Ενημέρωση Ταμείου.

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
yiannpap
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Ενημέρωση Ταμείου.

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 01 Μάιος 2014, 10:26

Petros έγραψε:Εχθες στη λίστα της ΔΕ έγινε μια υποτυπώδης ενημέρωση κι έστω μόνο προς τη ΔΕ κι όχι το ΣτΜ που είναι ο αποδέκτης κανονικά:

Καλημερα σε όλους

Ενημέρωση

PAYPAL 736.62. Από εδώ έκανα μεταφορά 500€ για πληρωμή παραβόλου συμμετοχής στις εκλογές .
Νεο Υπόλοιπο 236,62€

EUROBANK 854,20€ (εχει γίνει κατάθεση 4 παραβόλων)

Στην διάθεσή σας

Δεν μπορείς να πεις. Κάτι είναι κι αυτό. Λιτό και κατανοητό. Δωρικό θα έλεγα. Αμα κατάλαβες πόσα λεφτά έχουμε στο ταμείο, κατάλαβα κι εγώ.

Καλημέρα και καλό μήνα.
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.

dizzyk

Δημοσίευσηαπό dizzyk » 01 Μάιος 2014, 14:23

yiannpap έγραψε:Λιτό και κατανοητό. Δωρικό θα έλεγα. Αμα κατάλαβες πόσα λεφτά έχουμε στο ταμείο, κατάλαβα κι εγώ.

Σαφέστατο που λέει και ο φίλος laskaris_vasilis.

Θα αρχίσω να πιστεύω σε θεωρίες συνομωσίας σε λίγο. Έχουμε κάτι να κρύψουμε και δεν βγάζουμε το ταμείο διαθέσιμο όπως υποστηρίζαμε για την περίφημη διαφάνεια; Δεν είναι τι ξέρει η ΔΕ ή τι ξέρει το mesitiko ή τι ξέρει ο ΥΟ και άλλα ακρωνύμια. Είναι τι ξέρει ο οποιοσδήποτε μπαίνει στη σελίδα μας και αυτό είναι αυτό https://www.pirateparty.gr/finance/ και μόνο.

yiannpap
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 01 Μάιος 2014, 18:00

dizzyk έγραψε:
yiannpap έγραψε:Λιτό και κατανοητό. Δωρικό θα έλεγα. Αμα κατάλαβες πόσα λεφτά έχουμε στο ταμείο, κατάλαβα κι εγώ.

Σαφέστατο που λέει και ο φίλος laskaris_vasilis.

Θα αρχίσω να πιστεύω σε θεωρίες συνομωσίας σε λίγο. Έχουμε κάτι να κρύψουμε και δεν βγάζουμε το ταμείο διαθέσιμο όπως υποστηρίζαμε για την περίφημη διαφάνεια; Δεν είναι τι ξέρει η ΔΕ ή τι ξέρει το mesitiko ή τι ξέρει ο ΥΟ και άλλα ακρωνύμια. Είναι τι ξέρει ο οποιοσδήποτε μπαίνει στη σελίδα μας και αυτό είναι αυτό https://www.pirateparty.gr/finance/ και μόνο.

+1 Σωστότατος
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 02 Μάιος 2014, 09:27

Καλημερα

EUROBANK 1004,75 εκανα μεταφορα 850 euro για πληρωμη 6 παραβόλων (50 είχε επιπλέον ο Βασίλης)
Υπόλοιπο 154,75

Paypal 241,10

Στην διάθεσή σας

...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 05 Μάιος 2014, 11:43

Ανάλυση κίνησης πότε θα έχουμε; (αφου μου βγήκε το όνομα του γραφικού, οφείλω να το υποστηρίξω)
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 05 Μάιος 2014, 12:23

Ρε, Petros, κλέψε ρε αγορίνα μου λίγη από την ενέργειά σου και για την προεκλογική μας προσπάθεια..... :|
здравствуйте

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 05 Μάιος 2014, 13:04

Petros έγραψε:Ανάλυση κίνησης πότε θα έχουμε; (αφου μου βγήκε το όνομα του γραφικού, οφείλω να το υποστηρίξω)

Θα κάνω μία προσπάθεια να σε ενημερώσω βρε Πέτρο αν και υπερβαίνω τις αρμοδιότητές μου και μπορεί να φάω χεστήριο από την υπεύθυνη:
450 ευρώ το μερίδιό μας από το παράβολο του κομματικού συνασπισμού (15% των 3000)
6Χ150 ευρώ τα παράβολα των 6 πρώτων υποψηφίων.
3Χ150 τα παράβολα των τριών επιπλέον υποψηφίων.

Και όπως λέει στην γνωστή ταινία ο αείμνηστος Παπαγιαννόπουλος: "έχω όόόόλας τας αποδείξεις"!!!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 5 φορά/ες συνολικά
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 05 Μάιος 2014, 13:18

Δηλαδή Βασίλη δώκαμε 1800 € σύνολο, ότι είχαμε σχεδόν στο ταμείο μας.

Να βλέπω να ξηλώνεστε μερικοί μερικοί γιατί χρωστάμε στον omissman ένα μηνιάτικο (Μάρτιο; ) και στον gounara από Απρίλιο και μετά. Όχι επειδή είναι "δικοί μας" να τους φεσώνουμε. :evil:
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 05 Μάιος 2014, 13:19

Οι 300σιοι, ο Λεωνίδας και ο Βασίλης.......... ή ταν ή επί τας!!!! :twisted:
здравствуйте

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 05 Μάιος 2014, 14:16

Κομπειλάδας έγραψε:Ρε, Petros, κλέψε ρε αγορίνα μου λίγη από την ενέργειά σου και για την προεκλογική μας προσπάθεια..... :|

Εγώ θα βοηθήσω (μιας και το θέλω κι εγώ) Αλλά αφού είμαι "κακός" ρε Κομπειλάδα γιατί να το κρύψω; :lol:

laskaris_vasilis έγραψε:υπεύθυνη

υπεύθυνος -η -ο [ipéfθinos]

Ε5 : 1.(για πρόσ.) ANT ανεύθυνος:
α. που έχει την ευθύνη και υφίσταται τις συνέπειες των πράξεών του: Mετά τα δεκαοχτώ ο νέος θεωρείται πλέον υπεύθυνο άτομο.
β. που ενεργεί και συμπεριφέρεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης: Είναι ένας ~ άνθρωπος.
γ. που γίνεται με συναίσθηση ευθύνης: Yπεύθυνη πράξη. Yπεύθυνη αντιμετώπιση. || Yπεύθυνη δήλωση, με την οποία αναλαμβάνει κάποιος τη νομι κή ευθύνη για την αλήθεια του περιεχομένου.

2. που προέρχεται από αρμόδιο πρόσωπο ή όργανο και κατά συνέπεια χαρακτηρίζεται από εγκυρότητα: Yπεύθυνη ενημέρωση / γνώμη. Θέλω να μου δώσετε μια υπεύθυ νη απάντηση. (έκφρ.) υπεύθυνα χείλη…, υπεύθυνο πρόσωπο. || που έχει την αρμοδιότητα για κτ.: Yπηρεσία υπεύθυνη για την έκδοση διαβατηρίων.
3α. που είναι επιφορτισμένος με κτ., που έχει την ευθύνη για τη σωστή διεκπεραίωση ενός έργου: Ποιος είναι ο ~ υπάλληλος; Είμαι ~ για την ασφάλειά σου. || (ως ουσ.) ο υπεύθυνος: Ο ~ του τμήματος / του τυπογραφείου. Θέλω να με οδηγήσεις στον υπεύθυνο. ~ σύμφωνα με το νόμο.
β. που προκάλεσε κτ., που έγινε αιτία να συμβεί κτ. δυσάρεστο, που είναι υπαίτιος: Είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι΄ αυτή την κατάσταση. || (ως ουσ.): Ο ~ του δυστυχήματος εξαφανίστηκε. υπεύθυνα & (λόγ.) υπευθύνως ΕΠIΡΡ: Εργάζεται ~. Στο δηλώνω / στο λέω ~ / υπευθύνως.

[λόγ.: 1: αρχ. ὑπεύθυνος· 2, 3: σημδ. γαλλ. responsable· λόγ. < ελνστ. ὑπευθύνως]

Πηγή

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες