Εργαλεία ψήφισης

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Εργαλεία ψήφισης

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 29 Δεκ 2013, 16:40

-mesitiko- έγραψε:https://liquid.pirateparty.gr/lf/issue/show/148.html
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ για λίγες ώρες ακόμα !

Να ψηφίζετε για όσες ώρες θέλετε φίλε Σπύρο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Re: Κανονισμός Ευρωκλογών - επιλογή υποψηφίων & κόστος

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 29 Δεκ 2013, 17:00

@laskaris_vasilis
ξέρω εσένα δεν σ'αρέσει το εργαλείο, ο κανονισμός όμως ? δεν μας είπες τις παρατηρήσεις σου (αν είχες). Τώρα πια τελείωσε, ψηφίστηκε !

Υ.Γ. Χρόνια πολλά δεν είπαμε.....χρόνια πολλά λοιπόν, καλέ μου φίλε ! :D Κάνε λίγο υπομονή στήνουμε το helios για τις ψηφοφορίες, κάναμε και δοκιμή ;)
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 29 Δεκ 2013, 17:27

-mesitiko- έγραψε:@laskaris_vasilis
ξέρω εσένα δεν σ'αρέσει το εργαλείο, ο κανονισμός όμως ? δεν μας είπες τις παρατηρήσεις σου (αν είχες). Τώρα πια τελείωσε, ψηφίστηκε !

Υ.Γ. Χρόνια πολλά δεν είπαμε.....χρόνια πολλά λοιπόν, καλέ μου φίλε ! :D Κάνε λίγο υπομονή στήνουμε το helios για τις ψηφοφορίες, κάναμε και δοκιμή ;)

Αρχικά, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, να χαιρόμαστε ο ένας τον άλλο και ότι επιπλέον θέλει ο καθ` εις!
Με ρωτάς (όχι μόνο εμένα, άσχετα αν εγώ αντιδρώ, όλους τους Πειρατές), αν μου αρέσει ο "κανονισμός"!!!
Μέσα από ποιο "εργαλείο" περιμένεις τα αποτελέσματα;

Εδώ και κάποιες μέρες έχουν ξεκινήσει κάποιοι Πειρατές μία διαδικασία επαναπροσδιορισμού αυτής την μαλακίας του LQFB!!

Κάθε λογικός και αντικειμενικός άνθρωπος, κατά την διαδικασία αυτή, θα απείχε από το "αντικείμενο" της διαφωνίας!! Λέω κάτι λάθος;
...... Αντίθετα, εδώ μέσα κάποιοι, θεωρούν πως το "μαλακιστίρι" τους έχει την αποδοχή όλων των Πειρατών και συνεχίζουν να "παράγουν έργο" με αυτή τη σαχλαμάρα!!!!
..... Τι να πω!!!!
"Δουλεύτε" στο κωλοχανείο που θέλετε και........ θα με βρείτε μπροστά σας!!!
..... Όμως, τι λέω ο "μπαγλαμάς"!! Για να με βρείτε "μπροστά" σας, θα έπρεπε να έχουμε αξιόπιστο μηχανισμό "Δικαιοσύνης"!! Εσύ τι λες; Έχουμε;
Το "όργανο", στο οποίο θα αποτανθεί ο κάθε Πειρατής, το θεωρείς αξιόπιστο;
Τελευταία επεξεργασία από 2 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 29 φορά/ες συνολικά
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Voyager-1

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 29 Δεκ 2013, 18:14

Είμαστε off topic εδώ, αλλά απαντώ τηλεγραφικά όσο μπορώ

Το liquid πρέπει να παραμείνει για την σύνθεση Θέσεων και Προγράμματος (παραγωγή πολιτικής ή όπως αλλιώς θες να το πούμε)

Το forum είναι ο "καφενές" μας, με την παραδοσιακή έννοια που έχει στην Ελληνική παράδοση ο "καφενές", κοινωνική και αργότερα πολιτική (χρησιμοποιώ αυτή την λέξη επίτηδες αντί του "καφενείου" για τονισμό)

Το helios θα είναι για ψήφιση προσώπων και θεμάτων που θα επιλέγουμε να μην έχουν ανάθεση για ευνόητους λόγους

Πριν 12 μήνες είχαμε μόνο το forum, τώρα θα έχουμε 3 "εργαλεία" (για ψηφίσματα), αργότερα ίσως 5-6, αυτά δεν γίνονται σε μια μέρα. Έχε υπομονή, σιγά-σιγά θα πλησιάσουμε το τέλειο (αν μπορέσουμε), ούτε 2 χρόνια δεν υπάρχουμε σαν κόμμα.

Δεν υπολογίζω σε όλα αυτά, τις λίστες, το κουμπάσο, το irc, mumble, wiki, pad's....κάθε ένα επιτελεί άλλο έργο και έχει άλλη χρησιμότητα, πρέπει να δεχθείς τις διαφορές στην χρήση του καθενός, διαφορετικά σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Για την "Δικαιοσύνη" μας ο καθένας έχει την γνώμη του (όπως και για την ΔΕ) αυτούς (και εμάς) επιλέξατε, την επόμενη σκεφτείτε το καλύτερα :roll:
Ερώτηση: σου φταίει το όργανο (ΕΔ) ή τα πρόσωπα που την αποτελούν ; (μην απαντάς....μας διαβάζουν :lol: )
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 29 Δεκ 2013, 18:23

Για την "Δικαιοσύνη" μας ο καθένας έχει την γνώμη του (όπως και για την ΔΕ) αυτούς (και εμάς) επιλέξατε, την επόμενη σκεφτείτε το καλύτερα :roll:
Ερώτηση: σου φταίει το όργανο (ΕΔ) ή τα πρόσωπα που την αποτελούν ; (μην απαντάς....μας διαβάζουν :lol: )

Επειδή έχεις δίκιο πως είμαστε "off", άνοιξε άλλο "νήμα" και θα σου απαντήσω!!
Όποτε γράφω, δεν με απασχολεί ποιος/οι, "μας διαβάζουν". Μιλώ για αυτά που με προβληματίζουν και, δόξα να `χει ο Γιαραμπής, βλέπω ανταπόκριση! :oops: :oops:

Voyager-1

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 29 Δεκ 2013, 18:37

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Για το liquid μια συζήτηση γίνεται εδώ
(πρώην -mesitiko-)

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 29 Δεκ 2013, 19:20

laskaris_vasilis έγραψε:Κάθε λογικός και αντικειμενικός άνθρωπος, κατά την διαδικασία αυτή, θα απείχε από το "αντικείμενο" της διαφωνίας!! Λέω κάτι λάθος;
...... Αντίθετα, εδώ μέσα κάποιοι, θεωρούν πως το "μαλακιστίρι" τους έχει την αποδοχή όλων των Πειρατών και συνεχίζουν να "παράγουν έργο" με αυτή τη σαχλαμάρα!!!!
..... Τι να πω!!!!
"Δουλεύτε" στο κωλοχανείο που θέλετε και........ θα με βρείτε μπροστά σας!!!
..... Όμως, τι λέω ο "μπαγλαμάς"!! Για να με βρείτε "μπροστά" σας, θα έπρεπε να έχουμε αξιόπιστο μηχανισμό "Δικαιοσύνης"!! Εσύ τι λες; Έχουμε;
Το "όργανο", στο οποίο θα αποτανθεί ο κάθε Πειρατής, το θεωρείς αξιόπιστο;

Τα ίδια λέγανε ακριβώς, Μαριόττι, Κλουζώ-Μοτσάκος, αρκούδος. Ξέρεις υπάρχει και η πιρόγα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Re: Εργαλεία ψήφισης

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 29 Δεκ 2013, 21:58

Χρόνια Πολλά, φίλε Οβελίξ.

Μόνος χόρευε... και όσο θέλεις πήδα! ;)
здравствуйте

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 30 Δεκ 2013, 01:45

@Laskaris & Κομπειλάδας χωρις διάθεση παρεξήγησης, αλλά εδώ νομίζω κολλάει αυτό :lol:

και έχει και απάντηση :P
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 30 Δεκ 2013, 02:48

@Petros
Καμία σχέση, τελείως καμία σχέση.

Απλά βαρέθηκα. Σαν το troll μας, έτσι και Βασίλης, αυτός σωστός και όλοι οι άλλοι λάθος.... μια χαρά δημοκρατία!!!

Δηλαδή, ή "ασφαλτόπανο" ή "ασχολούμαστε με το μαλακιστίρι"... καλά. Δεν υπάρχει μέση οδός; Αντί να κάτσουμε να δουλέψουμε, καθόμαστε και τον παίζουμε, ο καθένας με τον χαβά του.

Το ένα μου βρωμάει το άλλο που ξινίζει, το τρίτο "υπάρχουν συνωμοσίες", ΠΑΠΑΡΙΕΣ στο τετράγωνο.

Βαρέθηκα τα εγωιστικά λιβανίσματα και τα "εγώ είμαι σωστός και όλοι οι άλλοι λάθος"..... αμάν πια με τους φωστήρες. :(
здравствуйте

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες