Ερώτηση για το Καταστατικό

bidoka

Re: Ερώτηση για το Καταστατικό

Δημοσίευσηαπό bidoka » 21 Φεβ 2014, 17:32

Κομπειλάδας έγραψε:Εγώ πάντως θα ψηφίσω Troll δαγκωτό, λέμε....

Ρε μπαλούρδοι, έχετε γίνει ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ με το που διαγράψατε την άμεση δημοκρατία , δεν το καταλαβαίνετε ακόμα ε;;;;;;;;;;;

Φτάσατε να ονομάζετε τρολλ όλους, και ότι όλοι είμαι εγώ!!!!

vasper έγραψε:Προσοχή: Το τρολλ μας κυκλοφορεί στην Wikipedia ως Kalogeropoulos και κάνει λογοκρισία.

Ε λοιπόν, όχι κύριε vasper, δεν έχω καμιά σχέση με τον Kalogeropoulos, εγώ μόνο εδώ είμαι!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και bidoka, έχει επεξεργασθεί 21 φορά/ες συνολικά

Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 21 Φεβ 2014, 17:45

Δεν ονόμασα κανέναν Troll, απλά είπα και εγώ τι θα ψηφίσω.......

Αυτό δεν λέμε εδώ; Τι δεν θα ψηφίσω και τι θα ψηφίσω;
здравствуйте

bidoka

Δημοσίευσηαπό bidoka » 21 Φεβ 2014, 17:48

Κομπειλάδας έγραψε:Δεν ονόμασα κανέναν Troll, απλά είπα και εγώ τι θα ψηφίσω.......

Αυτό δεν λέμε εδώ; Τι δεν θα ψηφίσω και τι θα ψηφίσω;

Δεν ξέρω τι ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, υποψιάζομαι όμως τι ΨΗΦΙΣΕΣ!

Ήσουν ή δεν ήσουν ανάμεσα στους 21 συνομώτες του δευτέρου συνεδρίου που διέγραψαν την δημοκρατία;

bidoka

Δημοσίευσηαπό bidoka » 21 Φεβ 2014, 17:56

mankasp έγραψε:
Τα περί Άμεσης Δημοκρατίας παραφράστηκαν σε 'απ'ευθείας συμμετοχή' διότι δίναμε την εντύπωση πως θέλουμε να αλλάξουμε το πολίτευμα ενώ ουσιαστικά θέλουμε να εισάγουμε μόνο κάποια στοιχεία άμεσης δημοκρατίας στο υπάρχον, π.χ. δημοψηφίσματα

Ε λοιπόν ΟΧΙ κύριε συνωμότη !

Οι πειρατές θέλουν να αλλάξουν το πολίτευμα, και απο κοινοβουλευτισμό να το κάνουν άμεση δημοκρατία!
Απλά θα το κάνουν με τον νόμιμο τρόπο, δηλαδη θα πάρουν την πλειοψηφία στην βουλή και θα κάνουν αναθεώρηση του συντάγματος.

Αυτός ήταν πάντα ο στόχος της μεγάλης πλειοψηφίας των πειρατών, εξαιρουμένων φυσικά των 21 συνωμοτών.

James Rustles

Δημοσίευσηαπό James Rustles » 21 Φεβ 2014, 18:06

Τώρα κατάλαβα.
Με λέτε τρολλ γιατί διαφωνώ μαζί σας, και νομίζετε ότι όλοι όσοι δεν συμφωνούν με την τωρινή διαμόρφωση του κόμματος είναι στην πραγματικότητα το ίδιο άτομο-τρολλάκι.
Μου φαίνεται, από τα όσα λέει ο bidoka, ότι το θέμα έχει ξανατεθεί πολύ πριν το θέσω εγώ. Και, απ' ότι φαίνεται, ακόμη δεν έχετε ξεκαθαρίσει πώς θα θέλατε να ήταν τα πράγματα την εποχή της ιδρυτικής διακύρηξης.
Το σίγουρο είναι ότι και άλλοι πέραν εμού έχουν δυσαρεστηθεί, επειδή διάβασαν τις αρχές και πίστεψαν, αφελώς, ότι το κόμμα έχει πλάνο για την έννομη αλλαγή του πολιτεύματος.

bidoka

Δημοσίευσηαπό bidoka » 21 Φεβ 2014, 18:39

Όπως είπε και ο silindelelendil ( ο οποίος δηλώνει κατά της δημοκρατίας , δηλαδή φασίστας, αλλά παρ'όλαυτά ψήφισε κατά της κατάργησης της), το να υπερασπιστεί κάποιος το δικαίωμα στις αποφάσεις όσων δεν μπορούν να είναι φυσικά ή ψηφιακά παρόντες (σ.σ: την σύντομη χρονική περίοδο που αποφασίζoυν κάποιοι συνωμότες) χλευάζεται και λοιδορείται στο κόμμα από ένα σκληρό πύρήνα.

Οι συνωμότες νομίζουν ότι με το ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε 2 συνέδριό τους, ότι κατάφεραν να καταργήσουν την άμεση δημοκρατία στους πειρατές!
Κούνια που τους κούναγε! Έχουν φάει τέτοιο φτύσιμο από τότε από όλο το ίντερνετ, που σε λίγο δεν θα βρίσκουν πέτρα για να κρυφτούν.

Τα ιδεολογικά θέματα δεν λύνονται με ψεκάστε σκουπίστε ψηφοφορίες!

Συνωμότες, τολμάτε να βάλτε εδώ, μέσα στο δικό σας χώρο, μια ΜΟΝΙΜΗ ψηφοφορία;;;;
Για το ιδεολογικό ζήτημα της άμεσης δημοκρατίας και για το αν στηρίζετε ιδεολογικά το πολίτευμα του κοινοβουλευτισμού ή όχι;;;;;;;

οεοεοο;;;;;;;;

Petros

Re: Μάντολες

Δημοσίευσηαπό Petros » 21 Φεβ 2014, 18:51

James Rustles έγραψε:Δεν δηλώνετε δηλαδή πλέον αμεσοδημοκράτες, γνωρίζοντας ότι είναι ακριβώς αυτή η ειδοποιός διαφορά που σας έκανε επιθυμητούς από το 0.5% των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Εσύ όταν λες "άμεση δημοκρατία" τι εννοείς;
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

bidoka

Δημοσίευσηαπό bidoka » 21 Φεβ 2014, 18:55

Petros έγραψε:
James Rustles έγραψε:Δεν δηλώνετε δηλαδή πλέον αμεσοδημοκράτες, γνωρίζοντας ότι είναι ακριβώς αυτή η ειδοποιός διαφορά που σας έκανε επιθυμητούς από το 0.5% των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Εσύ όταν λες "άμεση δημοκρατία" τι εννοείς;

Πρώτα θα μας εξηγήσεις εσύ και οι υπόλοιποι συνωμότες τι έννοείτε με το ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο καταστατικό σας.
Και μετά θα σου πούμε εμείς οι ψηφοφόροι.
Εσείς είσαστε το κοινοβουλευτικό κόμμα, εσείς πρέπει να αναφερθείτε στους ψηφοφόρους σας, όχι οι ψηφοφόροι σε σας!!!!

Μπορείτε βεβαίως αντί να αναφερθείτε ως κοινοβουλευτικό κόμμα, να διαλέξετε και τον άλλο δρόμο του μη-κόμματος (του κόμματος της Δημοκρατίας), και να βάλετε μόνιμη ιδεολογική ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη σας για το ποιό πολίτευμα υποστηρίζουν και θα υποστηρίξουν, ακόμα και με αναθεώρηση του συντάγματος, στην βουλή των Ελλήνων.

Θα το κάνετε αυτό;; θα τολμήσετε;;;

Δεν έχετε και άλλη επιλογή. Αλλιώς θα παραμείνετε κολημένοι στα 20-25 άτομα, θα παραμείνετε μια δράκα συνωμοτών, με μια κουράδα να βασιλεύει στην κορυφή της ιεραρχίας σας.

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 21 Φεβ 2014, 19:17

bidoka έγραψε:Πρώτα θα μας εξηγήσεις εσύ και οι υπόλοιποι συνωμότες τι έννοείτε με το ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο καταστατικό σας.

εννοείς το "Τη μεγαλύτερη συμμετοχή όλων στην λήψη αποφάσεων με φυσική παρουσία ή με ψηφιακά μέσα κατά περίπτωση, σε τοπικό, εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.";

τι ακριβώς θέλεις να σου εξηγήσω;
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 21 Φεβ 2014, 19:20

Τι έγινε ρε παιδιά; Συζητάει ο troll με τον εαυτό του; Καινούριο αυτό; Και δεν μπορεί καν να αλλάξει λίγο την ιδεοληψία του! "Μας ψήφισε το 0,5% γιατί λέγαμε για άμεση δημοκρατία"!!! Καρφώνεται...
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες