Μην ξεχάσεις να φέρεις τα κατάλληλα εργαλεία.....
Απο δω και περα ανενεργός μελος-υποστιρικτής.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: Απο δω και περα ανενεργός μελος-υποστιρικτής.
@vasilis_laskaris

здравствуйте
-
chprokop έγραψε:Και συ Βασιλη ανελαβες να την επαναφερεις στην ταξη...
Το ΣτΜ επικυρωσε τις μαλακιες και τα διαφωνουντα μελη σκοτωθηκαν να δουλευουν για το κομμα...
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?
Πέρα από τις παπαρδέλες περί "Τοτού", πέρα από τις νύξεις σου περί "των διαφωνούντων μελών που σκοτώθηκαν να δουλεύουν για το κόμμα" (ποιους εννοείς άραγε; Καλό είναι να ονοματίζουμε. Διαφορετικά αερολογείς!),
"αντέχεις" να κουβεντιάσεις κάτω από ποιες συνθήκες αποφάσισε το ΣτΜ;
Ότι, έπρεπε κάποιο μέλος μας να κινήσει την διαδικασία και όχι, όλο αυτό (για την απόφαση μιλάω ντε), να είναι ΘΕΣΜΙΚΑ κατοχυρωμένο πως υπόκειται
στις επιλογές του ΣτΜ;;;;;
Τελικά βρε βλάμηδες, τι θέλετε; Να γνωμοδοτείτε ή να αποφασίζετε; Προσωπικά, πέρα από εξαιρετικές και επείγουσες περιπτώσεις, δεν θέλω να αποφασίζει κανείς πέρα από το ΣτΜ!!
Είμαι απαιτητικός;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
chprokop έγραψε:Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?
Μάλλον όχι. Ο Βασίλης ακόμη νομίζει ότι η Ε.Δ. αποφάσιζε, αλλά μάλλον χέζεται να τα χώσει στο ΣτΜ γιατί αντί για 5 μαλάκες θα βγούνε 25.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
laskaris_vasilis έγραψε:Τελικά βρε βλάμηδες, τι θέλετε; Να γνωμοδοτείτε ή να αποφασίζετε; Προσωπικά, πέρα από εξαιρετικές και επείγουσες περιπτώσεις, δεν θέλω να αποφασίζει κανείς πέρα από το ΣτΜ!!
Είμαι απαιτητικός;
ΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣτΜ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
Το ανησυχητικό είναι ότι καποιοι θελουν λαικα δικαστηρια με αναιτιολόγητες αποφάσεις
και το θεωρουν προχωρημενο.... Οπισθοδρομηση ειναι...
Αν ησουν απαιτητικος, θα ηθελες και νομικο οπωσδηποτε στην ΕΔ για αυξημενο κυρος...
και το θεωρουν προχωρημενο.... Οπισθοδρομηση ειναι...
Αν ησουν απαιτητικος, θα ηθελες και νομικο οπωσδηποτε στην ΕΔ για αυξημενο κυρος...
-
Ορίστε;;;;;;;
Επειδή η μνήμη σου είναι... τι να πω....... επιλεκτική, είμαι από τους πολύ λίγους που υποστήριζαν πως ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ στην ΕΔ να υπάρχει άνθρωπος με νομικές γνώσεις!!!!!
Δεν θα μπω στην διαδικασία να αποδείξω τα λεγόμενά μου. Βαριέμαι!!
Όποιος θυμάται ή έχει διάθεση να το ψάξει θα το επιβεβαιώσει!
Προσωπικά, δεν έχω να αποδείξω τίποτα!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
Τότε πώς συμβαδίζει η τοτε αποψη σου με την τωρινη (ότι ο εγκαλούμενος θα αφηνεται βορα στη διαθεση του ΣτΜ)?
-
chprokop έγραψε:Τότε πώς συμβαδίζει η τοτε αποψη σου με την τωρινη (ότι ο εγκαλούμενος θα αφηνεται βορα στη διαθεση του ΣτΜ)?
Έχεις πρόβλημα!!!!
Θεωρείς πως όταν ζητάς την συγκατάθεση του ΣτΜ, γίνεσαι "βορά" αυτού!!!........ Τι να πω!!!!! Ένα μόνο: Το ΣτΜ είναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ!!!!!! (σύμφωνα με το Καταστατικό, το οποίο σαν ΕΔ θα έπρεπε να το γνωρίζεις πολύ καλά!!!)
Πέραν αυτού, θεωρείς την αφεντιά σου "εγκαλούμενο"!!!
Δεν έχει πάρει χαμπάρι πως, σαν Πειρατής, είσαι "χαμάλης" (του ΣτΜ) και τίποτα περισσότερο!
Τι θαρρείς σε τελική ανάλυση; Πως το "όργανο", στο οποίο το Συνέδριο σε επέλεξε, σου έδωσε εξουσίες;
Αυτό ονειρευόσουν όταν υπέβαλλες υποψηφιότητα να εκλεγείς; Όχι να υπηρετήσεις το ΠΕΙΡ;;;
-
Τα λαικιστικά αλλού, Βασιλη! Δεν περνανε σε μενα...
Χαιρομαι που πιστευεις ότι οποιος δεν σκεφτεται σαν εσένα "εχει προβλημα"...
Τα ιδια πιστευαν οι "λαοπρόβλητοι" της ΕΣΣΔ...
Για την ιστορια, βορα στο ΣτΜ θα ηταν ο υπόλογος (βλ. Μοτσάκο ή Μαριότι), όχι οι κρίνοντες!!!
ΑΝ και στην ΕΣΣΔ μπορει να δικαζαν και αυτους αν δεν τους αρεσε η αποφαση τους....
Η Δημοκρατία έχει όμως άλλους κανόνες και στηρίζεται στην ισορροπία μεταξύ των εξουσιών.
Η Οχλοκρατία και το γλύψιμο του ΣτΜ ειναι αλλη ιστορια (και προσωπικα απαξιω και να ασχολουμαι...)
Οποιος προσερχεται στο δημοσιο διαλογο πρεπει να ξερει και πεντε πραγματα, αλλιως εκτιθεται...
Η προσφυγη στο ΣτΜ δεν ειναι πανακεια ....
Χαιρομαι που πιστευεις ότι οποιος δεν σκεφτεται σαν εσένα "εχει προβλημα"...
Τα ιδια πιστευαν οι "λαοπρόβλητοι" της ΕΣΣΔ...
Για την ιστορια, βορα στο ΣτΜ θα ηταν ο υπόλογος (βλ. Μοτσάκο ή Μαριότι), όχι οι κρίνοντες!!!
ΑΝ και στην ΕΣΣΔ μπορει να δικαζαν και αυτους αν δεν τους αρεσε η αποφαση τους....
Η Δημοκρατία έχει όμως άλλους κανόνες και στηρίζεται στην ισορροπία μεταξύ των εξουσιών.
Η Οχλοκρατία και το γλύψιμο του ΣτΜ ειναι αλλη ιστορια (και προσωπικα απαξιω και να ασχολουμαι...)
Οποιος προσερχεται στο δημοσιο διαλογο πρεπει να ξερει και πεντε πραγματα, αλλιως εκτιθεται...
Η προσφυγη στο ΣτΜ δεν ειναι πανακεια ....
-
Μήπως έχετε πάρει χαμπάρι ρε φωστήρες ιστρούκτορες πως είμαστε off topic?
Υπό άλλες συνθήκες θα είχατε "λυσσάξει" να ποδηγετήσετε την κουβέντα!!!
Τώρα τι συνέβη;;;;
Προσωπικά, κόβω την κουβέντα!!!!
Υπό άλλες συνθήκες θα είχατε "λυσσάξει" να ποδηγετήσετε την κουβέντα!!!
Τώρα τι συνέβη;;;;
Προσωπικά, κόβω την κουβέντα!!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 12 και 0 επισκέπτες