ωρα να ξεκινησουμε λοιπον.

kailor

Re: ωρα να ξεκινησουμε λοιπον.

Δημοσίευσηαπό kailor » 27 Φεβ 2012, 07:52

Πιστεύω ότι πρέπει να είναι 3 η 5 μελης συντονιστικη επιτροπή. Τώρα πρέπει να δηλώσουν άτομα ποιοι θέλουν.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 27 Φεβ 2012, 13:06

ας το κανουμε σε αυτο θεμα για να μην ανοιγουμε πολλα η θελετε να ανοιξουμε αλλο?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 27 Φεβ 2012, 18:55

Ας ξεκινήσουμε νέο θέμα???

anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό anestis » 27 Φεβ 2012, 19:03

Αναφέρεστε σε κάτι εσωτερικό της Επιτροπής Περιβάλλοντος;
Γιατί δεν έχω καταλάβει...
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 27 Φεβ 2012, 19:28

anestis έγραψε:Αναφέρεστε σε κάτι εσωτερικό της Επιτροπής Περιβάλλοντος;
Γιατί δεν έχω καταλάβει...

ακριβως ανεστη. απλα λεγαμε πως να οτι επρεπε να συντονιζεται καπως η επιτροπη στης συζητησεις της μην χαθουμε στην μεταφραση. καποιος ανεφερε την ΔΕ γιαυτο τον λογο και ειπα οτι δεν νομιζω να ειναι σωστο για τετοια θεματα να μπλεκουμε την ΔΕ. αλλο συντονισμος της καθε επιτροπης αλλο συντονισμος μεταξυ επιτροπων. :)
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 28 Φεβ 2012, 14:16

ειχα κανει αυτη την αναρτηση στο προηγουμενο θεμα αλλα προφανως διασταυρωθηκαμε, οποτε την παραθετω εδω για να ξεκινησουμε τη συζητηση...

omissman έγραψε:ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

1. Γνωριμια μελων / τηλεφωνα - μεηλ / οργανωση επιτροπης / ορισμος συντονιστη εαν ειναι απαραιτητο / τροπος επικοινωνιας - συνεδριασεων
2. Ορισμος Αντικειμενου / σαφης προσδιορισμος πεδιου ενασχολησης της ομαδας / επιλογη ειδικων σημειων αμεσου ενδιαφεροντος
3. Ειδικη μεριμνα να μην ταυτιστουμε με τους Οικολογους / προσεκτικη μελετη του προγραμματος τους
4. Πολιτικες Προτασεις / εστιαση σε συγκεκριμενα θεματα μακροπροθεσμης & βραχυπροθεσμης πολιτικης - προσοχη να προβαλλεται μεσα απο αυτα το γενικοτερο "αιτημα" των Πειρατων.

Γιωργος Μι.

Προτεινω αυτους τους αξονες για να ανοιξει η συζητηση, ωστε στη συνεχεια να καταληξουμε σε πιο επεξεργασμενες μορφες λειτουργιας της επιτροπης.

Δεν συμφωνω να ξεκιναμε απο πολυ μερικα ζητηματα. Νομιζω οτι πρεπει να ξεκινησουμε απο μια "συνολικη" θεωρηση αρχικα. Αυτη θα μας δωσει ενα οδηγο για την αντιμετωπιση των επι μερους θεματων.

pappasadrian έγραψε:1) η ομαδα μπορει να αποφασισει με αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες οτι θελει για την οργανωση της.
2) αν θελετε να δωθουν δικαιωματα για moderating σε καποιους συντονιστες, επισης αρκετα ευκολο, αλλα μεχρι στιγμης νομιζω με ενα πμ στους υπαρχοντες διαχειριστες, το οποιοδηποτε τεχνικο προβλημα θα λυθει ευκολα και συντομα

συμφωνω με αυτο, δεν χρειαζεται να κανουμε ολοι απ' ολα !

Ας γραψουμε ομως τα μελη και την περιοχη οπου βρισκομαστε για να διερευνησουμε κατα ποσον ειναι δυνατον να συγκεντρωθουμε στο γραφειο της Αθηνας για μια συναντηση πρωτης γνωριμιας και τοποθετησης των κατευθυνσεων που θα δουλεψει η Επιτροπη...
Αλλοιως οργανωνουμε κουβεντα διαδικτυακη...

Γ.Μ.
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 28 Φεβ 2012, 14:20

- kailor .....
- baskin .....
- omissman..... ΑΘΗΝΑ, τηλ. 2103317900 - γραφειο ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ 6 - Κεντρο (Μοναστηρακι)
- skozan .....
- agelos .....
- ded .....
- prodromos.....
- Δήμητρα .....
- christoi .....

συμπληρωνουμε και επικοινωνουμε ;;;
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 28 Φεβ 2012, 16:05

omissman έγραψε:- kailor .....
- baskin .....
- omissman..... ΑΘΗΝΑ, τηλ. 2103317900 - γραφειο ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ 6 - Κεντρο (Μοναστηρακι)
- skozan .....
- agelos .....
- ded .....
- prodromos.....
- Δήμητρα .....
- christoi .....

συμπληρωνουμε και επικοινωνουμε ;;;

kailor = Βόλος
Τελευταία επεξεργασία από 1 και kailor, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Φεβ 2012, 18:34

Καλό είναι να μην βάζετε emails και τηλέφωνα σε public forums.

Εγώ είμαι Σύρο. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα τα δώσω private. Μέχρι την Τετάρτη λογικά θα έχουμε κάνει πρόβα στην πλατφόρμα openmeetings που έχω στήσει προσωρινά σε δικό μου server (στο σπίτι μου δεν είναι για production, αλλά θα δούμε αν μας κάνει προσωρινά την δουλειά) και θα ενημερώσω αν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 28 Φεβ 2012, 18:49

baskin έγραψε:Καλό είναι να μην βάζετε emails και τηλέφωνα σε public forums.

Εγώ είμαι Σύρο. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα τα δώσω private. Μέχρι την Τετάρτη λογικά θα έχουμε κάνει πρόβα στην πλατφόρμα openmeetings που έχω στήσει προσωρινά σε δικό μου server (στο σπίτι μου δεν είναι για production, αλλά θα δούμε αν μας κάνει προσωρινά την δουλειά) και θα ενημερώσω αν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε.

είχα ξεχάσει ότι είναι open forum, οπότε έκανα αλλαγή και αφαίρεσα τηλέφωνο και εμαιλ.. Thanks για την υπενθύμιση.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες