Δυο μονο συμβουλες-παρατηρησεις για το επομενο συνεδριο εχω να κανω
1ον)Η διαδικασια διαβουλευσης-ψηφισης και ο τροπος ενσωματωσης διαφορετικων προτασεων σε αυτες που εχουν ηδη κατατεθει προς εγκριση απο το σωμα των συνεδρων να οριζεται με σαφηνεια απο το προεδρειο του συννεδριου ωστε να μην αναλωνομαστε σε διαδικαστικα ζητηματα
2ον)Να τιθονται προς συζητηση με προτεραιοτητα οι αλλαγες εκεινες του καταστατικου που επηρεαζουν αλλα αρθρα ή που δημιουργουν τρυπες και τεχνητα αδιεξοδα στο συνολο του καταστατικου
Αυτα τα λιγα απο εμενα
Λιγα λογια για το συνεδριο
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Λιγα λογια για το συνεδριο
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Re: Λιγα λογια για το συνεδριο
Στα πλαίσια της αρχής της διαφάνειας, την οποία δεν διαγράψατε ακόμα , περιμένω να δημοσιευτεί ο αριθμός των ατόμων που συμμετείχαν και ψήφισαν στο συνέδριο.
-
Μπορεις να βοηθησεις το Προεδρειο να βγαλει τα πρακτικα μια ωρα νωριτερα....

-

Dura lex...Sed lex
SilindeElendil έγραψε:
Τι να κάνουμε; εσύ έχεις για πρότυπο τον Τσώρτσιλ, εμείς έχουμε άλλα πρότυπα.
Ο καθένας με τα γούστα του, είπε ο σκύλος και έγλυψε τα αχαμνά του.
ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗ
"Έχουμε δηλαδή πολίτευμα, το οποίο δεν αντιγράφει τους νόμους άλλων, μάλλον δε εμείς οι ίδιοι είμαστε υπόδειγμα σε μερικούς παρά μιμούμαστε άλλους. Και ονομάζεται μεν δημοκρατία, γιατί η διοίκηση είναι στα χέρια των πολλών και όχι των ολίγων. Όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα έναντι δε των νόμων στις ιδιωτικές τους διαφορές, ενώ ως προς την θέση τους στον δημόσιο βίο κάθε ένας, ανάλογα με την επίδοση σε κάποιο τομέα, προτιμάται για ένα από τα δημόσια αξιώματα, και όχι από την πολιτική του παράταξη όσο από την αρετή του, ούτε εξαιτίας της φτώχειας, ενώ έχει την ικανότητα να παράσχει κάποια υπηρεσία στην πατρίδα του, εμποδίζεται από το γεγονός ότι είναι άγνωστος. Ζούμε ελεύθερα, και ως πολίτες στον δημόσιο βίο και ως άτομα στον ιδιωτικό, στις επιδιώξεις μας της καθημερινής ζωής, κατά τις οποίες δεν κοιτάμε ο ένας στον άλλον με καχυποψία, δεν θυμώνουμε με τον γείτονά μας, όταν κάνει σύμφωνα με την ευχαρίστησή του, ούτε παίρνουμε μια φυσιογνωμία σκυθρωπή, η οποία μπορεί να μην βλάπτει τον άλλο, πάντως όμως είναι δυσάρεστη. Ενώ δε στην ιδιωτική μας ζωή συναναστρεφόμαστε χωρίς να ενοχλεί ο ένας τον άλλον, στην δημόσιά μας ζωή από σεβασμό προ πάντων δεν παραβαίνουμε τους νόμους, υπακούμε σε όσους κάθε φορά έχουν τα αξιώματα και στους νόμους, και περισσότερο σε εκείνους από τους νόμους, που έχουν θεσπιστεί για ωφέλεια των αδικούμενων, και σε άλλους, οι οποίοι αν και άγραφοι, η παράβασή τους φέρνει πανθομολογούμενη ντροπή."
-
Dura lex...Sed lex
-
SilindeElendil έγραψε:Δυο μονο συμβουλες-παρατηρησεις για το επομενο συνεδριο εχω να κανω
Να σταματήσεις εσύ να τρολλάρεις
Να έχει είσοδο...

1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
-
ekfrasi έγραψε:SilindeElendil έγραψε:Δυο μονο συμβουλες-παρατηρησεις για το επομενο συνεδριο εχω να κανω
Να σταματήσεις εσύ να τρολλάρεις
Να έχει είσοδο...
Αν ετσι νομιζεται τοτε ετσι ειναι.
Dura lex...Sed lex
-
marmara έγραψε:Στα πλαίσια της αρχής της διαφάνειας, την οποία δεν διαγράψατε ακόμα , περιμένω να δημοσιευτεί ο αριθμός των ατόμων που συμμετείχαν και ψήφισαν στο συνέδριο.
32.591 ok ?
-
SilindeElendil έγραψε:Δυο μονο συμβουλες-παρατηρησεις για το επομενο συνεδριο εχω να κανω
1ον)Η διαδικασια διαβουλευσης-ψηφισης και ο τροπος ενσωματωσης διαφορετικων προτασεων σε αυτες που εχουν ηδη κατατεθει προς εγκριση απο το σωμα των συνεδρων να οριζεται με σαφηνεια απο το προεδρειο του συννεδριου ωστε να μην αναλωνομαστε σε διαδικαστικα ζητηματα
2ον)Να τιθονται προς συζητηση με προτεραιοτητα οι αλλαγες εκεινες του καταστατικου που επηρεαζουν αλλα αρθρα ή που δημιουργουν τρυπες και τεχνητα αδιεξοδα στο συνολο του καταστατικου
Αυτα τα λιγα απο εμενα
Το 90% αυτής της διαδικασίας πρέπει να μεταφερθεί προ-συνεδριακά στο LQFB και να μένει μόνο η ψήφιση. Τροποποιήσεις στο συνέδριο, μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Το συνέδριο πρέπει να γίνει καθαρά πολιτικό και ιδεολογικό με ελάχιστη χρήση χρόνου για το καταστατικό, αρχές, θέσεις (μόνο μισή μέρα).
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες