penelope petropoulou έγραψε:Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτονται μέλη μας που επισκέπτονται και σήμερα το forum και διαβάζουν καποιον James να αποκαλεί " βλαμμένο " , "γλοιώδη " , " γελοίο " ," Νεοδημοκρατικό γουρούνι " , "οπορτουνιστη ," άντε γαμησου " , την μισή Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος, εκλεγμένη από συνέδριο ... .
Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτονται όσοι ψήφισαν ΠΕΙΡΑΤΕΣ και διαβάζουν στα μέσα για συνεργασίες με το ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ....
ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΚΑΝΈΝΑΣ ΠΕΙΡΑΤΉς ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ?????? αναρωτιέσαι πόσοι με έχουν πάρει τηλέφωνο και με έχουν ξεχέσει????? ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ συζυγος, του ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗ-ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥ και πρώην ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΓΟΥΝΑΡΗ, πιστευεται πως πρέπει ο καθένας να κάνει ότι θέλει για να προβάλεται, πλανάστε πλάνην οικτρά.
penelope petropoulou έγραψε:βρίζει στο forum και μετατρέπει το εργαλείο αυτό σε καφενείο για μερικούς αναγωγους κουτσομποληδες που δεν μπορούν να αρθρωσουν μια ολοκληρωμένη πολιτική σκέψη και αρχίζουν " τα επίθετα " για να τραβήξουν τη προσοχή ... .
Πηνελόπη μπορεί να βρεις μία ολοκληρωμένη πολιτική σκέψη του συζύγου σας γραμμένη στο φόρουμ των πειρατών???
στην αναζήτηση υπάρχουν πολλά εργαλεία, ένα έιναι να δείχνει τις αναρτήσεις κάθε μέλους και επίσης τον αριθμό των χαρακτήρων που έχουν οι αναρτήσεις του, ξέρεται τι αποτελέσματα δίνει για το σύζυγο σας???
penelope petropoulou έγραψε:την μισή Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος, εκλεγμένη από συνέδριο ....
τα πρακτικα του συνεδρίου και συγκεκριμενα της εκλογής τα έχετε διαβάσει κυρία μου???????? ΟΧΙ γιατι δεν υπάρχουν πρακτικα εκλογής της ΔΕ, Δια βοής εκλογή έγινε, στην αιθουσα υπήρχατε 7 ατομα για 12 θέσεις, σε ΔΕ και ΕΕ και
ψήφισατε ομόφωνα δια βοής.
Καλύτερα να μη γράφετε τίποτα για ΕΜΕΝΑ, γιατί ξέρει η πάπια που ειναι η λίμνη, σταματώ εδώ σε ότι έχει σχέση με εσάς,
Α και κάτι ακόμα μην αφήνετε υπονοούμενα για ποινικές διώξεις, γιατί γελοιοποίήστε.....δε φοβήθηκα ποτέ την εξουσία και ειδικά τους μπάτσους,
έχω δε περάσει πολάκις απο τη ΓΑΔΑ, όχι για ενημέρωση αλλά για διανυκτέρευση....
και κλείνω παραθέτοντας αυτούς τους στίχους:
Εγώ δε θέλω τον αρμόδιο να παίξω
να αποφασίζω κεκλεισμένων των θυρών
είμαι απ’ αυτούς που πάντα μένουνε απ’ έξω
γιατί δεν έχω ούτε γραβάτα ούτε παπιγιόν@Περατζάκη, κάπου στο φαλτσοβιβλίο έγραψες για παραπομπή μου στην Επιτροπή Διαιτησίας, ρε καθυστερημένε ποια ειναι τα μέλη της Επιτροπή Διαιτησίας ??? ξέχασες???
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net