Οι 100 υπογραφές και η διαφωνια του τρολλ

Petros
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Οι 100 υπογραφές και η διαφωνια του τρολλ

Δημοσίευσηαπό Petros » 05 Οκτ 2013, 18:12

Περιμένω να συμφωνήσουμε...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

mpaski4

Δημοσίευσηαπό mpaski4 » 05 Οκτ 2013, 18:16

Petros έγραψε:Σου είπα ότι θα βάλω αν δεχτείς την μία και μοναδική προϋπόθεση που έθεσα.
Δηλαδή τις συνωμοσίες που δημιουργείς στο κεφάλι σου να τις κρατάς για εσένα και να μην λες ατεκμηρίωτα πράγματα έτσι απλά.

Κατά τα άλλα εγώ είμαι εντάξει...

Να ξέρεις ότι οι συνομωσίες είναι στο κεφάλι όλων, και έχουν απόλυτη λογική βάση.
Όσο εξακολουθούμε να βλέπουμε κάποιους εδώ μέσα να είναι εξ΄αρχής και αιωνίως στην θέση του διαχειριστή των πειρατικών συστημάτων και να τα ελέγχουν απόλυτα.
Όσο αυτοί οι αιώνιοι admin δεν δέχονται τα μέλη να ψηφίζουν για το ποιός κατέχει τη θέση τους, και όσο δεν παραιτούνται από την θέση τους οτιδήποτε και να γίνει.
Όσο αυτά συμβαίνουν, τόσο το ενδεχόμενο συνομωσίας θα φαντάζει όλο και περισσότερο λογικό στα μυαλά όλων.

Έχοντας αυτά υπόψη, η κίνηση σου να βάλεις σε μόνιμη ψηφοφορία την θέση ευθύνης που κατέχεις, είναι έντονα αντι-συνομωσιακή.
Οκ λοιπόν, να σε δω να βάζεις μόνιμη ψηφοφορία για την θέση σου ως λογοκριτής, και εγώ θα ησυχάσω για αρκετό καιρό.

Petros
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό Petros » 05 Οκτ 2013, 18:28

Η Μόνιμη ψηφοφορία μπήκε.
Δικαίωμα ψήφου έχει κάθε μέλος του ΠΕΙΡ και μόνο μια επιλογή
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες