Τεχνητή διαφάνεια ή το πώς να λες πολλά χωρίς να λες τίποτα

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Re: Τεχνητή διαφάνεια ή το πώς να λες πολλά χωρίς να λες τίπ

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 15 Αύγ 2013, 23:08

Δεν γίνεται διαγραφή των ποστ στο φόρουμ, δεν θα βγάζουν νόημα οι συζητήσεις στο τέλος.
Αν ξεκινήσουμε έτσι σκεφτείτε να διαγράψουμε και τα ποστ για όλους που αποχώρησαν (ο Μαρ***τι, ο Μο**άκος το είχαν ζητήσει επίσης, ο Τζουβ**ας, ο Βα**νας, ο Πετρ*****λος, ο kailor, ο Σαβ**ής, ο ΤΖΡ....) τι θα καταλαβαίνει κάποιος αν διαβάσει ένα νήμα που έχουν αφαιρεθεί/διαγραφεί 20 από τα 100 ποστ ?
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

ekfrasi
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 15 Αύγ 2013, 23:33

krogias έγραψε:fuck...
UPDATE `table_name`
SET `field_name` = replace(same_field_name, 'krogias', '****')
ή πιο απλά: Κατεβάστε την βάση και με search/replace όπου "krogias" replace με "****"
Και τέλος, ΑΠΛΑ, σβήστε με από μέλος ΚΑΙ του φόρουμ.
Πόσο πιο απλά να το θέσω...;

pappasadrian έγραψε:το μονο που με αφορα απο την συζήτηση είναι το περί διαγραφής των ποστ. αυτό δεν έχει κανένα νόημα, εφόσον οτι έχει γραφτεί είναι δημόσιο, και τολμώ να πω ιστορικό. στο ίντερνετ είμαστε, τι ζητάς και συ ? εν τέλει βάζω τον crawler μου να κρατήσει ενα αντίγραφο,γιατί έτσι.

Θα σβηστείς από (και) μέλος του φόρουμ. Το αίτημα για τη διαγραφή των Post, απο μένα τουλάχιστον δε γίνεται αποδεκτό.
"Ὃ γέγραφα γέγραφα ", αν πω ας πρόσεχες τι έγραφες ΔΗΜΟΣΙΑ θα γίνω κακιά?

I'll take the blame too :)
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 15 Αύγ 2013, 23:54

Στο δια ταύτα.
Επειδή δεν με αρέσει να υπάρχει ούτε ψήγμα υπόνοιας για αυταρχική/εγωιστική ή άλλου τέτοιου είδους λειτουργίας μέσα στο κόμμα από μέρους μου και επειδή άλλο ο εθελοντισμός και άλλο η έστω και εκ σπόντας "εκπροσώπηση του ΠΕΙΡ" (ποτέ δεν το είδα έτσι), ΘΕΛΩ να ξεκαθαρίσουμε την θέση/γνώμη/άποψη των μελών για το συγκεκριμένο post που έκανα στο FB (υπάρχει στην σελίδα μας στο FB και το έχω βάλει και στο αρχικό post σε αυτό το topic).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ζητάω επιβεβαίωση όλης της δουλειάς που κάνω στο FB ή και αλλού (εκτός αν κάποιος έχει κάποια ένσταση για αυτά), θέλω να ξεκαθαρίσουμε αν το post συνάδει, συμφωνεί με την βασική μας αρχή (Νο 2): "Την προώθηση της Διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα της Δημόσιας Διοίκησης." και αν είμαστε εντάξει ή ότι άλλο θέλετε, σχετικά με αυτά που έβαλα στο post.

Παρακαλώ να γράψετε αυτά που θέλετε. (για τον pappasadrian, δεν νομίζω να μην σε ενδιαφέρει ή να μην έχεις κάποια άποψη σχετικά με το θέμα)
:|
здравствуйте

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 16 Αύγ 2013, 01:36

Πριν τη διαγραφή απο το φορουμ να γινει μετονομασία του μέλους με ένα τυχαιο αριθμο-όνομα για να παραμείνουν οι αναρτήσεις , μόνο οι παραθέσεις δε θα αλλάξουν.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 16 Αύγ 2013, 11:58

James έγραψε:Πριν τη διαγραφή απο το φορουμ να γινει μετονομασία του μέλους με ένα τυχαιο αριθμο-όνομα για να παραμείνουν οι αναρτήσεις , μόνο οι παραθέσεις δε θα αλλάξουν.

αυτό πρότεινα κι εγώ...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

ekfrasi

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 16 Αύγ 2013, 12:01

Η διαγραφή έγινε, τα Post και το Nick παραμένουν ως έχει.

Το φόρουμ είναι δημόσιο και το ίδιο και οι αναρτήσεις του καθένα.
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 16 Αύγ 2013, 12:24

διαφωνώ στο ότι το όνομα έπρεπε να μείνει ως έχει...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 16 Αύγ 2013, 13:41

Για το δια ταύτα κανείς;
Υπάρχει κάτι να πείτε;
:|
здравствуйте

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 16 Αύγ 2013, 14:44

Δηλώνω άγνοια για το θέμα που πραγματεύεται το post στο facebook. Και απ όσο έχω διαβάσει τις «ενστάσεις» του Κρόγια, δεν είδα κανένα λόγο να αποσύρω την εμπιστοσύνη μου από τον Σίμο και την «Μονάδα» Επικοινωνίας. (μην ξεχνάμε και τον λόγο που ο Σίμος τα κάνει όλα... επειδή οι υπόλοιποι δεν θέλουμε να κάνουμε αυτό που κάνει ίσως;)

Το πράγμα είναι απλό. Ο Σίμος έχει αναλάβει έναν λογαριασμό στο fb για να προωθεί τις αρχές μας. Προφανώς είναι στην κρίση του να τις ερμηνεύσει και να το κάνει. Συγνώμη, αλλά αν κατεβάζουμε liquid, στην ΔΕ, ή με οποιαδήποτε άλλη γραφειοκρατεία ακόμα και τα post στο facebook, ε χέσε μέσα...

Από εκεί και πέρα, αν κάποιος θεωρεί ότι έγινε λάθος υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να το ξεσκεπάσει. Το πράγμα είναι απλό, εφόσον αποδεχόμαστε ότι υπάρχει καλή πίστη, αφήνουμε κάποιον να αναλάβει μια δουλειά. Εάν προκύπτει πρόβλημα, αυτό επίσης με καλή πίστη να παρουσιαστεί και να στηριχθεί από οποιονδήποτε. Εγώ τουλάχιστον, δεν έχω τηλεπαθητικές δυνάμεις και δεν μπορώ να διαβάσω το μυαλό του κάθε Κρόγια, ούτε να μεταφράσω συναισθηματική γλώσσα σε λογική. Οπότε όσον αφορά τις ενστάσεις του Κρόγια, το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν κατάλαβα τίποτα - και δεν φταίω εγώ για αυτό.

Κλείνοντας, όποιος δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν να κάνει κάποια δουλεία - και να πάρει ότι αποφάσεις αυτό προϋποθέτει - δεν μπορεί να είναι μέρος κάποιας συλλογικής προσπάθειας. Τελεία.
Verba volant, scripta manent

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 16 Αύγ 2013, 15:26

.....Έχεις ποτέ ακουστά στην ζωή σου περί της "σιωπηρής συγκατάθεσης";;
Αρκετούς "κνίτες" έχουμε!!!!

Αυτή είναι η τοποθέτησή μου!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες