Επειδή καταλαβαίνω την ερώτησή σου να σου πώ ότι δεν είμαι εγώ που θα το απαντήσω αυτό, αλλά η (άμεση) δημοκρατία. Στην δημοκρατία δεν υπάρχει το απόλυτο άσπρο και το απόλυτο μαύρο. Υπάρχουν μόνο οι ενδιάμεσες καταστάσεις, και σε ποιό ακριβώς σημείο θα γύρει η πλάστιγγα αυτό εξαρτάται και προσαρμόζεται ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πολιτών, μέσω της ψηφοφορίας.
Το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί, όπως και όλα τα ζήτηματα άλλωστε, μέσω μιας ψηφοφορίας, κατά προτίμηση ψηφοφορίας με αριθμούς.
Αίτημα του MEGA για συν/ξη-ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ
Re: Αίτημα του MEGA για συν/ξη-ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ
Μια απάντηση για όλες τις ερωτήσεις.
ανεστη συμφωνω με τα παιδια, οι πειρατες ειμαστε αυτοι που ειμαστε και τα λεμε χυμα σαν να μιλαμε σε παρεα.
επειδη η κωλοτηλεοραση μπορει εσυ να τα εχεις πει μ'αυτους Off the record αλλα οταν εισαι live και σε πανε εκει που θελουν αυτοι δεν μπορεις να πεις α... δεν το συμφωνησαμε, μπορει να βρεθουμε εκτεθειμενοι θεωρω οτι οταν νομιζεις οτι εισαι ετοιμος τοτε να πας, και ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλαβεις μονος σου και δεν θα εχεις αμφιβολιες
επειδη η κωλοτηλεοραση μπορει εσυ να τα εχεις πει μ'αυτους Off the record αλλα οταν εισαι live και σε πανε εκει που θελουν αυτοι δεν μπορεις να πεις α... δεν το συμφωνησαμε, μπορει να βρεθουμε εκτεθειμενοι θεωρω οτι οταν νομιζεις οτι εισαι ετοιμος τοτε να πας, και ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλαβεις μονος σου και δεν θα εχεις αμφιβολιες
-
Είσαι πειρατής φίλε Ανέστη, εκφράζεις το διαφορετικό και το καινούργιο.
Μπορεί να νιώθεις ανέτοιμος αλλά το θέμα είναι να βγείς
να μιλήσεις όπως νομίζεις και θα βγεί κάτι καλό.Πρέπει να ακουστούμε και θα ακουστούμε.
Μπορεί να αισθάνεσαι μια ανασφάλεια αλλά μπορείς να επιβληθείς, είμαι σίγουρός για αυτό.
Εσύ είχες πει ότι είμαστε "ενόχληση" στο πολιτικό κατεστημένο.Είναι ευκαιρία να το αποδείξουμε. Είναι τιμή σου που βγήκες αντρίκια και είπες
ότι δεν μπορείς να μιλήσεις στην τηλεόραση αλλά εαν έχεις τη ψυχική δύναμη να κάνεις κατι τέτοιο τότε η συνέντευξη στο Μέγκα είναι παιχνιδάκι...

να μιλήσεις όπως νομίζεις και θα βγεί κάτι καλό.Πρέπει να ακουστούμε και θα ακουστούμε.
Μπορεί να αισθάνεσαι μια ανασφάλεια αλλά μπορείς να επιβληθείς, είμαι σίγουρός για αυτό.
Εσύ είχες πει ότι είμαστε "ενόχληση" στο πολιτικό κατεστημένο.Είναι ευκαιρία να το αποδείξουμε. Είναι τιμή σου που βγήκες αντρίκια και είπες
ότι δεν μπορείς να μιλήσεις στην τηλεόραση αλλά εαν έχεις τη ψυχική δύναμη να κάνεις κατι τέτοιο τότε η συνέντευξη στο Μέγκα είναι παιχνιδάκι...

Δε χρειάζεται να ανησυχείς. Για πολλά πράγματα δεν είμαστε έτοιμοι στη ζωή μας. Αυτό που σήμερα είναι βουνό, αύριο θα το έχουμε ξεπεράσει. Κάνε όπως νομίζεις, είμαι βέβαιος πως ότι και αν κάνεις θα το κάνεις για το καλό των πειρατών.
Και να πούμε και κάτι άλλο, δεν έχει νόημα να δώσεις μια μάχη όταν πιστεύεις ότι περισσότερη φθορά θα σου φέρει από όφελος. Αναδιπλώνεσαι και ετοιμάζεσαι για την επόμενη. Από μάχες... όρεξη νά 'χεις!
Και να πούμε και κάτι άλλο, δεν έχει νόημα να δώσεις μια μάχη όταν πιστεύεις ότι περισσότερη φθορά θα σου φέρει από όφελος. Αναδιπλώνεσαι και ετοιμάζεσαι για την επόμενη. Από μάχες... όρεξη νά 'χεις!
SPQX: Ο λαός και η σύγκλητος της Ξάνθης
-
- Επικοινωνία:
Ανέστη μην βασανίζεσαι. όλες σου της συνέντευξης της κατάφερες τέλεια. πίστεψέ με, ο κόσμος δεν θέλει να δει ρήτορες που μιλάνε παπαγαλία γιατι έτσι δημιουργούνε ένα μην έμπιστο <<szenario>>. άλλωστε δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε ούτε να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε κάτι συγκεκριμένο. έβλεπα τα πειρατάκια στην Γερμανία που όταν μιλούσαν ήταν απλά ο εαυτός τους και τα λέγανε ωμά τα πράγματα όπως είναι και τα βλέπουν. και όταν δεν ξέρανε κάτι συγκεκριμένο λέγανε ότι δεν ξέρουν. ποιος άλλος εκτός από εσένα θα μπορέσει να κάνει αυτό το job; είναι μια καλή ευκαιρία ανέστη. όπως και να γίνει το interview κερδισμένη θα βγούμε. beleve in me 

Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος
Θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες, σε πιο άνετο κλίμα συζήτησης, οπότε μην ανησυχεί κανένας 

-> http://pirateparty.gr/wiki/ <-
Να προσθέσω κι εγώ ότι καλό θα ήταν να πας και να μην ανησυχείς/φοβάσαι. Μόνο και μόνο που θα πεις κάτι διαφορετικό θα έχουμε (μεγάλο) κέρδος: αρκετούς που ίσως ψαχτούν και μας μάθουν.
Αλλά δεν μπορώ να σε "πιέσω" παραπάνω για κάτι που ούτε εγώ πιστεύω ότι μπορώ να κάνω.
Αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς, δεν πειράζει. Θα παρουσιαστεί και άλλη ευκαιρία.
Αλλά δεν μπορώ να σε "πιέσω" παραπάνω για κάτι που ούτε εγώ πιστεύω ότι μπορώ να κάνω.
Αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς, δεν πειράζει. Θα παρουσιαστεί και άλλη ευκαιρία.
-
Ανεστη
δεν ξερω το status του MEGA σαν σοβαρο η οχι καναλι, υποτυπωθηκε κατι τετοιο καπου.
Οτι και να ειναι πρεπει να πας, αυτη ειναι μεγαλη ευκαιρια που δεν πρεπει να χαθει, οσο ποιο μεγαλη δημοσιοτητα τοσο καλυτερα, εστω και απο το MEGA.
Νομιζω οτι αρκετα εχεις προπονηθει, εισαι ετοιμος πλεον.
Εδειξα τις ομιλιες σου στον σωληνα σε εναν φιλο, δασκαλο με βαθειες γνωσεις σε πολλα επιπεδα και μου ειπε οτι /// αυτος ειναι καταπληκτικος//// ποτε δεν εχει ακουσει τοσο ακριβεις και συγκεκριμενες απαντησεις απο πολιτικο. Πηγαινε και θα τα καταφερεις μια χαρα, οι θεσεις μας ειναι ξεκαθαρες και εσυ τις γνωριζεις. Τι αλλο θελεις;
χαιρετησματα απο εναν πειρατη των ΑΜ αλλα απο την δεκαετια του 60 ομως.
δεν ξερω το status του MEGA σαν σοβαρο η οχι καναλι, υποτυπωθηκε κατι τετοιο καπου.
Οτι και να ειναι πρεπει να πας, αυτη ειναι μεγαλη ευκαιρια που δεν πρεπει να χαθει, οσο ποιο μεγαλη δημοσιοτητα τοσο καλυτερα, εστω και απο το MEGA.
Νομιζω οτι αρκετα εχεις προπονηθει, εισαι ετοιμος πλεον.
Εδειξα τις ομιλιες σου στον σωληνα σε εναν φιλο, δασκαλο με βαθειες γνωσεις σε πολλα επιπεδα και μου ειπε οτι /// αυτος ειναι καταπληκτικος//// ποτε δεν εχει ακουσει τοσο ακριβεις και συγκεκριμενες απαντησεις απο πολιτικο. Πηγαινε και θα τα καταφερεις μια χαρα, οι θεσεις μας ειναι ξεκαθαρες και εσυ τις γνωριζεις. Τι αλλο θελεις;
χαιρετησματα απο εναν πειρατη των ΑΜ αλλα απο την δεκαετια του 60 ομως.
Λοιπόν χαίρομαι για την απόφαση σου Ανέστη.
Άλλη μια στάση ενάντια στην κατεστημένη λογική. Δείχνει ότι δεν διστάζουμε να δούμε την πραγματικότητα κατάματα και αυτό είναι για τους πειρατές μια βασική αρχή που μας κινεί.
Θα μας μάθουν όταν έρθει η ώρα και όχι όταν θέλουν να μας εκθέσουν.
Όσο δεν βγαίνουμε για να τους ικανοποιήσουμε την απαίτηση να μας "εκθέσουν" για δικούς τους λόγους τόσο περισσότερο θα είμαστε περιζήτητοι.
Πάω στοίχημα ότι εντός ολίγου θα μας ξαναζητήσουν να βγούμε.
Δεν έχουμε πρόβλημα δημοσιότητας. Πρέπει να εκπέμψουμε την πραγματική μας εικόνα και οι κινήσεις μας να είναι μεθοδικές προς την επιτυχία.
Όταν είμαστε έτοιμοι θα ζητήσουμε ΕΜΕΙΣ και θα βγούμε.
Άλλη μια στάση ενάντια στην κατεστημένη λογική. Δείχνει ότι δεν διστάζουμε να δούμε την πραγματικότητα κατάματα και αυτό είναι για τους πειρατές μια βασική αρχή που μας κινεί.
Θα μας μάθουν όταν έρθει η ώρα και όχι όταν θέλουν να μας εκθέσουν.
Όσο δεν βγαίνουμε για να τους ικανοποιήσουμε την απαίτηση να μας "εκθέσουν" για δικούς τους λόγους τόσο περισσότερο θα είμαστε περιζήτητοι.
Πάω στοίχημα ότι εντός ολίγου θα μας ξαναζητήσουν να βγούμε.
Δεν έχουμε πρόβλημα δημοσιότητας. Πρέπει να εκπέμψουμε την πραγματική μας εικόνα και οι κινήσεις μας να είναι μεθοδικές προς την επιτυχία.
Όταν είμαστε έτοιμοι θα ζητήσουμε ΕΜΕΙΣ και θα βγούμε.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Δε νομίζω πως χάνουμε κάτι αν δεν βγούμε στην εκπομπή. Απο τη στιγμή που δε νιώθεις έτοιμος Ανέστη δεν χάθηκε και ο κόσμος. Μια πρόταση δική μου για την επόμενη πρόσκληση, σε κάποιο κανάλι εθνικής εμβέλειας, είναι να μην εμφανιστεί μόνος του ο Ανέστης αλλά και με κάποιον ακόμη για στήριξη. Πιστέυω πως δύο, με την κατάλληλη προετοιμασία, είναι καλύτερα από έναν.
Γιώργος Σαββίδης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες