Το χρονικό μιας καθόδου επεισόδιο 1ο

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Το χρονικό μιας καθόδου επεισόδιο 1ο

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Σεπ 2015, 15:35

Σε αυτή τη συνεδρίαση λοιπόν αποφασίστηκε ομόφωνα ότι μόλις έχουμε γραπτή κάποια πρόταση να τεθεί ΑΜΕΣΑ προς ψήφιση στο ΣτΜ αφού αυτοί θα έπαιρναν και την απόφαση ώστε να κερδίσουμε χρόνο για τα λιγοστά deadlines αφού πλέων ανακοινώθηκε 20 Σεπτεμβρίου εκλογές. Όποιος ισχυρίζεται ότι δεν άκουσε ή δεν ήταν παρών στην συγκεκριμένη συνεδρίαση και απόφαση ψεύδεται ασυστόλως και μάρτυρας τα ηχητικά πρακτικά. Όλοι ήμασταν παρόντες!

Αυτό δεκτό Κώστα, αν και ακόμη περιμένω την συγκεκριμένη απόφαση. Κανείς δεν την έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα παρά μόνο με αναφορά στην ηχογράφηση.

Επίσης, μιας και κάνεις την προσπάθεια να εξηγήσεις τα ανεξήγητα και το εκτιμώ πολύ, θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σου για το παρακάτω:

Η ψηφοφορία μπήκε στις 6 το απόγευμα και η πρόταση ήταν γνωστή σε κάποιους 6 ώρες πριν. Στο παρακάτω email:

Στις 1 Σεπτεμβρίου 2015 - 3:05 μ.μ., ο χρήστης ************ ************ <
> sleivaditis *******************> έγραψε:
> >>
> >> Καλησπέρα ΔΕ και καλό μήνα,
> >>
> >> Με δεδομένο ότι οι εξελίξεις τρέχουν και ότι η χθεσινή τακτική
> συνεδρίαση μας δεν πραγματοποιήθηκε, προτείνω τη μετάθεση της για απόψε
> στις 22:00 προκειμένου να δρομολογηθούν επείγουσες ενέργειες.
> >>
> >> Παρακαλώ για τη συγκατάθεση σας
> >>
> >> Πειρατικά,
> >> Στάθης

που είναι 3 ώρες μετά την γνώση της πρότασης της "συμμαχίας" και καλείται η ΔΕ για συνεδρίαση. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ email που να λέει "ΗΡΘΕ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ".

ΕΛΕΟΣ με κάποιους που προσπαθούν να στρογγυλέψουν τα αίσχη και τις μεθοδεύσεις. Οι βρισιές του ΠΡΟΕΔΡΑ σηκώνουν εξώδικα και καλό είναι να ανακαλέσει, όπως και όσοι κατηγορούν άλλους για τα χάλια τους. Φτάσαμε όσοι υποστηρίξαμε την νομιμότητα του καταστατικού να κατηγορούμαστε ότι είμαστε πράκτορες. ΕΛΕΟΣ Κώστα και απευθύνομαι σε εσένα γιατί είσαι πιο λογικός.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 07 Σεπ 2015, 15:41

baskin έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Ο Στράτος δεν βλέπω να απαντάει σε αυτό που έγραψα:

Έχω απαντήσει αλλά μάλλον δεν τα βλέπεις γιατί αρκείσαι μόνο στις κατηγορίες για βρισιές και στην μανία σου.

Απάντησα λοιπόν ότι θα έπρεπε να διακινηθεί σε επίσημο κανάλι πριν την ψηφοφορία (αυτές τις 6 ώρες που λες) ώστε αν υπάρχουν τεκμηριωμένες αντιδράσεις να βλέπαμε τι θα κάναμε. Η κίνηση της ΔΕ, χωρίς ενημέρωση να βάλει μία ΛΑΘΟΣ ψηφοφορία ήταν ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ, αυτό λέω, και το δικαιολογείς με την ΠΙΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ. Η πίεση χρόνου λοιπόν υπήρχε γιατί το κόμμα και η Δ.Ε. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΕΡΑ ΧΕΙΡΑΨΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. SIMPLE ENOUGH Βασίλη, συνέχισε να κάνεις εκπτώσεις.

Τι θα γινόταν αυτές τις 6 ώρες που δεν έγινε τις υπόλοιπες; Ούτε εκβιαστική ήταν η ψηφοφορία. Μιά χαρά ΟΧΙ ψήφισα εγώ. Έβαλα και την άποψή μου. Μίλησα για αυτή και στο Chat και στο Forum. Αυτά που λες είναι κουταμάρες. Παράλληλα τρέχαν όλα. Υπήρχαν 18 υποψήφιοι που μετά την φασαρία δεν ήξεραν αν θα είναι τελικά ή όχι, ενώ είχε γίνει το λάθος και είχαμε πει στην συμμαχία ότι βγήκε ΝΑΙ. Δεν πρόλαβαν όλοι για αυτό το λόγο. Και κόψε τα τονισμένα και τα κεφαλαία. Διαβάζονται μια χαρά και τα μικρά. Λέγε ότι θες. Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Είσαι κολλημένος. Έχεις δίκιο για το λάθος, αλλά όχι για το πως αντιδράσαμε μετά αφού είχαμε πει στους άλλους ΝΑΙ.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Σεπ 2015, 15:44

Vassilis Perantzakis έγραψε:Έχεις δίκιο για το λάθος, αλλά όχι για το πως αντιδράσαμε μετά αφού είχαμε πει στους άλλους ΝΑΙ.

Κακώς, προέχουν οι αρχές μας και όχι η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ. Η διαφορά μας είναι στο πόσες εκπτώσεις είναι διατεθειμένος ο καθένας να κάνει.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 07 Σεπ 2015, 15:47

baskin έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Έχεις δίκιο για το λάθος, αλλά όχι για το πως αντιδράσαμε μετά αφού είχαμε πει στους άλλους ΝΑΙ.

Κακώς, προέχουν οι αρχές μας και όχι η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ. Η διαφορά μας είναι στο πόσες εκπτώσεις είναι διατεθειμένος ο καθένας να κάνει.

Οι αρχές μας έχουν μέσα και την αξιοπιστία. Αν όχι, τότε το διαλύουμε. Ή φτιάξε ένα Πειρατικό που ερμηνεύει τις αρχές του σύμφωνα με το δικό του πετσί ότι και να έχει υποσχεθεί.

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 07 Σεπ 2015, 15:48

Έλεος και από εσένα βρε Στράτο. Ξεχάσαμε να βάλουμε την πρόταση σε mail.
Μπορεί να την έλαβε τηλεφωνικά ο Θανάσης ή με sms ή δεν ξέρω πως αλλιώς. Ίσως δεν την έστειλε στην λίστα από την πίεση χρόνου που είχαμε. Του ξέφυγε.
Θα το συνεχίσουμε πολύ αυτό; Έχω κουραστεί να διαβάζω φορουμ. Για 24 ώρες μην γράψει κανείς ΤΙΠΟΤΑ να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε.
(ευκαιρία να κάνεις και την αναβάθμιση που έλεγες) :evil:
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 07 Σεπ 2015, 16:05

Vassilis Perantzakis έγραψε:ενώ είχε γίνει το λάθος και είχαμε πει στην συμμαχία ότι βγήκε ΝΑΙ.

Τελικά ποιος το είπε αυτό;
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Σεπ 2015, 16:10

Vassilis Perantzakis έγραψε:Οι αρχές μας έχουν μέσα και την αξιοπιστία. Αν όχι, τότε το διαλύουμε. Ή φτιάξε ένα Πειρατικό που ερμηνεύει τις αρχές του σύμφωνα με το δικό του πετσί ότι και να έχει υποσχεθεί.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ είναι αυτός που ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ το λάθος του και δεν το "διορθώνει" με ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΛΑΘΟΣ. Εκεί είναι η πολιτική διαφορά μας. Έχεις τερματίσει το στρογγύλεμα και τις εκπτώσεις.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 07 Σεπ 2015, 16:11

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όλοι περιμένουν από κάποιον άλλο να πάρει απόφαση να γίνει κάτι και έτσι μπλέξαμε τα μπούτια μας.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Σεπ 2015, 16:13

Voyager-1 έγραψε:Έλεος και από εσένα βρε Στράτο. Ξεχάσαμε να βάλουμε την πρόταση σε mail.
Μπορεί να την έλαβε τηλεφωνικά ο Θανάσης ή με sms ή δεν ξέρω πως αλλιώς. Ίσως δεν την έστειλε στην λίστα από την πίεση χρόνου που είχαμε. Του ξέφυγε.
Θα το συνεχίσουμε πολύ αυτό; Έχω κουραστεί να διαβάζω φορουμ. Για 24 ώρες μην γράψει κανείς ΤΙΠΟΤΑ να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε.
(ευκαιρία να κάνεις και την αναβάθμιση που έλεγες) :evil:

Θα συνεχίσουμε μέχρι αυτοί που έσφαλαν, συκοφάντησαν και ΕΒΡΙΣΑΝ να ζητήσουν συγνώμη τουλάχιστον, απαριθμώντας τα λάθη τους και τις ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ. Είναι προσωπικό πλέον Σπύρο. Δεν θα κάθομαι να ακούω ΨΕΜΜΑΤΑ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ενώ άλλοι τα έκαναν ΜΑΝΤΑΡΑ και η ευθύνη είναι ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ με τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ και τις ΑΡΠΑΚΟΛΑ συμμετοχές τους.

Δεν θα πιστωθώ εγώ τα ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑ και τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ άλλων. Εγώ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ ΕΝΤΟΝΑ (και έβρισα τον Βασίλη) για την ψηφοφορία και ΜΟΝΟ.

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ. Ακόμη και σήμερα ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΣ συνεχίζει στο ίδιο τροπάρι. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 07 Σεπ 2015, 16:30

baskin έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Οι αρχές μας έχουν μέσα και την αξιοπιστία. Αν όχι, τότε το διαλύουμε. Ή φτιάξε ένα Πειρατικό που ερμηνεύει τις αρχές του σύμφωνα με το δικό του πετσί ότι και να έχει υποσχεθεί.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ είναι αυτός που ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ το λάθος του και δεν το "διορθώνει" με ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΛΑΘΟΣ. Εκεί είναι η πολιτική διαφορά μας. Έχεις τερματίσει το στρογγύλεμα και τις εκπτώσεις.

Ήσουν στο τελευταίο mumble που έγινε; Υπήρχαν 2 προτάσεις. Η συνεχίζουμε όπως είπαμε ή αφήνουμε ξεκρέμαστους όσους υποψηφίους είχαμε ήδη βάλει και δίνουμε και χρήματα για τα ψηφοδέλτια (ως εναλλακτική για να μην πάρουμε μέρος στις εκλογές). ΑΝ δεν κάναμε ένα από τα δύο οι άλλοι δεν θα μπορούσαν να πάρουν μέρος στις εκλογές. Ξέρω ότι εσένα δεν σε ενδιαφέρει, αλλά για εμένα αυτός είναι λόγος διάλυσης κόμματος.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες