Να βγάλουμε κείμενο συμπαράστασης για το Ρωμανό;

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Να βγάλουμε κείμενο συμπαράστασης για το Ρωμανό;

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 04 Δεκ 2014, 14:21

"Θα έχετε δικαιώματα και θα είναι σαν μην έχετε....."
:twisted:
здравствуйте

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 04 Δεκ 2014, 15:50

James έγραψε:ΧΑΑ ΧΑ ΧΑ νάστε καλά ρε παιδιά, έριξα γέλιο πρωί πρωί....Α ρε Πέτρο δεν έχει καταλάβει ότι είσαι κυκλωμένος από ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ....

Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχω πρόβλημα να συζητήσω με τον οποιονδήποτε. Προϋπόθεση είναι να μπορεί να κάνει συζήτηση και να αντέχω να απαντήσω στο οτιδήποτε μπορεί ο καθένας να νομίζει ως επιχείρημα κάθε φορά.
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 04 Δεκ 2014, 16:50

James έγραψε:ΧΑΑ ΧΑ ΧΑ νάστε καλά ρε παιδιά, έριξα γέλιο πρωί πρωί....Α ρε Πέτρο δεν έχει καταλάβει ότι είσαι κυκλωμένος από ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ....

Να trollάρω κι εγώ: "Αφήστε όλα τα λουλούδια ν΄ ανθίσουν "!
..... (δεν είναι "δικό" μου φυσικά!!!!)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 04 Δεκ 2014, 19:58

LouisaT έγραψε:Η αναρχία είναι αναρχία. Δεν είναι δημοκρατία. Μην τρελλαθούμε τελείως. Είναι άλλο σύστημα. Αφήνω βεβαίως πως όλα αυτά τα βλαμμένα που νομίζουν πως είναι αναρχικοί, απλά τραμπούκοι είναι, και ούτε ξέρουν τί θα πει αναρχία. Τους είδα και στα Εξάρχεια χτες, να κυκλοφορούν ως ομάδες βανδάλων, να σπάνε στην τύχη ό,τι βρουν μπροστά τους στην Βαλτετσίου, και να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμάτων. Δημοκράτες όλοι, ένας κι ένας.
Μπορεί να μου πείτε, προβοκάτσια, βαλτοί κτλ. ΟΚ. Είδα και τον γόνο Νάσιουτζικ με το Καλάζνικωφ.

Δεν βλέπω τι σχέση έχουν όλα αυτά που λες με τον αναρχισμό. Ο αναρχισμός είναι μια βαθιά ανθρωποκεντρική θεωρία και εμπεριέχει την πραγματική δημοκρατία. Απλά όπως είπα, όλοι πρέπει να είμαστε αναρχικοί για να δουλέψει.

Υ.Γ. και ο φιλελευθερισμός όπως εκφράστηκε από τους αρχικούς θεωρητικούς είναι ουσιαστικά ένα αναρχικό σύστημα, βαθιά δημοκρατικό και ανθρωποκεντρικό.

Λυσσάξτε τώρα. Έλα να ανοίξουμε ένα φιλοσοφικό νήμα.

Η λέξη αναρχία, όπως τη χρησιμοποιούν οι περισσότεροι αναρχικοί, δηλώνει μια αρμονική αντιεξουσιαστική και αταξική κοινωνία, που στηρίζεται στις δυνατότητες της εθελοντικής συνεργασίας και αμοιβαίας βοήθειας των ανθρώπων με βάση τον ατομικό αυτοπροσδιορισμό και την προσωπική συμμετοχή. Στη θέση των σημερινών ιεραρχικών, εξουσιαστικών πολιτικών δομών και οικονομικών θεσμών, οι αναρχικοί προτείνουν κοινωνικές σχέσεις θεμελιωμένες στην «εκούσια» ομαδική συγκρότηση αυτόνομων ατόμων, την αλληλεγγύη και την αυτοδιαχείριση

για πες μου που χαλάει η σούπα της δημοκρατίας;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 04 Δεκ 2014, 20:05

Άντε να δώσω και ένα hint, σχετικό με τους πειρατές....

P2P

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 04 Δεκ 2014, 20:08

Petros έγραψε:
LouisaT έγραψε:Όπως και να'χει, αν «ληστέψανε», ό,τι «ληστέψανε» δεν το κάνανε μα Καλάζνικωφ.

Δεν είναι καθόλου έτσι. Ότι είναι νόμιμο δεν είναι αυτόματα δίκαιο.

Εμείς όμως μιλάμε περί νομιμότητας.
Επιπλέον εγώ συμφωνώ με την νομοθεσία που προβλέπει βαρύτερες ποινές για την ένοπλη ληστεία από την ληστεία του «παίζω με αριθμούς στο xcel»

Petros έγραψε:
LouisaT έγραψε:Δεν πάει έτσι, φίλε μου. Ρώτα τους ανθρώπους που βρέθηκαν μπροστά του όταν αυτός μπούκαρε μέσα με το Καλάζνικωφ, αν νιώθουν ότι τους έκανε κακό. Το κακό δεν είναι μόνο σωματικό. Είναι και ψυχολογικό. Επιπλέον, πολύ απλά, παρανόμησε.

Κι εγώ κάθε μήνα έχω να σκέφτομαι πως θα τα βγάλω πέρα, άμα το πάμε έτσι. Δεν μου προκαλεί ψυχολογικό κακό η άδικη οικονομία; Ποιος θα με προστατέψει από τον υπέρμετρο έλεγχό της στη ζωή και τη σωματική μου ακεραιότητα;

Δεν πρόκειται καν να απαντήσω, γιατί γνωρίζεις πολύ καλά πως μιλάς για δυο ανόμοια πράγματα, τόσο νομοθετικά όσο και πρακτικά. Επιπλέον, θα ήθελα να δω πόσο ψύχραιμος και υπεράνω θα ήσουν αν τα μπουμπούκια μας είχαν αρπάξει εσένα ή κάποιον της οικογένειάς σου κατά την διάρκεια των ληστειών τους.

Petros έγραψε:Καμία από τις λύσεις που ως τώρα προτάθηκαν δεν έγινε αποδεκτή από τον πρύτανη καθώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό γιατί η έξοδος που αιτείται ο Ν.Ρ. αφορά κυρίως παρακολούθηση ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ μαθημάτων, και όχι διαλέξεων.

Ο «σύντροφος» έτσι κι αλλιώς τις αρνήθηκε πριν τις αρνηθεί ο πρύτανης, αφού δεν τον ενδιαφέρει να σπουδάσει!!

Petros έγραψε:Διάβασα σήμερα γι αυτόν. Η απάντηση είναι γιατί δεν το γνώριζα και γιατί κανένας άλλος δεν ενδιαφέρθηκε από όσο μπορείς να καταλάβεις.
http://www.efsyn.gr/arthro/epistoli-ira ... stin-efsyn

Όχι μόνο εσύ. Και ακόμα και τώρα όλοι ασχολούνται με τον Ρωμανό, κι εμείς μαζί, κι όχι με κάποιον που αποδεδειγμένα, εδώ και χρόνια παρακολουθεί μαθήματα και ενδιαφέρεται να σπουδάσει, και ξαφνικά του λένε «Όχι. Τέρμα.»

Κατ' εμέ λοιπόν, το να βγάζουμε ανακοινωσούλες για τον αμεταμέλητο «σύντροφο» που απλώς τρολλάρει το σύστημα μας εκθέτει.

Petros έγραψε:Και βασιζόμενοι στην εικασία ότι μπορεί να το σκάσει ας παραμείνει μέσα; :shock:

:lol: :lol: Φυσικά!! Πώς αλλιώς; Αν το σκάσει, το έσκασε. Πάει. Θα ξοδεύουμε λεφτά μετά να τον ψάχνουμε να τον βρούμε.

Petros έγραψε:Μπερδεύεις την αναρχία με το χουλιγκανισμό...

Εγώ καθόλου δεν την μπερδεύω. Εκείνοι την μπερδεύουν. Κι ο Ρωμανός μαζί.

Κομπειλάδας έγραψε:Το θέμα/ερώτημα/ζήτημα είναι:
Έχει το δικαίωμα, βάσει της νομοθεσίας, να πάρει άδεια για να παρακολουθήσει τα μαθήματα;
Και αν το έχει και του το αρνούνται, γιατί του το αρνούνται (βάσει νομοθεσίας πάλι και όχι γιατί είναι ο Τάδε/ είπε το δείνα/ υποστήριξε το κάτι, κτλ.).

Αν έχεις ένα δικαίωμα, το έχεις βρέξει-χιονίσει. Όλες οι εξαιρέσεις/μη-ισχύς ενός δικαιώματος πρέπει να είναι πολύ καλά αιτιολογημένες/τεκμηριωμένες/δικαιολογημένες και ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με την νομοθεσία.

Δεν είναι έτσι. Το δικαίωμα το έχει κάποιος βάσει όρων, όχι άνευ όρων. Στην προκειμένη, ο όρος είναι να κρίνει ο ανακριτής πως δεν κινδυνεύεις να το σκάσεις αν σε αφήσουν να βγεις. Έτσι λέει ο γαμω-νόμος! Κι εγώ αν έπρεπε να αποφασίσω, και το τσογλάνι μου έλεγε στην μούρη πως το κάνω όλο αυτό για να σας δυσκολέψω, όχι γιατί θέλω να σπουδάσω, δεν θα τον άφηνα να βγει επουδενί. Ποτέ να μην σώσει. Η μόρφωση είναι ένα πολύτιμο αγαθό για το οποίο άλλοι δίνουν απίθανες μάχες. Νισάφι λοιπόν με τον Ρωμανό.
Είναι ένα κοινός ληστής. Κι αν ακούσεις τα κανάλια, κοντεύουν να τον βγάλουν πως είναι ο Γκάντι ο ίδιος.
Παράλληλα κανείς δεν ασχολείται με αυτόν που πραγματικά ενδιαφέρεται να σπουδάσει και εμπράκτως έχει δείξει και την αξιοπιστία και την αφοσίωσή του στις σπουδές.

Γι' αυτό επαναλαμβάνω:

Αυτό για το οποίο θα έπρεπε να είχαμε βγάλει ανακοίνωση, και δεν βγάλαμε, ήταν για την αναγκαστική σίτιση.

Κι εδώ κλείνω, γιατί δεν θέλω να συζητήσω άλλο για το κακόμοιρο 19-χρονο, το μπουμπούκι μας, μην με πάρουν τα κλάματα. Σνιφ-σνιφ. :roll:

Εικόνα

Για τους δυστυχισμένους Σύριους πρόσφυγες που λιμοκτονούν έξω από την Βουλή των Ελλήνων έχουμε κάτι να πούμε, ή η ευαισθησία μας έχει αναλωθεί όλη στον ληστή-δήθεν-αναρχικό;

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 04 Δεκ 2014, 20:17

LouisaT έγραψε:Για τους δυστυχισμένους Σύριους πρόσφυγες που λιμοκτονούν έξω από την Βουλή των Ελλήνων έχουμε κάτι να πούμε, ή η ευαισθησία μας έχει αναλωθεί όλη στον ληστή-δήθεν-αναρχικό;

Είδες ο αναρχισμός, αν είχαν αυτο-οργανωθεί τρεις θα είχε βγει και αυτή.

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 04 Δεκ 2014, 20:44

Διαβάστε το κείμενο του "μικρού" και τα σχόλια από κάτω.
Το facebook προφίλ είναι του Γρηγόρη Ψαριανού (με ψευδώνυμο) https://www.facebook.com/loukas.sidirop ... 5918967143

Συμφωνώ με την Λουϊζα, σε όλα....μα σε όλα λέω
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 04 Δεκ 2014, 20:48

Για την ιστορία.... η αγόρευση του εισαγγελέα στην δίκη του Ρωμανού, που κατέρρευσαν οι κατηγορίες του τρομονόμου και με βάση την συλλογιστική του οποίου (και τον φόβο) γίνεται η άρνηση των εκπαιδευτικών αδειών (αφού πέρασε τροπολογία μετά την απόδραση του Ξηρού. Αδιάβαστοι είστε.)

romanos_eisaggeleas.jpg
romanos_eisaggeleas.jpg (88.77 KiB) 4684 προβολές

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 04 Δεκ 2014, 20:57

Αναρχικοί που δεν αποδέχονται την (όποια) νομιμότητα, την επικαλούνται. Βρείτε το λάθος
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 13 και 0 επισκέπτες