Παρακαλώ όπως δε γίνει δεκτή η επανεγγραφη του kailor για λόγους ηθικής.
(Το γράφω εδώ γιατί τον έπιασε τον Στράτο ξαφνικά ευθιξία με τη δημόσια τοποθέτηση για το θέμα. Ρε ουστ με τον αρκούδο, τα ξεχάσατε όλα???
ΥΣ Σπύρο κόψε τις τρόμπες με τ φιλαράκι σου.....
Αίτηση επανεγγραφής
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Αίτηση επανεγγραφής
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
-
Re: Αίτηση επανεγγραφής
James προσωπικά έχω ως αρχή ότι οι άνθρωποι αλλάζουν και όλοι αξίζουν μια δεύτερη (και ίσως τρίτη και τέταρτη και πέμπτη...) ευκαιρία.
Το ζήτημα είναι να μας αποδείξει ότι είναι άξιος της εμπιστοσύνης των υπολοίπων μελών.
Τόσα σεντόνια έχει γράψει ως τώρα ότι (κάποιοι) είναι ανίκανοι και υποσκάπτουν το κόμμα κι άλλα τέτοια την στιγμή που το ΠΕΙΡ ήταν καταχρεωμένο και δεν πίστευε κανείς από αυτούς το που θα είμαστε σήμερα...
Γεράκι, αν θυμάσαι, τότε σου είχα πει ότι:
Ελπίζω πως τώρα κατάλαβες.
Καταστατικά αυτή τη στιγμή είμαι υποχρεωμένος να δεχθώ την εγγραφή σου εφόσον αυτή γίνει σωστά. (θυμάμαι μας είχες πει πως σου είχαν χακάρει και το μέιλ, οπότε καλύτερα με γνήσιο υπογραφής και όποτε μπορείς)
Αν έχεις γυρίσει για να κάνουμε κάτι όλοι μαζί έχοντας κοινό σκοπό, έχει καλώς. Αν αποδειχθεί όμως έχεις γυρίσει για να κάνεις το «σπιούνο» του Μαριόττι (και του κάθε Μαριόττι) στο λέω από τώρα ότι δεν θα έχω ξανά την ίδια αντιμετώπιση.
Απλά για να υπάρχει: (ποιος ξέρει, μπορεί να θες να ξαναδιαγραφείς κάποια στιγμή)
Τυχαία είδα την ημέρα της συνεδρίασης της ΔΕ, ότι ο Μαριόττι έφτιαξε καινούριο κόμμα κι εσύ ήσουν εκτός και πήγα να δω αν είσαι έξω και από την πινιάτα (δεν ήσουν), την επόμενη μέρα ήσουν εκτός.
Όπως τότε, έγραψες αυτό κι αυτό, θα ήθελα να δω και σήμερα μια αιτιολόγηση. Σε καμία περίπτωση δεν το απαιτώ, αλλά θα το ήθελα...
Το ζήτημα είναι να μας αποδείξει ότι είναι άξιος της εμπιστοσύνης των υπολοίπων μελών.
Τόσα σεντόνια έχει γράψει ως τώρα ότι (κάποιοι) είναι ανίκανοι και υποσκάπτουν το κόμμα κι άλλα τέτοια την στιγμή που το ΠΕΙΡ ήταν καταχρεωμένο και δεν πίστευε κανείς από αυτούς το που θα είμαστε σήμερα...
Γεράκι, αν θυμάσαι, τότε σου είχα πει ότι:
Petros έγραψε:Το μόνο που ελπίζω σχετικά με όλα αυτά είναι κάποια στιγμή, να καταλάβεις τελικά τι καταφέρνεις με όλα αυτά που κάνεις...
Ελπίζω πως τώρα κατάλαβες.
Καταστατικά αυτή τη στιγμή είμαι υποχρεωμένος να δεχθώ την εγγραφή σου εφόσον αυτή γίνει σωστά. (θυμάμαι μας είχες πει πως σου είχαν χακάρει και το μέιλ, οπότε καλύτερα με γνήσιο υπογραφής και όποτε μπορείς)
Αν έχεις γυρίσει για να κάνουμε κάτι όλοι μαζί έχοντας κοινό σκοπό, έχει καλώς. Αν αποδειχθεί όμως έχεις γυρίσει για να κάνεις το «σπιούνο» του Μαριόττι (και του κάθε Μαριόττι) στο λέω από τώρα ότι δεν θα έχω ξανά την ίδια αντιμετώπιση.
Απλά για να υπάρχει: (ποιος ξέρει, μπορεί να θες να ξαναδιαγραφείς κάποια στιγμή)
Τυχαία είδα την ημέρα της συνεδρίασης της ΔΕ, ότι ο Μαριόττι έφτιαξε καινούριο κόμμα κι εσύ ήσουν εκτός και πήγα να δω αν είσαι έξω και από την πινιάτα (δεν ήσουν), την επόμενη μέρα ήσουν εκτός.
Όπως τότε, έγραψες αυτό κι αυτό, θα ήθελα να δω και σήμερα μια αιτιολόγηση. Σε καμία περίπτωση δεν το απαιτώ, αλλά θα το ήθελα...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM
Κατανοώ πως η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου πρέπει να κερδηθεί και μάλιστα με το πέρασμα του χρόνου και με τις πράξεις μου. Έχω πει και έχω κάνει πολλά στο παρελθόν, αλλά πιστεύω ακόμη ότι οι Πειρατές μπορούν να κάνουν πολλά. Τότε δεν καταλάβαινα ακριβώς την μανία μόνο με την τεχνολογία, με τα κόπυραιτ και τις πατέντες και την ηλεκτρονική ασφάλεια, αλλά τώρα έχω αρχίσει να τα καταλαβαίνω καλύτερα... Όχι εντελώς αλλά καλύτερα.
Η εγγραφή που έκανα δεν έχει σχέση με αυτό που ήμουν το 2012. Θέλω να βοηθήσω σε ψηφιακά αντικείμενα αλλά η βοήθεια μου πια περιορίζεται μόνο μέσω ίντερνετ γιατί δεν είμαι στην πόλη αλλά σε απομακρυσμένο χωριό χωρίς καμιά κοινωνική δομή τριγύρω μου και σε λιγότερο από 25 χλμ.
Εγώ θέλω μια νέα αρχή, καθαρή και ειλικρινή... Και ξέρω ότι πρέπει να κερδηθεί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Τώρα εξαρτάται από τα μέλη εάν με θέλετε πίσω.
Υ.Γ. αφού μου είπατε ότι την Δευτέρα στην συνεδρίαση θα υπάρχει και το θέμα μου της επανεγγραφής, θα είμαι παρών για να συζητήσουμε ή και να με ρωτήσετε ότι θέλετε.
Η εγγραφή που έκανα δεν έχει σχέση με αυτό που ήμουν το 2012. Θέλω να βοηθήσω σε ψηφιακά αντικείμενα αλλά η βοήθεια μου πια περιορίζεται μόνο μέσω ίντερνετ γιατί δεν είμαι στην πόλη αλλά σε απομακρυσμένο χωριό χωρίς καμιά κοινωνική δομή τριγύρω μου και σε λιγότερο από 25 χλμ.
Εγώ θέλω μια νέα αρχή, καθαρή και ειλικρινή... Και ξέρω ότι πρέπει να κερδηθεί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Τώρα εξαρτάται από τα μέλη εάν με θέλετε πίσω.
Υ.Γ. αφού μου είπατε ότι την Δευτέρα στην συνεδρίαση θα υπάρχει και το θέμα μου της επανεγγραφής, θα είμαι παρών για να συζητήσουμε ή και να με ρωτήσετε ότι θέλετε.
Το καλύτερο σύστημα ψηφοφορίας είναι αυτό που έχεις μόνο 1 ψήφο, όλα τα άλλα συστήματα-εργαλεία είναι απλώς για συγκέντρωση δύναμης και πλειοψηφίας.
-
Δεν υπάρχει κανένα κώλυμα στην επανεγγραφή, ούτε και τα μέλη προβλέπεται να έχουν λόγο επί κάτι τέτοιου (εκτός αν προσφύγουν στην ΕΔ).
Απλά (νομίζω κι εσύ το αντιλαμβάνεσαι ότι) τίθεται θέμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό σου.
Σχολείο στο χωριό σου δεν έχει; Νομίζω ότι μπορούν και οι διευθυντές ακόμα να βεβαιώσουν γνήσιο υπογραφής...
Απλά (νομίζω κι εσύ το αντιλαμβάνεσαι ότι) τίθεται θέμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό σου.
Σχολείο στο χωριό σου δεν έχει; Νομίζω ότι μπορούν και οι διευθυντές ακόμα να βεβαιώσουν γνήσιο υπογραφής...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
Petros έγραψε:Δεν υπάρχει κανένα κώλυμα στην επανεγγραφή, ούτε και τα μέλη προβλέπεται να έχουν λόγο επί κάτι τέτοιου (εκτός αν προσφύγουν στην ΕΔ).
Όπως είπα και πριν το καταλαβαίνω απόλυτα ότι τίθεται θέμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου και καταλαβαίνω ότι για να κερδηθεί αυτή η εμπιστοσύνη μπορεί να πάρει και πάρα πολύ καιρό.
Στα 10χλμ έχει ένα δημοτικό σχολείο (εκεί που πήγαινα), μετά δημαρχείο έχει στα 25χλμ, αστυνομία επειδή την κλείσανε στα 25 χλμ έχει πια γύρω στα 45 χλμ. Το ΚΕΠ δεν είχε υπάλληλο και είταν κλειστό τουλάχιστο 2 χρόνια, δεν ξέρω εάν άνοιξε τώρα ξανά.
Το γνήσιο υπογραφής είναι μπελάς για εμένα προς το παρών. Δεν ξέρω εάν μπορώ ηλεκτρονικά κάπως να το κάνω. Γιατί το να βρω ανοιχτή υπηρεσία σαββατοκύριακο είναι αδύνατον και δεν μπορώ να φύγω από το κτήμα εάν δεν υπάρχει κάποιος άλλος εδώ να κάτσει (για αυτό ακόμα και να κατέβω Βόλο μόνο 1 ή 2 φορές τον χρόνο καταφέρνω να φύγω από εδώ) για να πάω καθημερινή και επειδή το μεταφορικό είναι πρόβλημα για να καταφέρω να βγάλω γνήσιο υπογραφής μπορεί να πάρει και 3 με 4 εβδομάδες τουλάχιστον!!!
Το καλύτερο σύστημα ψηφοφορίας είναι αυτό που έχεις μόνο 1 ψήφο, όλα τα άλλα συστήματα-εργαλεία είναι απλώς για συγκέντρωση δύναμης και πλειοψηφίας.
-
Δοκίμασε με τον Ερμή, μπορεί να λειτουργεί αυτόματα...
-
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
James έγραψε:Παρακαλώ όπως δε γίνει δεκτή η επανεγγραφη του kailor για λόγους ηθικής.
(Το γράφω εδώ γιατί τον έπιασε τον Στράτο ξαφνικά ευθιξία με τη δημόσια τοποθέτηση για το θέμα. Ρε ουστ με τον αρκούδο, τα ξεχάσατε όλα???
ΥΣ Σπύρο κόψε τις τρόμπες με τ φιλαράκι σου.....
Πρώτα από όλα δεν είναι φιλαράκι μου, ούτε τον έχω δει ποτέ. Δεύτερο έλαβε γνώση η ΔΕ για όλα τα pm που μου έστειλε με copy-paste μισή ώρα αφού τα έλαβα. Τρίτο ήρθε στο mumble και όσοι ήταν παρών τον ρώτησαν ότι ήθελαν. Αργότερα έστειλε pm και στον baskin (ως ΙΤ) για να ζητήσει την επαναφορά του παλιού του mail account αλλά με το νέο nickname.
Μην βλέπεις συνωμοσίες, όλα έγιναν διάφανα και ενημερώθηκαν όσοι έπρεπε (τα μέλη ΔΕ στην αρχή και αργότερα όλο το ΣτΜ). Περιμένουμε να ολοκληρώσει την εγγραφή του με ΟΛΑ τα τυπικά και τότε θα αποφασίσουμε σαν ΔΕ τι θα πράξουμε. Υπάρχουν διαδικασίες και αυτές θα ακολουθήσουμε. Επιπλέον μην προδικάζεις το αποτέλεσμα του αιτήματος.
3.7 Η έγκριση και εγγραφή στο κεντρικό μητρώο μελών διενεργείται απευθείας από τη Διοικούσα Επιτροπή. Μετά τη δημιουργία Τοπικών ή/και Περιφερειακών γραφείων του κόμματος, οι νέες εγγραφές μπορούν να εγκρίνονται και από τη Διοικούσα Επιτροπή του Τοπικού ή Περιφερειακού γραφείου. Σε αυτήν την περίπτωση, τα νέα μέλη καταχωρούνται στο κεντρικό μητρώο μελών, με ευθύνη της Διοικούσας Επιτροπής του γραφείου στο οποίο έγινε η αίτηση εγγραφής.
3.8 Η απόρριψη μιας αίτησης από το κόμμα συνοδεύεται από έγγραφη αιτιολόγηση προς τον ενδιαφερόμενο.
3.9 Αν απορριφθεί μια αίτηση εγγραφής, το υποψήφιο μέλος έχει το δικαίωμα να θέσει την έγκριση της αρχικής του αίτησης υπόψη του Σώματος των Μελών με πρόταση τουλάχιστον δέκα μελών του Κόμματος με δικαίωμα ψήφου.
και
7.2 Κάθε όργανο ή μέλος του κόμματος Πειρατών Ελλάδας μπορεί να προσφύγει στην Επιτροπή Διαιτησίας.
7.3.7 Να αποφασίζει για την εγκυρότητα αποφάσεων της Διοικούσας Επιτροπής.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Petros έγραψε:Δοκίμασε με τον Ερμή, μπορεί να λειτουργεί αυτόματα...
μου βγάζει ότι πρέπει να πάω σε ΚΕΠ να κάνω αίτηση ψηφιακού πιστοποιητικού, και χωρίς ΚΕΠ δίπλα μου πρέπει να κάνω 65 χλμ ταξίδι μετά για το άλλο πιο κοντινό.
Μπορώ να στείλω φωτογραφία διαβατηρίου ή ταυτότητας, μήπως κάποιο έγγραφο μέσω του taxisnet για πιο συντομία? Εάν χρειάζεστε κάποιο έγγραφο και δεν υπάρχουν ή δεν μπορείτε/θέλετε να χρησιμοποιήσετε την παλιότερη αίτηση του 2012.
-
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τους λόγους που έφυγες (αν έφυγες) απο το ''ΠΕΙΡΑΤΕΣ - Αμεσοδημοκρατικό Κίνημα Ελλάδας''.
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
ekfrasi έγραψε:Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τους λόγους που έφυγες (αν έφυγες) απο το ''ΠΕΙΡΑΤΕΣ - Αμεσοδημοκρατικό Κίνημα Ελλάδας''.
Δεν υπάρχει πια... έπαψε την λειτουργία του για την Συμμαχία Αμεσοδημοκρατών, που βοήθησα λίγο τεχνικά στην αρχή αλλά εμένα δεν με εκπροσωπεί. Η απόφαση αναστολής του ''ΠΕΙΡΑΤΕΣ - Αμεσοδημοκρατικό Κίνημα Ελλάδας": http://goo.gl/ysABZI
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες