Τι έγινε ρε παιδιά; Συζητάει ο troll με τον εαυτό του; Καινούριο αυτό; Και δεν μπορεί καν να αλλάξει λίγο την ιδεοληψία του! "Μας ψήφισε το 0,5% γιατί λέγαμε για άμεση δημοκρατία"!!! Καρφώνεται...
Εκτίθεσαι αυτή τη στιγμή.
Τι έγινε ρε παιδιά; Συζητάει ο troll με τον εαυτό του; Καινούριο αυτό; Και δεν μπορεί καν να αλλάξει λίγο την ιδεοληψία του! "Μας ψήφισε το 0,5% γιατί λέγαμε για άμεση δημοκρατία"!!! Καρφώνεται...
Vassilis Perantzakis έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά; Συζητάει ο troll με τον εαυτό του; Καινούριο αυτό;
James Rustles έγραψε:Εκτίθεσαι αυτή τη στιγμή.
Vassilis Perantzakis έγραψε:James Rustles έγραψε:Εκτίθεσαι αυτή τη στιγμή.
Νάτο πάλι... Ακριβώς το ίδιο!!! Επαναλαμβάνεται με τα ίδια λόγια! Απίθανος!!!![]()
![]()
bidoka έγραψε:vasper σοβαρέψου.
δεν είμαι ο rustles, δεν είμαι ο Kalogeropoulos.
φιλικά στο λέω, μιας και είσαι επώνυμος, δεν είναι καλό να εκτίθεσαι έτσι.
tvelocity έγραψε: Όμως η απόφαση να χρησιμοποιηθούν άλλες λέξεις πάρθηκε με μεθόδους... άμεσης δημοκρατίας..
bidoka έγραψε:tvelocity έγραψε: Όμως η απόφαση να χρησιμοποιηθούν άλλες λέξεις πάρθηκε με μεθόδους... άμεσης δημοκρατίας..
Τι λες βρε καραγκιoζάκο;;
Με μεθόδους συνομωσίας πάρθηκε η απόφαση, όχι με μεθόδους άμεσης δημοκρατίας!!!!!!!!
Αυτά που είπε ο silendelendill τα διάβασες;;;;;
Το να υπερασπιστεί κάποιος το δικαίωμα στις αποφάσεις όσων δεν μπορούν να είναι φυσικά ή ψηφιακά παρόντες την χρονική περίοδο που αποφασίζει η επιτροπή, χλευάζεται και λοιδορείται από τον πυρήνα του σουηδικού λόμπυ!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ;;;;
Είναι δυνατόν ένα κόμμα 200 υπογραφών στον άρειο πάγο, και 35000 ψήφων, να αποφασίζει με ψηφοφορίες ψεκάστε-σκουπίστε τελειώσατε σε συνέδρια παρωδία;
Υπάρχει ρε απαρτία με 20 άτομα;;;; γαμωτο ρεζίλι μου ;;;;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες