Αποχώρηση - Καταγγελία

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Αποχώρηση - Καταγγελία

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 05 Σεπ 2015, 18:21

Τι ευχαριστώ ;;;
Αντί να ζητήσεις να ακούσεις και την άλλη πλευρά, φεύγεις χωρίς να ακούσεις;; Ε λοιπόν καλά κάνεις και φεύγεις.

Τέτοια άτομα που είναι δεκτικά στην πλύση εγκεφάλου της μιας μόνο πλευράς, και που αρνούνται να δουν και να συζητήσουν και την άλλη πλευρά του νομίσματος, δεν τα πολυχρειαζόμαστε.

Εδώ είναι κόμμα δημοκρατικών, ελεύθερων και σκεπτόμενων ανθρώπων. Όχι κόμμα οπαδών της μιάς ή της άλλης πλευράς.

Ρε "π@@@τη" μου, ανησυχώ, από την στιγμή που βρίσκω κάποια λόγια σου να με εκφράζουν :( :( :(
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

The netleaks

Δημοσίευσηαπό The netleaks » 05 Σεπ 2015, 18:39

adrian έγραψε:βασικα, εχω καποιες αποριες

αν καταλαβαινω σωστα, με το "αποχωρούμε από κάθε θεσμικό ή μη ρόλο μέσα στο Κόμμα Πειρατών Ελλαδος", εννοειτε οτι αποχωρειτε απο το κομμα ως μελη, και απο οποιες θεσεις τυχον εχετε μεσα σε αυτό? ή απλως καποια ιδεολογικη αποσυνδεση του σχήματος απο το κόμμα?
αν αποχωρειτε, για εγκυκλοπαιδικο ενδιαφερον, θα συνεχισετε να χρησιμοποιειτε τον τιτλο "πειρατες στην εκπαιδευση" και το αντιστοιχο εμβλημα?

επισης, μιλωντας στο α' πληθυντικο, εννοεις ολους οσους μετέχουν στο σχημα "πειρατες στην εκπαίδευση", συμπεριλαμβανομένου του θ. γουναρη?

Απαντώ από κάτω .
Ο Γούναρης έχει δικαίωμα ο ίδιος να αποφασίσει τι θα κάνει .
Όσο και αν τον θέλαμε να αναλάβει περισσότερα στο συνδικαλιστικό κομμάτι αυτός επέλεξε το Κόμμα .
Παραιτήθηκε από όλες τις θεσεις με δική του επιλογή για να αναλάβουν εμείς .
Όποτε τον καλούμε και κυριως σε περίοδο εκλογών τον ενεργοποιούμε πλήρως μιας και ειναι μαίτρ των εκλογών .
Τωρα οι λόγοι της αποχώρησης μας νομίζω οτι αναλυθηκε παραπάνω.
Τα σχέδια μας για σήμα και εμβλημα δεν αλλάζουν παραμένουν τα ίδια και προστίθεται άλλο ένα για την νέα ομάδα της ΑΔΕΔΥ . Όπως επίσης και το όνομα παραμένει το ίδιο και δημιουργείται και το "Δημόσιοι Πειρατες"
Νομίζω ότι στα σήματα κα ονόματα οι Πειρατές δεν έχουν θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας.. Ανήκουν βέβαια σε όλο το πειρατικό αλλά κυρίως στο συνδικαλιστικό .Τέλος για ενημέρωση , μέσα στο Δεκέμβρη ετοιμάζουμε το 1ο μας συνέδριο στην Αθήνα . Στόχος θα είναι να γνωριστούμε και να χαραξουμε τη συνδικαλιστικη Πορεια για το 2016

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 05 Σεπ 2015, 18:44

Αν παραμένετε Πειρατές στην Εκπαίδευση, εμένα μου φτάνει. Αλλά και πάλι ξανακοιτάξτε το. 1 άτομο που βρίζει δεν είναι λόγος να φύγετε από το κόμμα.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 05 Σεπ 2015, 19:00

Vassilis Perantzakis έγραψε:Αν παραμένετε Πειρατές στην Εκπαίδευση, εμένα μου φτάνει. Αλλά και πάλι ξανακοιτάξτε το. 1 άτομο που βρίζει δεν είναι λόγος να φύγετε από το κόμμα.

Προσδιόρισε σε ποιόν αναφέρεσαι >>>> 1 άτομο που βρίζει δεν είναι λόγος να φύγετε από το κόμμα.
здравствуйте

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 05 Σεπ 2015, 19:04

Κομπειλάδας έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Αν παραμένετε Πειρατές στην Εκπαίδευση, εμένα μου φτάνει. Αλλά και πάλι ξανακοιτάξτε το. 1 άτομο που βρίζει δεν είναι λόγος να φύγετε από το κόμμα.

Προσδιόρισε σε ποιόν αναφέρεσαι >>>> 1 άτομο που βρίζει δεν είναι λόγος να φύγετε από το κόμμα.

Στον Στράτο. Είδες κανέναν άλλο να βρίζει χυδαία; Το γράφουν και οι ίδιοι αν και προσθέτουν και άλλον που δεν βρίζει πλέον, οπότε τι νόημα έχει να το επαναλαμβάνω.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 05 Σεπ 2015, 19:20

«Γεμάτοι απογοήτευση για την συνεχιζόμενη εμμονή μελών του κόμματος μας, να επαναλαμβάνουν τις ίδιες λάθος πρακτικές που μας έφεραν σε πλήρη αποσυνθεση, αποχωρούμε από κάθε θεσμικό ή μη ρόλο μέσα στο Κόμμα Πειρατών Ελλαδος .

Ποιοί είστε?? που είσασταν?? ποιοι οι θεσμικοί η μη ρόλοι στο κόμμα πειρατών ??? αστε μας ρε συνδικαλιστές του κόλου. Εντυπώσεις του κόλου.......εσείς οι ανύπαρκτοι θα κρίνετε το πειρατικό??? ουστ ψοφιμια κοπροσκυλα δημόσιοι υπάλληλοι.
Εσείς είστε οι δάσκαλοι των παιδιών μας??? α ρε λαμόγια που σας έβαλε ο Γουναρης θα γράψετε στο φόρουμ για εντυπώσεις.
Επειδη δε μιλάμε τόσο καιρο, νομίζετε πως θα κάνετε ότι θέλετε ?? απο επιλογη δε μιλάμε.
Πιο κόμμα και ποιές εκλογές ??? με είκοσι μέλη θα κατέβουμε σε εκλογές??
Όταν θα μπορούμε να πείσουμε 2000 να βάλουν απο 10 ευρώ τότε να κατέβουμε σε εκλογές. Μέχρι τότε τίποτα.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 05 Σεπ 2015, 19:30

Vassilis Perantzakis έγραψε:
Κομπειλάδας έγραψε:

Στον Στράτο. Είδες κανέναν άλλο να βρίζει χυδαία; Το γράφουν και οι ίδιοι αν και προσθέτουν και άλλον που δεν βρίζει πλέον, οπότε τι νόημα έχει να το επαναλαμβάνω.

Ναι, τον Θανάση Γούναρη σε συνεδρίαση της ΔΕ, χυδαιότατα, εντελώς απρόκλητα και σε ανθρώπους που ΔΕΝ του έφταιγαν σε τίποτα. Κάποια στιγμή μάλιστα θυμήθηκε και την συνδικαλιστική του πάστα και με κατηγόρησε ότι υποστηρίζω τον τΣΥΡΙΖΑ επειδή επανα-προσέλαβε την γυναίκα μου (καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ).... ο συνδικαλιστής της εκπαίδευσης και υποστηρικτής των απανταχού κατατρεγμένων εκπαιδευτικών, να χαρώ εγώ.
здравствуйте

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 05 Σεπ 2015, 19:39

αχ
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

newpamelina

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 05 Σεπ 2015, 19:48

The netleaks έγραψε:Η συνέχιση της λογικής που δεν κατανοεί πως ημίτρελοι, δεν μπορούν να συνυπάρξουν με αγνούς αγωνιστές και ανθρώπους που ζουν και εκτίθονται μέσα στην σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα.. Η συνέχιση της λογικής που νομίζει πως μπορεί να υπάρξει και να αναπτυχθεί συνδικαλιστικό κίνημα, μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον «ειδικών», που περιμένει στην γωνία για να χαρακτηρίσει κάθε κίνηση μας «χαμηλου επιπεδου» και αδιαφορη ψηφιακα ».

σε αντίθεση με το :

Vassilis Perantzakis έγραψε:Εγώ σε αγαπώ και σε θέλω εδώ δίπλα μου για να ακούω βρισούλες...

Κάποιοι διώχνουν και δεν μπορούν να συνυπάρξουν, και κάποιοι άλλοι δέχονται τους άλλους παρά τα ελαττώματά τους και την αντίθετη γνώμη τους.

Το πειρατικό δεν πρέπει να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και να αρχίσει τις διαγραφές.

Επειδή αυτό ακριβώς επιθυμούν οι δύο εξουσίες, αυτή της ΔΕ και αυτή της ΕΔ, αλλά και η τρίτη εξουσία, αυτή των ψηφιακών υποδομών.

Όλοι οι πειρατές είναι απαραίτητοι και κανείς δεν πρέπει να διαγράφεται.
Ακόμα και όσοι πάνε για τα φραγκά, ακόμα και οι κακοί, ακόμα και οι ηλίθιοι.
Όλους αυτούς μπορεί η δημοκρατία να τους ανεχτεί.

Το πρόβλημα λοιπόν το έχουν όσοι δεν ανέχονται την δημοκρατία, και δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τους άλλους.

Το πρόβλημα το έχετε εσείς, κύριε netleaks.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 05 Σεπ 2015, 20:36

Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι άχρηστοι ρε James; Ο Μεϊμαράκης είσαι;

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες