bidoka έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Θέλει να βγάζει ψηφοφορίες για ποιο πράγμα; Σαν τα δημοψηφίσματα που απλά γίνονται; Για διαμαρτυρία; Απορώ. Ο εγκέφαλός του που βρίσκει την ενέργεια να κινεί τις ακούσιες λειτουργίες;![]()
![]()
![]()
όχι, θέλω να βάζω ψηφοφορίες ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
αυτό άλλωστε φοβάστε και τις έχετε απαγορέψει...Vassilis Perantzakis έγραψε:Αλήθεια... αυτό τι είναι; viewforum.php?f=163
Για μια ακόμα φορά ΨΕΥΤΕΣ!!!
αυτό δεν είναι δημοσκοπήσεις πολιτών, είναι δημοσκοπήσεις που βάζουν οικονομικώς ενήμερα μέλη του κόμματος προς τους πολίτες.
bidoka έγραψε:αυτό δεν είναι δημοσκοπήσεις πολιτών, είναι δημοσκοπήσεις που βάζουν οικονομικώς ενήμερα μέλη του κόμματος προς τους πολίτες.
Vassilis Perantzakis έγραψε:Σήμερα που είχα πάει στο συνέδριο της Δράσης για να κάνω μία εισήγηση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, .
μαυρογυαλούρος έγραψε:Ναι στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ψιλά γράμματα: εννοούμε 0.01 ευρώ το χρόνο)
Vassilis Perantzakis έγραψε:
Δεν έχει νόημα να απαντήσω σε γελοίες κατηγορίες ατόμων που ούτε διάβασαν την εισήγησή μου ή ενδιαφέρθηκαν ποτέ για το Βασικό Εισόδημα.
Vassilis Perantzakis έγραψε:[off topic]!!!"Πριν αρχίσω να μιλάω." Τι φασιστάκι αυτό το troll. Ότι να 'ναι... και με κόμπλεξ αυτοαναφοράς.[/off topic]
Έδωσα τα στοιχεία μου στην Λενιώ Μυριβήλη και θα με πάρει να κανονίσουμε συνάντηση για να μιλήσουμε. Όσοι θέλετε να συμμετέχετε να μου το πείτε για να της πω πόσα άτομα θα πάμε. Θα είμαι και στο Mumble για να το συζητήσουμε όσες περισσότερες φορές μπορώ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες