Η Κατσέλη μας αντιγράφει...

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Η Κατσέλη μας αντιγράφει...

Δημοσίευσηαπό anestis » 06 Μαρ 2012, 01:11

λέγοντας "ΟΧΙ σε αρχηγικά κόμματα" !!!

(MEGA τώρα)
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

kdev

Re: Η Κατσέλη μας αντιγράφει...

Δημοσίευσηαπό kdev » 06 Μαρ 2012, 09:21

και ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ το ιδιο
ΑΝΤ1 τωρα το πρωι

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 06 Μαρ 2012, 10:08

Για την Κανέλλη, μπορεί και να το πιστέψω, αλλά για τον Καμμένο κοματάκι δύσκολο. Αυτός όπως και όλοι οι άλλοι σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ κτλ. γεννήθηκαν και ανατράφηκαν σε "αρχηγικά μονοπρόσωπες παρατάξεις".

===> Άλλα λέει η γιαγιά μου και άλλα ακούν τα αφτιά μου (και βλέπουν τα μάτια μου)....
Έκανα λάθος στο Κατσέλη ~ Κανέλλη.... :oops: (thanks anestis για την διόρθωση)

Τελικά και οι δυο "ανεξάρτητοι" στο ίδιο καζάνι (θέλουν να μας βράσουν), ο ένας έκανε κόμμα ή άλλη το έχει έτοιμο από τον άντρα της (θυμηθείτε το ΕΣΚ, Ελληνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, 1987, στο βιογραφικό του "ξεχνά" να το αναφέρει). Θα ορμήσουν στις εκλογές να κόψουν κομμάτια από την εκλογική πίτα για να έχουν χαρτί διαπραγμάτευσης με τα "παλιά" τους κόμματα, οι "jokers" (με όλες τις διαφορετικές σημασίες του joker) της πολιτικής μας σκηνής.

Η Κατσέλη πριν λίγο καιρό έριξε (λένε) μια βόμβα http://www.koutipandoras.gr/?p=15457 (Withdrawal and expulsion from the EU and EMU, Some reflections, http://www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2012/02/EXIT-FROM-EU-AND-EMU.pdf) μόνο που η "βόμβα" είχε ημερομηνία Δεκέμβριος του 2009 και ο συγγραφέας είναι ο Phoebus Athanassiou (Φοίβος Αθανασσίου). Λίγο "λιγμένη" και λίγο "ελληνική" η "βόμβα" της, που μάλλον έσκασε στα χέρια της.

Στο άρθρο στο Κουτί της Πανδώρας (και σε πολλά άλλα άρθρα) το έκανε για να "δικαιολογήσει" το ΟΧΙ που είπε για το μνημόνιο 2, πάρτε μια γεύση: "Ένα πιο ισχυρό στοιχείο από το «όχι» της ψήφου της,κατέθεσε η βουλευτής Λούκα Κατσέλη.Δύο έγγραφα που φαίνεται να ακυρώνουν την επιχειρηματολογία περί εξόδου από το ευρώ και την «αναπτυξιακή» και «μεσσιανική» λειτουργία του Μνημονίου.Στο πρώτο έγγραφο,το οποίο είναι επίσημο έγγραφο της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), η Τράπεζα εξετάζει την δυνατότητα αποπομπής μιας χώρας μέλους από την Ευρωπαική Ένωση.Σε αυτή την υπόθεση εργασίας,η ΕΚΤ είναι κατηγορηματική ότι δεν υπάρχει νομική υπόσταση σε ένα τέτοιο σενάριο.Δεν μπορεί δηλαδή νομικά να στηριχτεί μια τέτοια απόφαση.Αρα η επιχειρηματολογία περί κινδύνου εξόδου από την ΕΕ και τη ζώνη του ευρώ είναι χωρίς υπόσταση και καθαρά προπαγανδαστική.". Ο θηλυκός ενθοσωτήρας μας!!!! :lol:
Τελευταία επεξεργασία από 3 και Κομπειλάδας, έχει επεξεργασθεί 6 φορά/ες συνολικά
здравствуйте

kdev

Δημοσίευσηαπό kdev » 06 Μαρ 2012, 10:32

εγω αναφερω τι εβγαζε προς τον εξω κοσμο και τι ελεγε και λεει ακομη τωρα
το θεμα ειναι τι θελει να πιστεψει ο λαος δεν θα διαφωνησω οτι ανατραφηκαν κομματικα
αλλα και για την κατσελη το ιδιο ισχυει απο θεμα ανατροφης

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 06 Μαρ 2012, 10:49

NOPE,

ΚΑΤΣΕΛΗ (συζ.Αρσένη)

Ολα τα ψηφίζω, όλα τα στηρίζω και κάνω κολοτούμπα στο τέλος

Κομπειλάδας έγραψε:Για την Κανέλλη,
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες