Αν μιλάμε για την δική μου πρώτη ανάρτηση στο νήμα, έγινε για να διασκεδάσουμε τις διενέξεις μεταξύ φίλων.
Χρησιμοποίησα την αρχή και το τέλος μιας ανάρτησης σου @omissman και τροποποίησα σημεία για να γίνει
χρονογράφημα (εδώ το λέμε και τρολλάρισμα) στο οποίο "ειδικευόμουν" από έμφυτο και χρησιμοποιούσα στις μαθητικές εκθέσεις πριν δεκαετίες.
Πρόσθεσα και την συζήτηση για Βόρειους και Νότιους, τον βανδαλισμό του λήμματος μας στην βικιπαίδεια με σαφή αναφορά ότι οι παραπομπές δεν είναι πάντα αξιόπιστα εργαλεία για την εύρεση της αλήθειας, εξύμνησα την ομάδα που υποστηρίζω, θέλησα να πειράξω τον silindeelendil ότι είναι ο μόνος Παοκτζής, αυτούς που περιμένουν να γίνουν όλα ενώ παραμένουν αραχτοί, την μόλυνση της ατμόσφαιρας, την ερημιά της επαρχίας τον χειμώνα, την σεξουαλική ζωή που υπάρχει εδώ μεταξύ ανθρώπων αλλά και μεταξύ ζώων τώρα που μπήκε η άνοιξη, διάφορα αξιόλογα μέρη της περιοχής μου και γενικά ένα συρφετό από θέματα που κατέβηκαν στο μυαλό μου εκείνη την ώρα.
Αν κρίνεις ότι δεν ανταποκρίθηκα στις αισθητικές σου αντιλήψεις περί σάτιρας, σου λέγω τούτο, τα σχολικά μου τετράδια εκθέσεων των 3 τάξεων του Λυκείου παρακρατήθηκαν, δεσμεύθηκαν, απαλλοτριώθηκαν από την καθηγήτρια μου για να τα επιδεικνύει μέχρι πέρσι στους επόμενους μαθητές της. Θεωρώ ότι είναι από τις ύψιστες τιμές που μου έχουν γίνει.
Υ.Γ. @omissman ήσουν ο πρώτος πειρατής που συνάντησα και συνομίλησα μαζί του για λιγότερο από μία ώρα και μου ήταν αρκετό για να καταλάβω ότι το εγχείρημα που ονομάζεται Κόμμα Πειρατών Ελλάδας είναι σοβαρό γιατί είδα σοβαρότητα από εσένα. Δεν βλέπω όμως το λόγο που εσύ παρεξήγησες το κείμενό μου. Στην χαλαρή ήταν.