Χρόνια πολλά Μιχάλη Μ.
-
Voyager-1
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Χρόνια πολλά Μιχάλη Μ.
Χρόνια πολλά στον πραγματικό καπετάνιο του ΠΕΙΡ. Με υγεία και ευτυχία να συνεχίσεις να οργώνεις θάλασσες και ξηρά.
- Συνημμένα
-
- mantas.jpg (53.74 KiB) Προβλήθηκε 4803 φορές
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
-
Μιχάλης Μαντάς
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Χρόνια πολλά Μιχάλη Μ.
Ευχαριστώ πολύ Σπύρο! Να είσαι πάντα καλά!Voyager-1 έγραψε:Χρόνια πολλά στον πραγματικό καπετάνιο του ΠΕΙΡ. Με υγεία και ευτυχία να συνεχίσεις να οργώνεις θάλασσες και ξηρά.
Υ.Γ.: Τις οργώνω τις θάλασσες ... ανελλιπώς! Με τις ξηρές έχω κάποια ... ελλείμματα.
-
laskaris_vasilis
Άργησα αλλά ..... τώρα το είδα!!
... Πολύχρονος "γερο"πειρατή!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
Μιχάλης Μαντάς
Γέρος είναι ... «το μάτι σου τ' αλλοίθωρο που τρέχει στον κατήφορο» «γέρο» - Λάσκαρη».laskaris_vasilis έγραψε:Άργησα αλλά ..... τώρα το είδα!!![]()
-
laskaris_vasilis
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Γέρος είναι ... «το μάτι σου τ' αλλοίθωρο που τρέχει στον κατήφορο» «γέρο» - Λάσκαρη».laskaris_vasilis έγραψε:Άργησα αλλά ..... τώρα το είδα!!![]()
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
Κομπειλάδας
- Επικοινωνία:
Γερός ήθελε να πει βρε Yonda, γερός σαν ατσάλι...... άντε χρόνια πολλά και από μένα και κοίτα τώρα που απέκτησες το δικαίωμα του ψηφίζειν (λόγω ενηλικίωσης) να το χρησιμοποιήσεις σωστά!!!!

здравствуйте