Τεχνητή διαφάνεια ή το πώς να λες πολλά χωρίς να λες τίποτα

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Τεχνητή διαφάνεια ή το πώς να λες πολλά χωρίς να λες τίπ

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 16 Αύγ 2013, 15:34

"Ὃ γέγραφα γέγραφα "

Ω γέγραφε, γέγραφε!
:) :) :)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 16 Αύγ 2013, 22:00

Στο διαταύτα και για να αποφύγουμε μελλοντικά ξεκατιασνιάσματα, θα πρότεινα στο εξής οι όποιες αναρτήσεις να γίνονται ως ΠΕΙΡ και τα όποια σχόλια να γίνονται από το προφίλ του καθενός.
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 16 Αύγ 2013, 22:23

@Petros
Αυτό μπορεί να γίνει στο group μας στο FB και γίνεται. Στην σελίδα ΔΕΝ γίνεται. Θα υπάρχει παντού η φάτσα μου.... :mrgreen:

Η σελίδα στο FB είναι κοινωνική δικτύωση, ούτε έχω βάλει ποτέ "περίεργα πράγματα" ούτε και έχω κάνει "αυτοπροβολή". Τα post είναι κυρίως για ενημέρωση, θέματα των αρχών μας και των θέσεων μας, αυτά προσπαθώ να προωθήσω.
Κάποια θέματα είναι "κοινή λογική". Όταν "ξεφεύγει" η κατάσταση είτε λύνεται μέσω inbox, είτε (που είναι και το καλύτερο) εδώ, με συζήτηση.

Προσπάθησα με τον kro... να τον φέρω στο forum να γίνει συζήτηση, και για να καταγραφούν οι απόψεις και κυρίως το τι ήθελε να πει και ποιες ήταν οι ενστάσεις του (πραγματικά ακόμα δεν έχω καταλάβει... :shock:). Ίσως να ευνοούσε ότι αν αναγράφονταν και το ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ στο ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ θα δημιουργούσε κάποιου είδους προβλήματα με την αντίδραση του κόσμου για το "πόσο κοστίζουν" οι ΔΥ... δεν ξέρω....

Προτίμησε να κάνει προσωπική επίθεση σε μένα και να βρίζει και να ωρύεται λες και "ήρθε το τέλος του κόσμου". Ακόμη και αν είχα λάθος για την συγκεκριμένη ανάρτηση, δεν θέλησε να το συζητήσει και να εκθέσει τις απόψεις του και να βρούμε τι τον ενοχλούσε τόσο πολύ.

Άρχισε τους αναθεματισμούς και τις ύβρεις χωρίς ουσιαστικά να λέει τίποτα για το ίδιο το post. Κατεβάζοντας το επίπεδο της συζήτησης σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και βρισιές, μέσα στο FB και στην συνέχεια εδώ.

Δεν έχω πει ότι έχω το "αλάθητο", όμως έχω αναλάβει να:
Άρθρο 3. Μέλη,
3.4 Κάθε μέλος οφείλει να συμβάλλει με κάθε νόμιμο τρόπο στην προώθηση των αρχών-στόχων του άρθρου 2 του παρόντος.

Σύμφωνα με το καταστατικό μας. Αν δεν κάνω σωστά την εθελοντική μου δουλειά ως μέλος του ΠΕΙΡ, ευχαρίστως να την αφήσω να την κάνει κάποιος άλλος.
Θα ήθελα όμως να μου το πείτε ξεκάθαρα ότι δεν κάνω για αυτό.
Όποιο άλλο μέλος θέλει να δοκιμάσει, ιδού, γίνεται διαχειριστής της σελίδας στο FB και πιάνει αμέσως δουλειά.
:|
здравствуйте

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 16 Αύγ 2013, 23:12

Κομπειλάδας έγραψε:@Petros
Στην σελίδα ΔΕΝ γίνεται. Θα υπάρχει παντού η φάτσα μου.... :mrgreen:

Οι σελίδες είναι φτιαγμένες ώστε αυτό να μπορεί να γίνει...
Ας πάρουν πρόσβαση κι άλλα μέλη, κι ας μοιραστούν οι δουλειές που έχουν να γίνουν.
Υπάρχουν μέλη (όπως λχ ο -mesitiko- ) που είναι online σχεδον συνεχεια, δεν νομίζω πως θα ήταν δύσκολο να απάντουσε κι εκείνος (και άλλα μέλη φυσικα, παραδειγμα έφερα) σε ερωτήσεις.

Αν γίνει αυτό και δεν θα φαίνεται παντου η φάτσα σου όπως λες αν απαντάς με το προφίλ σου, και θα έχουμε καλύτερη εξωστρέφεια...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 17 Αύγ 2013, 18:35

@Σίμος οποίου δεν τιυ αρέσει η δουλειά σου, αντί να αφορίσει, ας την αναλάβει να την κάνει καλυτερα. προς στιγμήν, είσαι από τους λίγους (για να μην πώ ο μοναδικός) που η συνεχή του δουλειά γαμαει και δέρνει
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 17 Αύγ 2013, 19:44

Petros έγραψε:
Κομπειλάδας έγραψε:@Petros
Στην σελίδα ΔΕΝ γίνεται. Θα υπάρχει παντού η φάτσα μου.... :mrgreen:

Οι σελίδες είναι φτιαγμένες ώστε αυτό να μπορεί να γίνει...
Ας πάρουν πρόσβαση κι άλλα μέλη, κι ας μοιραστούν οι δουλειές που έχουν να γίνουν.
Υπάρχουν μέλη (όπως λχ ο -mesitiko- ) που είναι online σχεδον συνεχεια, δεν νομίζω πως θα ήταν δύσκολο να απάντουσε κι εκείνος (και άλλα μέλη φυσικα, παραδειγμα έφερα) σε ερωτήσεις.

Αν γίνει αυτό και δεν θα φαίνεται παντου η φάτσα σου όπως λες αν απαντάς με το προφίλ σου, και θα έχουμε καλύτερη εξωστρέφεια...

Νομίζω ότι ο @κομπειλάδας κάνει μια χαρά την δουλειά του (την οποία ανέλαβε εθελοντικά). Αν ζητηθεί η γνώμη μου και μπορώ να βοηθήσω δεν θα αρνηθώ ποτέ, κρίνω όμως ότι δεν έχω την επάρκεια του @κομπειλάδα και πολλών άλλων εδώ μέσα, ξέρω μέχρι που μπορώ και τι να προσφέρω, για τα υπόλοιπα αφήνω πιο ειδικούς από εμένα.
Υ.Γ. Ευχαριστώ πάντως για την εμπιστοσύνη σας σε μένα.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 18 Αύγ 2013, 15:21

Για τον "Γιαραμπή"!!!!
Το κόμμα των "αναθέσεων" θα κρίνει την δουλειά/εία του "Κομπειλάδα";;
Συνέλθετε!!!!
Οι αναθέσεις, σας γουστάρουν, σε κάποιους!!!
Όταν άλλοι όμως, εδώ και καιρό, φωνάζουν να δώσουμε ελευθερίες σε κάποια "όργανα", γίνονται "δυσκοίλιοι"!!!

Επιγραμματικά, σε μία προσπάθεια να φανερώσω το μέγεθος της υποκρισίας κάποιων:

Όταν κάποια μέλη, ζητάνε την "απελευθέρωση" των "οργάνων" μας (ΑΚΑ: ΟΜΕΠ), κάποια άλλα μέλη,
ζητάνε τον περιορισμό της (ΟΜΕΠ), και αντικατάστασής της με τις αποφάσεις του ΣΤΜ!!
............. Απόλυτα σεβαστό το τελευταίο!!!! Αρκεί να έλλειπε η "ανάθεση"!!! Και φυσικά, να μας προσέδιδε "αμεσότητα αντιδράσεων"!

Δεν μπορεί ρε κύριε/α, να ζητάς περιορισμό της ΟΜΕΠ χάριν της Δημοκρατίας, και ταυτόχρονα να θέλεις να αποφασίζουμε
με αντιπροσωπευτικά συστήματα!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες