Τι θέλετε να κάνει το ΠΕΙΡ στις βουλευτικές εκλογές;

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Re: Τι θέλετε να κάνει το ΠΕΙΡ στις βουλευτικές εκλογές;

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 26 Δεκ 2014, 14:06

Να το κλείσουμε, να μην υπάρχουμε ; Δεν κερδίζουμε τίποτα με αυτό. Μένουμε οι λίγοι ως σπόρος για το μέλλον, αν υπάρξει.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 26 Δεκ 2014, 15:55

Βρε Σπύρο, ποιος λέει να το κλείσουμε; Μην πας από το ένα άκρο στο άλλο. Να οργανωθούμε λέμε. Δεν είναι ή όλα ή τίποτα.
Εντάξει, πες ότι "περνάει" η συμμετοχή μας στον ΔΙ από το ΣτΜ. Μετά τι;
Απλά θα συμμετέχουμε;
Με τι;
Με ποιους;
Πώς;
Με τι ατζέντα;
Με τι supporters;
Με τι λεφτά;
Με τι προτάσεις;
Με τι πολιτικό προφίλ;
Θα αναμασήσουμε πάλι τις "Αρχές" και τις "Θέσεις" μας χωρίς Προτάσεις (πάλι);

Το ίδιο θα ίσχυε και αν με κάποιον τρόπο είχαμε φράγκα. Θα πηγαίναμε πάλι σε εκλογές με τον κανένα, με το τίποτα, μόνο και μόνο για να κατέβουμε;
Για να έχουμε (δήθεν) παρουσία στις εκλογές;
Τι έχουμε να προτείνουμε, να καταθέσουμε;

Μπορώ όλη μέρα να γράφω ερωτήματα και ερωτήσεις.....
здравствуйте

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 26 Δεκ 2014, 16:57

Κομπειλάδας έγραψε:Βρε Σπύρο, ποιος λέει να το κλείσουμε; Μην πας από το ένα άκρο στο άλλο. Να οργανωθούμε λέμε. Δεν είναι ή όλα ή τίποτα......

+1
(το βαριέμαι το "+1" αλλά .... δεν έχω κάτι άλλο να πω)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 27 Δεκ 2014, 11:04

με την πλατφόρμα που πρότεινε το γεράκι;
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 27 Δεκ 2014, 14:55

Petros έγραψε:με την πλατφόρμα που πρότεινε το γεράκι;

Είναι για τώρα;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 27 Δεκ 2014, 18:14

όχι
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

pgaval

Δημοσίευσηαπό pgaval » 03 Ιαν 2015, 00:33

Γεια σας κι από εμένα.
Αν και δεν συμμετέχω στις μέχρι τώρα εργασίες (παρά μόνο μέσω κάποιων twitter threads), προσπαθώ γενικά να παρακολουθώ τον τρόπο λειτουργίας της προσπάθειας του Κόμματος των Πειρατών (βλ. συνεργατικότητα κλπ) μιας και τον θεωρώ "πρότυπο" αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών και γενικά θεωρώ ότι αξίζει να διαδοθεί και να "μπολιάσει" τον τρόπο λειτουργίας κι άλλων πολιτικών (και όχι μόνο) σχηματισμών. Κι αυτό ανεξάρτητα από ιδεολογία/αρχές ή ακόμη και προσανατολισμό (προσωποκεντρικά vs crowdsourcing ;-) ).
Το ερώτημά μου έχει να κάνει μόνο εμμέσως με το θέμα του thread αφού δεν κατάφερα να εντοπίσω κάτι σχετικό σε συζητήσεις ή/και πρακτικά και αφορά σε σχετικά πρόσφατη πρόσκληση του Michel Bauwens (βλ. P2P Foundation) για ομιλίες και ημερίδες από το Ινστιτούτο Ν.Πουλαντζάς (μια προσπάθεια ανασκόπησης εντόπισα εδώ: http://poulantzas.gr/%CF%83%CE%B5%CE%B9 ... BF-%CF%80/): Υπήρξε συμμετοχή από τη μεριά του ΠΕΙΡ στις εργασίες αυτές;

Ευχαριστώ.
Καλή συνέχεια.

sugar

Δημοσίευσηαπό sugar » 03 Ιαν 2015, 19:46

pgaval έγραψε:Γεια σας κι από εμένα.
Αν και δεν συμμετέχω στις μέχρι τώρα εργασίες (παρά μόνο μέσω κάποιων twitter threads), προσπαθώ γενικά να παρακολουθώ τον τρόπο λειτουργίας της προσπάθειας του Κόμματος των Πειρατών (βλ. συνεργατικότητα κλπ) μιας και τον θεωρώ "πρότυπο" αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών και γενικά θεωρώ ότι αξίζει να διαδοθεί και να "μπολιάσει" τον τρόπο λειτουργίας κι άλλων πολιτικών (και όχι μόνο) σχηματισμών. Κι αυτό ανεξάρτητα από ιδεολογία/αρχές ή ακόμη και προσανατολισμό (προσωποκεντρικά vs crowdsourcing ;-) ).
Το ερώτημά μου έχει να κάνει μόνο εμμέσως με το θέμα του thread αφού δεν κατάφερα να εντοπίσω κάτι σχετικό σε συζητήσεις ή/και πρακτικά και αφορά σε σχετικά πρόσφατη πρόσκληση του Michel Bauwens (βλ. P2P Foundation) για ομιλίες και ημερίδες από το Ινστιτούτο Ν.Πουλαντζάς (μια προσπάθεια ανασκόπησης εντόπισα εδώ: http://poulantzas.gr/%CF%83%CE%B5%CE%B9 ... BF-%CF%80/): Υπήρξε συμμετοχή από τη μεριά του ΠΕΙΡ στις εργασίες αυτές;

Ευχαριστώ.
Καλή συνέχεια.

Πριν το δεύτερο συνέδριο του κόμματος, είχε γίνει μια σχετική συζήτηση με αφορμή το ομότιμο μανιφέστο.
https://www.pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=176&t=5314&p=69372&hilit=%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF+%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%86%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%BF#p69372
Προσωπικά θεωρώ την ομότιμη παραγωγή, ειδικά με την ανάπτυξη του 3D printing και το συνεπακόλουθο μετασχηματισμό των παραγωγικών σχέσεων, το επόμενο στάδιο της κοινωνικής εξέλιξης.
Την ημερίδα στην οποία αναφέρεσαι δεν την παρακολούθησα...για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα για την πραγματοποίησή της. Αν ήσουν παρών και έχεις κάποιο feedback, πολύ ευχαρίστως να το μεταφέρεις (άνοιξε νέο νήμα) και να το συζητήσουμε.
Φτάσε όπου δεν μπορείς

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες