και όλοι οι υπόλοιποι να μην μπορούν ούτε καν να διαχωριστούν;;;;; Μα ποιος είναι τελικά αυτός ο voyager και έχει τέτοιο βύσμα, o μητσοτάκης είναι;;;
newpamelina
 

Επόμενο

Επιστροφή στο Εθελοντισμός

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

cron