Εγώ πάντως θα πήγαινα και στο συνέδριο της ΝΔ και θα παρακαλούσα να μου δώσουν τον λόγο για να τους πω πόσο μαλάκες είναι!!!
Εν τέλει, προσωπικά πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να παρουσιαστεί με τις αρχές και την διακήρυξη παραμάσχαλα και ως εκεί. Την ταμπέλα (την όποια) θα μας την φορέσουν έτσι κι αλλιώς πάμε δεν πάμε (όσοι είναι να μας την φορέσουν).
Στρογγυλό τραπέζι των Οικολόγων Πράσινων για αλλαγές
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Στρογγυλό τραπέζι των Οικολόγων Πράσινων για αλλαγές
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin έγραψε:Εγώ πάντως θα πήγαινα και στο συνέδριο της ΝΔ και θα παρακαλούσα να μου δώσουν τον λόγο για να τους πω πόσο μαλάκες είναι!!!
+1
-
1 Οι άνθρωποι λοιπόν... ζήτησαν συνάντηση με θέμα 'τις αναγκαίες αλλαγές στους πολιτικούς θεσμούς, ως κομμάτι μιας πραγματικής διεξόδου από την κρίση.'
να πάει ένας να κοιτάει να μας πεί τί έγινε... δεν έχει νόημα. Αν είναι να πάει κάποιος ... ας πεί και δυο κουβέντες ρε παιδιά... σαν εκπρόσωπος θα πάει. (Και αν είναι να πάρουμε θέση ... ποιά θα είναι αυτή?) Είμαστε έτοιμοι για να έχουμε τέτοια παρουσία?
2 Ο Ανέστης έχει δίκιο για το επικοινωνιακό παιχνίδι... . Έχουμε χρόνο μπροστά μας για στρογγυλές τράπεζες με όποιον θέλει. Προεκλογικά δεν υπάρχει λόγος. Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανένα κόμμα.
Όσο για τον φίλο που λέει οτι θα γίνει Σουηδός και όποιος έρθει.... μα... Συγνώμη...
αν οδηγείς Yugo, δεν μπαίνεις σε ferrari και γκαζώνεις... και το σίγουρο είναι οτι δεν θα μπεί κανείς μέσα... σιγά σιγά... πάρε ένα fiat πρώτα
φιλικά
Να κινηθούμε λιγο με βάση τον κόσμο που έχουμε και να οργανωθούμε στο τί κάνουμε αυτοί που βρεθήκαμε πως θα πολλαπλασιαστούμε και τί θέσεις θα έχουμε γενικά. Να διαμορφωθούμε πρώτα εμείς και αν μπουμε ποτέ στο Ευρωκοινοβούλιο και αισθανόμαστε μόνοι μας. Βλέπουμε...
Να μήν πάμε. Αλλα ας μιλήσουν και άλλοι...
να πάει ένας να κοιτάει να μας πεί τί έγινε... δεν έχει νόημα. Αν είναι να πάει κάποιος ... ας πεί και δυο κουβέντες ρε παιδιά... σαν εκπρόσωπος θα πάει. (Και αν είναι να πάρουμε θέση ... ποιά θα είναι αυτή?) Είμαστε έτοιμοι για να έχουμε τέτοια παρουσία?
2 Ο Ανέστης έχει δίκιο για το επικοινωνιακό παιχνίδι... . Έχουμε χρόνο μπροστά μας για στρογγυλές τράπεζες με όποιον θέλει. Προεκλογικά δεν υπάρχει λόγος. Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανένα κόμμα.
Όσο για τον φίλο που λέει οτι θα γίνει Σουηδός και όποιος έρθει.... μα... Συγνώμη...
αν οδηγείς Yugo, δεν μπαίνεις σε ferrari και γκαζώνεις... και το σίγουρο είναι οτι δεν θα μπεί κανείς μέσα... σιγά σιγά... πάρε ένα fiat πρώτα

Να κινηθούμε λιγο με βάση τον κόσμο που έχουμε και να οργανωθούμε στο τί κάνουμε αυτοί που βρεθήκαμε πως θα πολλαπλασιαστούμε και τί θέσεις θα έχουμε γενικά. Να διαμορφωθούμε πρώτα εμείς και αν μπουμε ποτέ στο Ευρωκοινοβούλιο και αισθανόμαστε μόνοι μας. Βλέπουμε...
Να μήν πάμε. Αλλα ας μιλήσουν και άλλοι...
Πρώτα σε αγνοούν, μετά γελάνε μαζί σου, ύστερα σε πολεμούν, έπειτα νικάς.
Αν είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο, τότε σίγουρα νικάς.
anestis έγραψε:Η πρότασή μου είναι αρνητική.
ΕΝΑ ΜΗΝΑ πριν τις εκλογές ΔΕΝ είναι στρογγυλό τραπέζι, είναι προεκλογικό event.
Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε με μια σελίδα κειμένου από τις θέσεις μας.
Θα έβλεπα εντελώς διαφορετικά την πρωτοβουλία σε κάποια άσχετη στιγμή, τώρα δεν θα κάνει καλό.
Ακόμη κι αν συμπαθούμε ΘΕΣΕΙΣ των οικολόγων, εδώ μας βάζουν δίπλα στην ευρύτερη αριστερά,
κάτι που επιλέξαμε να μην κάνουμε.
καπως ετσι θα απατησω κι εγω. αν θελουνστρογγυλο τραπεζι να το κανουμε ΜΕΤΑ τις εκλογες. εμενα ολα τωρα μου φαινονται μουφα.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
- Επικοινωνία:
Λόγω ανωτέρας βίας, το στρογγυλό τραπέζι θα γίνει την Τετάρτη 21.04 στις 6μμ, στο κτήριο "Κωστής Παλαμάς" του Πανεπιστημίου.
Ελπίζω να μη δημιουργεί πρόβλημα.
Ενημέρωσέ με σε παρακαλώ για τη συμμετοχή σου/σας.
Τάσος Κρομμύδας
Μόλις μου έστειλαν αυτό το mail. Εγώ θα πάω να ακούσω τι έχουν να πουν. Ας αποφασίσουμε αν θέλουμε να έχουμε και ένα τυπικο εκπρόσωπο, ή οτιδήποτε άλλο. Προσωπική μου άποψη να πάμε, γίνεται πολύ κουβέντα για το τίποτα. Ας ακουστεί η άποψη μας όπου μας δίνεται βήμα. Υπογραμμίζω πως δεν είναι υποχρεωτικό ούτε να υπογράψουμε κοινές δηλώσεις, ούτε φωτογραφίες ούτε τίποτα. Απλά τις αρχές μας θα δηλώσουμε και εν τέλει μπορούμε και να διαφωνήσουμε δημόσια με τους διοργανωτές σε ότι μας ενοχλεί.
Ένα τελευταίο σημαντικό. Πιστεύω πως το θέμα του εκλογικού νόμου είναι ίσως το πιο επείγον αυτή τη στιγμή. Όλα τα μικρά κόμματα πρέπει να συντονιστούν και να ζητήσουν απλή αναλογική. Ας μην καίμε γέφυρες άνευ αιτίας.
Ελπίζω να μη δημιουργεί πρόβλημα.
Ενημέρωσέ με σε παρακαλώ για τη συμμετοχή σου/σας.
Τάσος Κρομμύδας
Μόλις μου έστειλαν αυτό το mail. Εγώ θα πάω να ακούσω τι έχουν να πουν. Ας αποφασίσουμε αν θέλουμε να έχουμε και ένα τυπικο εκπρόσωπο, ή οτιδήποτε άλλο. Προσωπική μου άποψη να πάμε, γίνεται πολύ κουβέντα για το τίποτα. Ας ακουστεί η άποψη μας όπου μας δίνεται βήμα. Υπογραμμίζω πως δεν είναι υποχρεωτικό ούτε να υπογράψουμε κοινές δηλώσεις, ούτε φωτογραφίες ούτε τίποτα. Απλά τις αρχές μας θα δηλώσουμε και εν τέλει μπορούμε και να διαφωνήσουμε δημόσια με τους διοργανωτές σε ότι μας ενοχλεί.
Ένα τελευταίο σημαντικό. Πιστεύω πως το θέμα του εκλογικού νόμου είναι ίσως το πιο επείγον αυτή τη στιγμή. Όλα τα μικρά κόμματα πρέπει να συντονιστούν και να ζητήσουν απλή αναλογική. Ας μην καίμε γέφυρες άνευ αιτίας.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Να βάλουμε το θέμα σε ψηφοφορία;
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
-
Μία πρόταση... για να μην κουράζω την συζήτηση και άσχετα με το άν θα πάει κάποιος στην συγκεκριμένη συνάντηση. Επειδή δεν θέλω να συνεργάζομαι με κανένα απο τα υπάρχοντα κόμματα για γνωστούς λόγους, αλλα και επειδή δεν ξέρω απο πού χρηματοδοτείται ο καθένας, βασική προυπόθεση για επικοινωνία θα είναι να έχουν τα οικονομικά τους στοιχεία αναρτημένα στη σελίδα τους έτσι ώστε να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε... αν μας θέλουν γιατί μας σέβονται, ας μας δείξουν ότι σέβονται και αυτό που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Εμείς αυτό δεν έχουμε πεί οτι θα κάνουμε?
Τόσα έχουν ακουστεί για τους οικολόγους... χωρίς καμία διάψευση...
Τόσα έχουν ακουστεί για τους οικολόγους... χωρίς καμία διάψευση...
Πρώτα σε αγνοούν, μετά γελάνε μαζί σου, ύστερα σε πολεμούν, έπειτα νικάς.
-
Γνώμη μου είναι να μην πάμε...Είναι σίγουρο ότι πολλοί θα μας προσεγγισουν προεκλογικά για να κερδίσουν ότι μπορούν Όσοι όντως ενδιαφέρονται για τις θέσεις μας, ας έρθουν για συζήτηση μετά τις εκλογές 

-
Εγώ θα πρότεινα να πάμε, αλλά να το αιτιολογήσουμε δημόσια (δίνοντας δημόσια απάντηση στην πρόσκληση) όπου θα αναφέρουμε ξεκάθαρα τα εξής:
1. Ο εκπρόσωπος μας συμμετέχει μόνο για να ακούσει τις απόψεις των άλλων.
2. Δεν υπάρχει εξουσιοδότηση από τα μέλη (μιας και δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες και η Δ.Ε. είναι προσωρινή) για να κατατεθούν απόψεις και θέσεις του κόμματος.
3. Χαιρετίζουμε τις προσπάθειες συνεργασίας, από όπου κι αν προέρχονται και θα θέλαμε να ήταν και τα υπόλοιπα κόμματα στο ίδιο τραπέζι.
4. Ευχόμαστε την επόμενη φορά να παίζει και live streaming ώστε ο πολίτης να μπορεί να παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα της συνάντησης.
Πάει κάποιος, ακούει, δεν συμμετέχει στην συζήτηση και αν του ζητηθεί αναφέρεται μόνο στο πλαίσιο των αρχών μας, δηλώνοντας ότι οποιαδήποτε πρόταση μας για το θέμα θα προκύψει από τα μέλη, εφόσον πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες διαδικασίας μας.
1. Ο εκπρόσωπος μας συμμετέχει μόνο για να ακούσει τις απόψεις των άλλων.
2. Δεν υπάρχει εξουσιοδότηση από τα μέλη (μιας και δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες και η Δ.Ε. είναι προσωρινή) για να κατατεθούν απόψεις και θέσεις του κόμματος.
3. Χαιρετίζουμε τις προσπάθειες συνεργασίας, από όπου κι αν προέρχονται και θα θέλαμε να ήταν και τα υπόλοιπα κόμματα στο ίδιο τραπέζι.
4. Ευχόμαστε την επόμενη φορά να παίζει και live streaming ώστε ο πολίτης να μπορεί να παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα της συνάντησης.
Πάει κάποιος, ακούει, δεν συμμετέχει στην συζήτηση και αν του ζητηθεί αναφέρεται μόνο στο πλαίσιο των αρχών μας, δηλώνοντας ότι οποιαδήποτε πρόταση μας για το θέμα θα προκύψει από τα μέλη, εφόσον πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες διαδικασίας μας.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
γιατι δεν κανουμε μια ψηφοφορια αν θα παμε η εστω αν θα ανακατευτουμε ενεργα?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες