Ανοιχτή πρόσκληση για τη προεργασία για το 2ου Συνεδρίου.

Ότι αφορά την διοργάνωση του Συνεδρίου του ΠΕΙΡ για το 2013

Συντονιστές: adrian, Κομπειλάδας, dimitris_papamichael

crisal
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Ανοιχτή πρόσκληση για τη προεργασία για το 2ου Συνεδρίου

Δημοσίευσηαπό crisal » 16 Αύγ 2013, 21:12

Ειτε γινει ειτε οχι αλλαγη καταστατικού ο Υπεύθυνος Οικονομικών θα ψηφιστεί από το Επόμενο συνέδριο.
Αν σε αυτο προκύψει αλλαγη καταστατικού σχετικα με το θεμα αυτο, θα ισχύσει απο το μεθεπόμενο συνέδριο.

Φυσικά ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ μελος της ΔΕ να αναλάβει Οικονομικός υπεύθυνος.

Ασχετα που δεν υπάρχει μία δεν μπορεί Γιαννης να κερνάει και Γιάννης να πίνει

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 19 Αύγ 2013, 14:11

on topic
εν τέλει υπάρχουν εθελοντές για το Προεδρείο του Συνεδρίου ?
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 19 Οκτ 2013, 18:45

Βρε mesitiko!
Τούρκικα μιλάω;
-mesitiko- έγραψε:on topic
εν τέλει υπάρχουν εθελοντές για το Προεδρείο του Συνεδρίου ?

Ναι εγώ!! Μην με βάλεις σε παρακαλώ στην διαδικασία να βρω το "που" το δήλωσα!!
Κατέθεσα την διάθεσή μου ακόμα και για σκούπισμα (κυριολεκτικά)!

Όμως, ας έχουμε υπ` όψιν πως, ενάμιση μήνα πριν το Συνέδριο, προσωπικά εγώ, δεν έχω δει που πρέπει να καταθέσω τις προτάσεις μου!!!
Κατηγόρησέ με για ότι θέλεις! "Αδιαφορία", "έλλειψη γνώσης", "ανικανότητα", ....... Επιμένω όμως να μην βρίσκω τον "τόπο κατάθεσης".

Για τον "Γιαραμπή", δεν είναι μομφή προς το Προεδρείο!!
Απλά, θεωρώ πως έχουμε "οργανωτικό" πρόβλημα!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 19 Οκτ 2013, 19:58

Βασίλη και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος.

Χθες συναντηθήκαμε για να καταλήξουμε (οι του Προεδρείου) σε τελικές αποφάσεις για τις διαδικασίες σχετικά με το 2ο Συνέδριό μας.
Εντός ΣΚ (άντε και λίγο από Δευτέρα) θα κάνουμε τις σχετικές ανακοινώσεις.
Για να σας δώσω μια "γεύση":

1) Έχουμε καταλήξει με την αίθουσα και με ότι σχετίζεται με αυτήν (υπήρχαν κάτι εκκρεμότητες σχετικά με τον εξοπλισμό αλλά τώρα είμαστε ok)

2) Η κατάθεση των προτάσεων για τις Αρχές, Καταστατικό, Λοιπές προτάσεις και την Θεματική Ατζέντα θα ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα. Ενημερωτικά η κατάθεση των προτάσεων θα είναι ανοιχτή, δηλ. σε ανοιχτό topic προς τα μέλη, για να υπάρξει και η σχετική διαβούλευση-συζήτησή τους. Η τελική κατάθεση των προτάσεων (τελικά κείμενα) θα γίνει 1 εβδομάδα πριν από τις αντίστοιχες λήξεις των προθεσμιών και με αποστολή σε αντίστοιχο e-mail.

3) Επεξεργαζόμαστε έναν διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής/καταμέτρησης για τις ψηφοφορίες, από ότι αυτόν με τις καρτέλες (οι οποίες θα παραμείνουν για τις μη-προγραμματισμένες ψηφοφορίες του συνεδρίου), με φύλλο ψηφοφορίας ή tickets ψηφοφορίας. Σε μεγάλο βαθμό αυτό θα εξαρτηθεί από τον όγκο, την πολυπλοκότητα και την αλληλοκάλυψη των προτάσεων που θα κατατεθούν.

4) Μια ιδέα που έπεσε στο τραπέζι για το Καταστατικό, είναι να καταργηθεί η αρίθμηση σε παραγράφους και υπο-παραγράφους και να μείνει μόνο η αρίθμηση στα άρθρα. Ίδομεν!

5) Τα "λάβαρα" & και η σφραγίδα είναι έτοιμα (σχεδιαστικά) και μένει μόνο η εκτύπωσή/κατασκευή τους. (Αφού δεν είχαμε ενστάσεις επ' αυτών όπως αυτά προτάθηκαν). Ακόμα και για την σφραγίδα, εγώ σκέφτηκα να μην χρησιμοποιήσουμε σφραγίδα αλλά προ-εκτυπώμενες και αριθμημένες (μικρές) ετικέτες που θα είναι και φθηνότερες αλλά και πιο σίγουρες ως προς την εφαρμογή τους, από ότι η σφραγίδα.

Την αίθουσα θα την έχουμε από τις 9 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ και για τις 2 ημέρες.

Χονδρικά το γενικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα έχει ως εξής:
1η μέρα Α’ μέρος, Πρωί-μεσημέρι: Συζήτηση/διαβούλευση πάνω στα θέματα της Ατζέντας για τα Ιδεολογικά & Πολιτικά Θέματα και ομιλίες χαιρετισμού από καλεσμένους (προτιθέμεθα να καλέσουμε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον Υποψήφιο Δήμαρχο της Αντιπολίτευσης καθώς και τους 2 πειρατές ευρωβουλευτές είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω τηλεδιάσκεψης για τους τελευταίους)
1η μέρα Β’ μέρος, Μεσημέρι-βράδυ: Παρουσίαση & Συζήτηση/διαβούλευση για τις προτάσεις αλλαγών για τις Αρχές, το Καταστατικό & τις Λοιπές προτάσεις.

2η μέρα Α’ μέρος, Πρωί-μεσημέρι: Ψηφοφορίες για τις προτάσεις αλλαγών για τις Αρχές, το Καταστατικό & τις Λοιπές προτάσεις.
2η μέρα Β’ μέρος, Μεσημέρι-βράδυ: Ανοιχτή ατζέντα.

(Το λεπτομερές πρόγραμμα θα βγει 10 μέρες/1 εβδομάδα πριν το Συνέδριο)

Στην Κεντρική μας σελίδα (εκεί που υπάρχει το κείμενο για το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας) θα μπει ανακοίνωση/πρόσκληση για το Συνέδριο (στα Ελληνικά και στα Αγγλικά) και επίσης θα μπει και άρθρο σε static panel (θα αντικαταστήσει προσωρινά αυτό με την "Χρηματοδότηση με Litecoin για το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας") που θα αποτελεί και την σελίδα του Συνεδρίου (εκεί θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Συνέδριο μόνο με ένα e-mail και με επιλογές στην Ερώτηση: "Θα συμμετέχετε στο 2ο Συνέδριο του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας;" τις [Ναι θα έρθω] [Ίσως να έρθω] [Όχι δεν θα έρθω], όσοι θέλουν)

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι εβδομάδα ανακοινώσεων από την μεριά του Προεδρείου, οπότε stay tuned! :)
здравствуйте

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες