Απο δω και περα ανενεργός μελος-υποστιρικτής.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Phoebus
Επικοινωνία:

Απο δω και περα ανενεργός μελος-υποστιρικτής.

Δημοσίευσηαπό Phoebus » 03 Δεκ 2013, 15:16

Χωρίς να μπω σε τεράστιες λεπτομέρειες, μερικοί γνωρίζεται ήδη που πάει ο χρόνος μου.

Θα είμαι από και πέρα απλά μέλος-υποστηρικτής.

Το φόρουμ δεν λειτουργεί στην οργάνωση. Χρειάζεται πολύς χρόνος να είμαι ενήμερος για το τι γίνεται στα 10+ εργαλεία και λίστες, και το τελευταίο καρφί - προτιμώ τα Αγγλικά. Και στην ανάγνωση και στην επικοινωνία. Έκανα μια προσπάθεια, αλλά.

Γενικά μόνο ένας-δύο έχει παρόμοιο θέμα με εμένα, και δεν είμαι η θέση μου να πω ποιοι. Όταν και αν αποκτήσουμε αγγλικό κομμάτι - για εμάς του λίγο ποιο διεθνείς χαρακτήρες, θα κάνω brainstorming εκεί.

Παρακαλώ τους admins να αφαιρέσουν τα όποια δικαιώματα από πλατφόρμες για να μην υπάρχει και θέμα ασφαλείας.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Phoebus, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/

laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Απο δω και περα ανενεργός μελος-υποστιρικτής.

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 03 Δεκ 2013, 16:05

:?: :?: :?: :?: :?:
:( :( :( :( :(
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 03 Δεκ 2013, 16:10

Άσε ρε Φοιβο τα φούστικα, αφου όλοι ξέρουμε ότι έχεις χολωθεί με τη συμπεριφορά του omisman, αλλά προσωπικά σου έγραψα ότι δε πρέπει να αισθάνεσαι έτσι, στη τελική έβαλα και την ανάρτηση που είχε κάνει ο Omisman αφου είχε γίνει η πώληση των BT και λίγο πολύ ονόμασε σκουπίδια τα BT και μας προέτρεπε να τα χαρίζουμε στη Κύπρο, και τώρα το έχει γυρίσει σε μέγα τζογαδόρο οικονομολόγο.

Οπως και να έχει σεβαστή η απαίτηση σου.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Phoebus
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Phoebus » 03 Δεκ 2013, 16:18

Εδω θα ειμαι παιδιά δεν κάνω καμιά γελοία παραίτηση. Αν μπορώ να βοηθήσω κάπου με γνωρίζεται. Απλά θέλω να ξέρω τι είναι να κάνω, μικρό κομμάτι που να μπορώ να τελειώσω. Η συμπεριφορά του omissman απλά έβαλε το τελευταίο καρφί μαζί με την δυσκολία έκφρασης μου στα Ελληνικά. Επιπλέον γράφω βιβλίο στα Αγγλικά και θέλω να εστιαστώ εκεί γλωσσικά.

Έχω το μιαλό μου απλωμένο παρα πολύ και πρέπει να το μαζέψω λίγο και να βάλω προτεραιότητες. Σε αυτή την φάση βρίσκομαι, αργότερα με περισσότερο χρόνο .. θα μπορώ να εχω ποιο ενεργή συμμετοχή - σε στυλ στελέχους που φαίνεται να απαιτεί το ΠΕΙΡ.
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 03 Δεκ 2013, 16:21

Νάσαι καλά Φοίβο. Όποτε βρεθείς Αθήνα πάρε να πιόυμε καμμία μπύρα.
jamesppgr@riseup.net

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 03 Δεκ 2013, 16:35

James έγραψε:Νάσαι καλά Φοίβο. Όποτε βρεθείς Αθήνα πάρε να πιόυμε καμμία μπύρα.

Μην με ξεχάσετε ;) ;) ;) ;)

Πέρα από τις (ορθές) αντιδράσεις κάποιων μελών/ους, στηρίζω (προσωπικά) τις λάθος επιλογές τους!!
ΔΕΝ στηρίζω τις αυθαίρετες συμπεριφορές!! ((Εδώ, χρειαζόμαστε δουλειά, ώστε να μην λειτουργούμε εκτός πλαισίου (για το οποίο, φυσικά, αποκλειστικά υπεύθυνο είναι το το ΣτΜ!!))

Στηρίζω την πρωτοβουλία που κάποιοι πήραν, όταν κάποιοι άλλοι έκαναν δημόσιες σχέσεις!!
Λάθος αποφάσεις. Λάθος προτάσεις...... Λάθος, ότι θέλετε!!!
Την στιγμή εκείνη όμως που γίνονταν όλα αυτά τα λάθη, τα όργανα που ήταν;.......... Προφανώς, ασχολούνταν με ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ!!!!!!

Μην "πνίγουμε" συνεπώς τις πρωτοβουλίες!!

Στην τελική, που ήταν εκείνο το διάστημα και η ΔΕ και ο ΥΠ.ΟΙΚ; Είχαν άλλες ασχολίες;;;;;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 03 Δεκ 2013, 18:04

Για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους, οταν η ΕΔ εκανε ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, δλδ τη δουλεια τους
ολοι οι αλλοι ασχολουνταν με την ΕΔ και οχι με τη δικη τους δουλεια (μεταξυ των αλλων και τα ζητηματα
επιμελητειας του κομματος).
Ειμαστε σχετικα λιγοι, οποτε μπορει ο καθενας να ξερει με τι ασχολειται ο καθεις.

Και μερικα μελη ασχολουνται συστηματικα με το κουτσομπολιό και το σχολιασμο των ... οργανων, των μελων κτο.
αντι να ασχολουνται με την πολιτικη (γραψτε και καμια ΘΕΣΗ ρε παιδια...).

Δεν προσπαθω να βαλω μυαλο στους τελευταιους...
Θελω να θυμιζω σε ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ να μην απογοητευονται απο τις γκρινιες,
αλλα να κανουν αυτα που επιθυμουν να συμβαινουν στο χωρο μας.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 03 Δεκ 2013, 23:23

Phoebus έγραψε:Παρακαλώ τους admins να αφαιρέσουν τα όποια δικαιώματα από πλατφόρμες για να μην υπάρχει και θέμα ασφαλείας.

Δεν προβλέπεται αφαίρεση λογαριασμών από τις πλατφόρμες για τα μέλη. Αν είσαι οικονομικά μη-ενήμερος απλά δεν θα έχεις πρόσβαση να ψηφίζεις.

Cheers.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 04 Δεκ 2013, 02:19

Phoebus έγραψε:Εδω θα ειμαι παιδιά δεν κάνω καμιά γελοία παραίτηση. Αν μπορώ να βοηθήσω κάπου με γνωρίζεται. Απλά θέλω να ξέρω τι είναι να κάνω, μικρό κομμάτι που να μπορώ να τελειώσω. Η συμπεριφορά του omissman απλά έβαλε το τελευταίο καρφί μαζί με την δυσκολία έκφρασης μου στα Ελληνικά. Επιπλέον γράφω βιβλίο στα Αγγλικά και θέλω να εστιαστώ εκεί γλωσσικά.

Έχω το μιαλό μου απλωμένο παρα πολύ και πρέπει να το μαζέψω λίγο και να βάλω προτεραιότητες. Σε αυτή την φάση βρίσκομαι, αργότερα με περισσότερο χρόνο .. θα μπορώ να εχω ποιο ενεργή συμμετοχή - σε στυλ στελέχους που φαίνεται να απαιτεί το ΠΕΙΡ.

Λυπαμαι γι' αυτη σου την αποφαση Φοιβο, και λυπαμαι επισης που σε "δυσαρεστησα" προσωπικα.
Ομως "προσωπικα" δεν εχω με κανεναν, το ξεκαθαρισα στη χτεσινη συνεδριαση πως το ζητημα ηταν - και ειναι - ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΣΜΙΚΟ.

Παρ' ολα αυτα σου θυμιζω οτι ακομη δεν εχεις κανει τον κοπο να μου απαντησεις επι της ουσιας στις συγκεκριμενες ερωτησεις που τεθηκαν σε σενα οπως και σε οσους λειτουργησαν απολυτως εξωθεσμικα εκεινη την περιοδο. Οι υπολοιποι απαντησαν και εβαλαν τα πραγματα στη θεση τους, εκθετοντας τη δικη τους αποψη.

Οι λασπολογοι, μπουρδολογοι και τα εξαπτερυγα , ας κανουν λιγη ακομη υπομονη, σε μερικες ημερες θα εχουν την ευκαιρια να πληροφορηθουν, καθως και απλετο χρονο να ασχοληθουν, με ο,τι επιθυμουν ...μονοι τους, με την ησυχια τους και χωρις "ανεπιθυμητες" παρεες.
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 04 Δεκ 2013, 09:44

Γιώργο η αυταρχική και υπεροπτική συμπεριφορά σου, συνεχίζεται, πριν δέκα μήνες κορόιδευες το bitcoin και τώρα ξαφνικά έγινες <<έμπειρος και έγκριτος επενδυτής>> ας είναι όμως .
Τώρα άρχισες να απειλείς ότι θα μας εγκαταλείψεις και θα χαθούμε, ΛΥΠΆΜΑΙ που πέρνουν τέτοια τροπή τα πράγματα, λυπάμαι ειλικρινά.
Σχετικά με το παρελθόν για τα bitcoin η συζήτηση έγινε δημοσίως, τη περίοδο εκείνη ο Φοίβος μας ενημέρωνε, γιατι όλοι και εσύ, δε γνωρίζαμε πολλά πράγματα για τα bitcoin , πήραν μια απόφαση, εκ του αποτελέσματος δεν ήταν επιτυχημένη, ΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ???? γιατί τέτοια πρεμούρα ??? νάναι καλά ο Σπύρος που ανέδειξε το θέμα, και ο Αδριανός που για κάποιο θαυμαστό τροπο είχε το συγκεκριμένο πορτοφόλι στον υπολογιστή του, ΔΕΝ ΕΊΔΑ αντίστοιχη αντίδραση σε άλλες αποτυχημένες δράσεις μελών του κόμματος , γιατί ξαφνικά ???
Και ξαναλέω ότι λυπάμαι ιδιαίτερα για τη τροπή αυτής της κατάστασης γιατι παρόλο που στο παρελθόν, έχουμε συγκρουστεί και άλλες φορές, υπήρχε πεδίο να τα βρίσκουμε, βλέπω όμως ότι αυτο το πεδίο δεν υπάρχει πλέον.
jamesppgr@riseup.net

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 10 και 0 επισκέπτες