Με τους κατοίκους του εξωτερικού όπου κι αν μα υποδειχθεί θα τα πάμε (πας
edit: η εγκύκλιος λέει πλαστικό τσέρκι, τώρα αυτό δεν νομίζω να είναι σοβαρή αφορμή για να μην κάνουν δεκτά τα ψηφοδέλτια.
Έχεις δίκιο!ετεροδημότες δεν παίζουν στις ευρωεκλογές, είναι ενιαίο ψηφοδέλτιο για την επικράτεια
Ρώτα και εμένα που έφαγα την γκρίνια του υπεύθυνου!!!η εγκύκλιος λέει πλαστικό τσέρκι, τώρα αυτό δεν νομίζω να είναι σοβαρή αφορμή για να μην κάνουν δεκτά τα ψηφοδέλτια
Τα τσέρκια είναι το φθηνότερο και επίσης το ασφαλέστερο δέσιμο. Απλά τα τυπογραφεία δεν έχουν συνήθως αυτή τη δυνατότητα πακεταρίσματος γιατί αυτό είναι κυρίως δουλειά βιβλιοδετείου. Έτσι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν με το πακετάρισμα που ανέφερες και να γλυτώσουν και τη μεταφορά όλου του χαρτιού σε άλλο μαγαζί και πάλι πίσω στο δικό τους.laskaris_vasilis έγραψε:Επίσης, μία ερώτηση: Επειδή στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, είδα πως κάποια κόμματα το "πακετάρισμα" το είχαν κάνει με χαρτί αντί για τσέρκια,
να ρωτήσουμε τον Μιχάλη, μήπως είναι οικονομικότερο το χαρτί από τα τσέρκια;
Σπύρο, επειδή όπως ήδη σου έχω ήδη πει, σέβομαι ιδιαίτερα τον κόπο σου και την προσφορά σου στο κόμμα, (με την έννοια ότι ένα μέρος της μου αναλογεί) θα ήθελα να σε ... απαλλάξω από το ... βάρος αυτής της ευθύνης.-mesitiko- έγραψε:OK θα φροντίσω να έχεις την επιστολή αυτή και ότι άλλο χρειάζεσαι. Θα ακολουθηθούν τα 3 βήματα που περιγράφεις.
Θα ανοιχθεί pad για να συνταχθεί η επιστολή, νομίζω μπορείς να συμμετέχεις για να περιέχει ότι κρίνεις απαραίτητο. Θα ενημερωθείς προσεχώς από εδώ.
Με συγχωρείς για την παράλειψή μου, Σπύρο, αλλά θα χρειαστώ να μου στείλεις κάποιο email γιατί τα όσα θα σου διαβιβάσω θα είναι επισυναπτόμενα έγγραφα.-mesitiko- έγραψε:Ευχαριστώ και πάλι για την κάθε βοήθεια που μας/μου δίνεις.
Αναμένω, δεν βιάζει το θέμα, όποτε είσαι έτοιμος.
Σπύρο,-mesitiko- έγραψε:οκ, έστειλα