iznogood wrote:

iznogood

Re: Μια θεωρητική και ιδεολογική προσέγγιση. (Ένα μεγάλο Pos

Δημοσίευσηαπό iznogood » 28 Φεβ 2012, 15:32

Κομπειλάδας έγραψε:Πολύ ωραίο το wiki "Η πειρατική ρόδα - Ελληνικές Πειρατικές Αρχές".
Έτσι μου 'ρχετε να γίνω μη-μέλος για να συμμετέχω...
Εικόνα

Το wiki των πειρατών-μη μελών είναι ανοικτό προς όλους.
Μπορείς να συμμετέχεις και από τώρα, και όταν οι κομματο-πειρατές φτιάξουν το δικό τους wiki, να πάρεις κομμάτια από την δουλειά σου και να τα μεταφέρεις εκεί.

ekfrasi
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 28 Φεβ 2012, 16:53

iznogood έγραψε:Και για να αρχίσουμε να χτυπάμε τον ουρανοκατέβατο γράφο των ξένων πειρατών που κάποιοι θέλουν να τον "φορέσουν" στους έλληνες πειρατές.

Βρε καλό μου αν δε σου αρέσει γιατί έφαγες όλο το βράδυ να το "μεταφέρεις" ?
http://iznogood.eucube.gr/index.php?title=%CE%97_%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%B1_-_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%A0%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%91%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82

Η "ξένη" ενδυματολόγος...
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

Lavrentis

Re: iznogood wrote:

Δημοσίευσηαπό Lavrentis » 28 Φεβ 2012, 18:51

Λοιπόν, κάθεται η Χριστίνα, ξεστραβώνεται, το διαβάζει, το εμπέδωνει, το μεταφράζει, το σχολιάζει, το δημοσιεύει, γράφουμε εμείς τα σχόλια μας ελαφρά καρδία, πετάω και εγώ μια ιδέα, κάθεται ο Izno, ξενυχτάει με ρούμι & κοκα-κόλα να το μεταφέρει στα WikiIznoIam, έχει κάνει και τα πιπερονάτα τα σχόλια του, λόγο της αϋπνίας υποθέτω, μας κοινοποιεί και η Χριστίνα τον σύνδεσμο του WikiWheel του IznoWiki …όλα αυτά στο 90% της ταχύτητας του φωτός.

Αρίστο δείγμα τέλειας συνεργασίας. Συγχαρητήρια σε όλους.

Υ.Γ. Προσπαθώ ακόμη να καταλάβω πού είναι το πρόβλημα????? που θα μου πάει, θα το βρω......

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 28 Φεβ 2012, 19:01

Το προβλημα ειναι οτι ετσι δεν μπορουμε, εμείς που είμαστε λιγότερο δημοκράτες, ή καθόλου, με τις φασιστικες μεθοδους μας, να εξυπηρετησουμε το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης και το μεγάλο κεφάλαιο. Τωρα που μας εχει ξεμπροστιασει ο "χαλίφης στη θέση του χαλιφη" θα χρειαστει να εισβαλουμε στα γραφεια μας με τανκς. Εκτος κι αν βρει εδω τον κώδικα που ψάχνει και τον οποίο δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ζητάει από κάποιον εκεί που είναι, ώστε να μας αφήσει κι εμάς ήσυχους να δουλέψουμε με τους ρυθμούς που μπορούμε ΩΣ **ΜΗ** ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Η' ίσως και να καταλαβαίνω...

:P

Lavrentis έγραψε:Προσπαθώ ακόμη να καταλάβω πού είναι το πρόβλημα????? που θα μου πάει, θα το βρω......
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Φεβ 2012, 19:36

iznogood έγραψε:Και για να αρχίσουμε να χτυπάμε τον ουρανοκατέβατο γράφο των ξένων πειρατών που κάποιοι θέλουν να τον "φορέσουν" στους έλληνες πειρατές.

Ας χτυπήσουμε (για αρχή) ένα βασικό τους αξίωμα το οποίο βρίσκεται στην ενδυνάμωση, την καλή πίστη.

Μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις και οι αρχές θεωρούν ότι ο καθένας είναι δυνητικά εγκληματίας, κλέφτης, φοροφυγάς και ότι θα καταδικαστεί ή όχι αργότερα, αν πιαστεί. Η εμπειρία από τα αρχικά στάδια της επιτελούμενης αλλαγής μας λέει ότι αυτό δεν είναι ούτε παραγωγικό ούτε θεμιτό. Αντίθετα οι αρχές και οι εξουσίες θα πρέπει να υποθέτουν την καλή προαίρεση σε κάθε συναλλαγή με τους πολίτες τους.

Διαφωνώ. Οι εξουσίες να έχουν υπόψη τους ότι όσο αυτές παραμένουν εξουσίες, τόσο εμείς θα έχουμε κακή προαίρεση απέναντί τους. Γιατί εδώ είναι βαλκάνια, και έχουμε τεράστια ιστορική μνήμη για το τι είναι εξουσία, και τι είναι δημοκρατία. Όσο τα χρήματά με τα οποία μας φορολογούν γίνονται δακρυγόνα και γκλόμπς και όπλα εναντίον μας, όσο αυτά κάνουν φτερά για να πληρωθούν οι μίζες των γερμανών, τόσο περισσότερο εμείς θα φοροδιαφεύγουμε. Οι εξουσίες να έχουν δεδομένη την κακή μας πίστη όσο ο προϋπολογισμος του κράτος και ο τρόπος φορολογίας δεν αποφασίζεται με αμεσοδημοκρατικές μεθόδους, και αυτό πρέπει να γίνει θέση του κόμματος των πειρατών.

Νησάφι ρε izno. Το αντίστροφο λέει ο άνθρωπος. Οι εξουσίες προς τους πολίτες, όχι οι πολίτες προς τις εξουσίες που λες εσύ. Μην τυφλώνεσαι από το μένους σου, θα πάθεις κάνα έμφραγμα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Zekvyrin

Δημοσίευσηαπό Zekvyrin » 28 Φεβ 2012, 21:12

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μεταφέρατε εδώ το post της Χριστίνας.. (το παρακάτω)
και όχι το ποστ του troll..

ekfrasi έγραψε:

http://iznogood.eucube.gr/index.php?title=%CE%97_%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%B1_-_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%A0%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%91%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 28 Φεβ 2012, 22:56

Zekvyrin έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μεταφέρατε εδώ το post της Χριστίνας.. (το παρακάτω)
και όχι το ποστ του troll..

ekfrasi έγραψε:

Να σου πω εγώ γιατί. Γιατί οι "κομματάρχες"-"λογοκριτές" φοβούνται το wiki.
Από την μία φοβούνται να φτιάξουν wiki για το κόμμα, μην τυχόν και τους ξεφύγει ο έλεγχος στα πρόβατά τους.
Από την άλλη, για να μην παίρνουν ιδέες τα κομματικά πρόβατα, ότι έχει Link προς το ελεύθερο wiki των πειρατών, το λογοκρίνουν.

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 28 Φεβ 2012, 23:11

baskin έγραψε:

Ας χτυπήσουμε (για αρχή) ένα βασικό τους αξίωμα το οποίο βρίσκεται στην ενδυνάμωση, την καλή πίστη.

Μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις και οι αρχές θεωρούν ότι ο καθένας είναι δυνητικά εγκληματίας, κλέφτης, φοροφυγάς και ότι θα καταδικαστεί ή όχι αργότερα, αν πιαστεί. Η εμπειρία από τα αρχικά στάδια της επιτελούμενης αλλαγής μας λέει ότι αυτό δεν είναι ούτε παραγωγικό ούτε θεμιτό. Αντίθετα οι αρχές και οι εξουσίες θα πρέπει να υποθέτουν την καλή προαίρεση σε κάθε συναλλαγή με τους πολίτες τους.

Διαφωνώ. Οι εξουσίες να έχουν υπόψη τους ότι όσο αυτές παραμένουν εξουσίες, τόσο εμείς θα έχουμε κακή προαίρεση απέναντί τους. Γιατί εδώ είναι βαλκάνια, και έχουμε τεράστια ιστορική μνήμη για το τι είναι εξουσία, και τι είναι δημοκρατία. Όσο τα χρήματά με τα οποία μας φορολογούν γίνονται δακρυγόνα και γκλόμπς και όπλα εναντίον μας, όσο αυτά κάνουν φτερά για να πληρωθούν οι μίζες των γερμανών, τόσο περισσότερο εμείς θα φοροδιαφεύγουμε. Οι εξουσίες να έχουν δεδομένη την κακή μας πίστη όσο ο προϋπολογισμος του κράτος και ο τρόπος φορολογίας δεν αποφασίζεται με αμεσοδημοκρατικές μεθόδους, και αυτό πρέπει να γίνει θέση του κόμματος των πειρατών.

Νησάφι ρε izno. Το αντίστροφο λέει ο άνθρωπος. Οι εξουσίες προς τους πολίτες, όχι οι πολίτες προς τις εξουσίες που λες εσύ. Μην τυφλώνεσαι από το μένους σου, θα πάθεις κάνα έμφραγμα.

Ανάγνωση σου μάθανε;
λέει:
"Αντίθετα οι αρχές και οι εξουσίες θα πρέπει να υποθέτουν την καλή προαίρεση σε κάθε συναλλαγή με τους πολίτες τους."
ε λοιπόν εγώ λέω ως θέση
"Οι αρχές και οι εξουσίες θα πρέπει να υποθέτουν την κακή προαίρεση σε κάθε συναλλαγή με τους πολίτες τους, όσο ο προϋπολογισμός και η φορολογία δεν αποφασίζεται με αμεσοδημοκρατικές μεθόδους."

Πετάμε το γάντι λοιπόν, και, σε πολιτικό πάντα επίπεδο και στην δεδομένη πολιτικο-οικονομική συγκυρία, και όσο δεν εγκαθίσταται η άμεση δημοκρατία, υποστηρίζουμε την φοροδιαφυγή.
Σαν καλοί πειρατές, όπως αντιγράφουμε τα cοpyright προιόντα, έτσι δεν πληρώνουμε και τους φόρους μας, και φυσικά υποστηρίζουμε, πολιτικά πάντα, όσους λειτουργούν έτσι.
Βροντερό όχι λοιπόν στην φορολογία του κοινοβουλευτισμού, λεφτά για να πληρώνουν γκλόμπς και δακρυγόνα δεν τους δινουμε. Τα λεφτά μας στους γερμανούς και στους τροικανούς δεν θα τα δώσουμε, τιμή και δόξα στον έλληνα φοροφυγά!

Καταλαβαίνετε τώρα αφελέστατα κομματο-προβατάκια γιατί η Διοικούσα επιτροπή θέλει μόνο επώνυμοι να καταθέτουν προτάσεις προς ψήφιση στο κόμμα;
Καταλαβαίνετε τώρα αφελέστατα κομματο-προβατάκια γιατί η Επιτροπή Διαιτησίας έχει από το καταστατικό δύναμη να διαγράφει όποιον γουστάρει;
Γιατί απλούστατα αυτοί που (θα) αποτελούν την ΔΕ και την ΕΔ (θα) είναι .....

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 28 Φεβ 2012, 23:51

ΩΣ **ΜΗ** ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

Προσέχτε τώρα κατάσταση!
Άνθρωποι που υποστηρίζουν στην θεωρία το ιδιωτικό απόρητο και την ελευθερία έκφρασης, δίνουν στοιχεία για το ποιός είναι αυτός που γράφει ανώνυμα.

Με έχουν πει προφέσορα, τώρα με λένε δημόσιο υπάλληλο, έχουν αναφέρει και στιγματίσει τους υποτιθέμενους φίλους μου που είναι μέλη του κόμματος (για την ακρίβεια έχουν αναφέρει "σημαδεύτηκαν"), σε λίγο όπως πάνε θα δώσουν και το όνομά μου και την διεύθυνσή μου, για να με λυντσάρουν τα κομματόσκυλα.

Κατά τα άλλα οι πειρατές υποστηρίζουν το ιδιωτικό απόρρητο και την ελευθερία λόγου.
Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ! :evil:
Τελευταία επεξεργασία από 1 και iznogood, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 28 Φεβ 2012, 23:56

iznogood έγραψε:
ΩΣ **ΜΗ** ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

Προσέχτε τώρα κατάσταση!
Άνθρωποι που υποστηρίζουν στην θεωρία το ιδιωτικό απόρητο και την ελευθερία έκφρασης, δίνουν στοιχεία για το ποιός είναι αυτός που γράφει ανώνυμα.

Με έχουν πει προφέσορα, τώρα με λένε δημόσιο υπάλληλο, έχουν αναφέρει και στιγματίσει τους υποτιθέμενους φίλους μου που είναι μέλη του κόμματος (για την ακρίβεια έχουν αναφέρει "σημαδεύτικαν") και σε λίγο θα δώσουν και το όνομά μου και την διεύθυνσή μου, για να με λυντσάρουν τα κομματόσκυλα.

Κατά τα άλλα οι πειρατές υποστηρίζουν το ιδιωτικό απόρρητο.
Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ! :evil:

Ελα πια καταντησες αηδια,σοβαρεψου λιγο,ουτε να τρολλαρεις δεν ξερεις. :evil:
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες