Και εγώ ψήνομαι, αλλά από την άλλη μου αρέσει και το μοντέλο τον αποκεντρωμένων υπηρεσιών. Δεν γίνεται να πέσουν όλα μαζί!tvelocity έγραψε:Εγώ πάντως θα ψηνόμουν περισσότερο να πάρουμε ένα αποκλειστικά δικό μας deticatedΑν τσοντάρουμε αρκετοί θα είναι πολύ μικρό το κόστος.
Mailing lists ομάδων και επιτροπών
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Mailing lists ομάδων και επιτροπών
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
baskin
Ο παροχέας του shared hosting χώρου μου (dnhost.gr) έχει τελικά υποδομή mailman και μπορώ να φτιάξω λίστες κάτω από το domain "aegean-pirates.gr".
Θέλουμε να δούμε αν μπορεί να γίνει να ακούνε στο "pirateparty.gr" ή να το δοκιμάσουμε έτσι που είναι πιο εύκολο;
Σκέφτομαι να ξεκινήσω την λίστα για την "'Ομάδα δράσεων" αρχικά και να δούμε πως θα πάει.
Θέλουμε να δούμε αν μπορεί να γίνει να ακούνε στο "pirateparty.gr" ή να το δοκιμάσουμε έτσι που είναι πιο εύκολο;
Σκέφτομαι να ξεκινήσω την λίστα για την "'Ομάδα δράσεων" αρχικά και να δούμε πως θα πάει.
-
baskin
Χμμμ τώρα είδα ότι το πακέτο μου έχει περιορισμό στις 5 λίστες. Θα τους ρωτήσω αν μπορεί να γίνει αναβάθμιση (και πόσο θα κοστίσει).
Ο server του pirateparty.gr έχει εγκατεστημένο mailman χωρίς περιορισμό σε λίστες.
Όμως υπάρχει περιορισμός σε mail/hour (500) και φοβάμαι μην το υπερβούμε. Ο περιορισμός αφορά το σύνολο των mail (forum, mailing list, εγγραφή). Αν πάμε σε dedicated server δεν θα έχουμε τέτοιο θέμα πάντως. Μήπως να περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει με τη μεταφορά του server στην Ελλάδα;
Όμως υπάρχει περιορισμός σε mail/hour (500) και φοβάμαι μην το υπερβούμε. Ο περιορισμός αφορά το σύνολο των mail (forum, mailing list, εγγραφή). Αν πάμε σε dedicated server δεν θα έχουμε τέτοιο θέμα πάντως. Μήπως να περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει με τη μεταφορά του server στην Ελλάδα;
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.
-
crisal
εχω χωρο στο ixwebhosting .
Μπορω να βαλω οσα Maillist θελουμε.
με @pirateparty.gr
με @pirateparty.gr
-
baskin
Καλό θα ήταν να το προχωρήσουμε άμεσα, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα. Επειδή για την ομάδα δράσεων είπα ότι θα το κάνω εγώ στον δικό μου γιατί μας χρειάζεται άμεσα, να το κάνουμε μια και καλή στον δικό σου;crisal έγραψε:εχω χωρο στο ixwebhosting .
με @pirateparty.gr
Ένας παράγοντας ακόμα, είναι τι email software υπάρχει ήδη στημένο στο @pirateparty.gr. Π.χ. το newletter, και τα email accounts που ήδη χρησιμοποιούνται. Νομίζω αν βάλουμε το DNS για email να δείχνει άλλου, πχ. το ixwebhosting που προτάθηκε, θα πρέπει να μπορούν να μεταφερθούν και αυτά εκεί.
Verba volant, scripta manent
-
baskin
Μπορούμε να κάνουμε ένα subdomain που να βλέπει εκεί που είναι λίστες, ώστε να μην χρειαστεί καμία μεταφορά, π.χ. lists.pirateparty.gr.
Οπότε οι λίστες θα είναι για παράδειγμα [email protected]. Μόνο με DNS καταχώρηση θα δουλέψει.
Οπότε οι λίστες θα είναι για παράδειγμα [email protected]. Μόνο με DNS καταχώρηση θα δουλέψει.
Εδώ λέει ότι στο ixwebhosting το limit για τα emails είναι 300/μέρα, εκτός και αν τους πεις να το ανεβάσουν.. ισχύει;crisal έγραψε:εχω χωρο στο ixwebhosting .
με @pirateparty.gr
http://www.ixwebhostingreview.org/ixweb ... ing-limits
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.
-
crisal
ισχυει. Ανεβαινει
και ειναι 300 / ημερα / email οχι /domain
και ειναι 300 / ημερα / email οχι /domain