Εμείς έχουμε να πούμε κάτι;;;
Μην μου αρχίσετε τις παπαρδέλες τύπου: "πρότεινε......", "δημιούργησε...." και άλλα φαιδρά!!!!
....Αν το υποστηρίξετε, είσαστε χειρότεροι από την ΚΝΕ!!! Γραφειοκράτες του κερατά!!!
Χάθηκε ένα παλικάρι για ένα εισιτήριο!!
Τόσο "απλά".......
(θα πω χοντράδα αλλά: Κάποιοι μου μοιάζετε για Χίτες!!)
Στα εργαλειάκια σας δεν συμμετέχω!!!
Όποιοι αδιαφορούν για τα δράματα που συμβαίνουν γύρω μας και περιχαρακώνονται στα, όποια, εργαλεία οραματίστηκαν (μεταξύ τους), προσωπικά, τους κατηγορώ σαν Άχθος Αρούρης!!!
Μας έχουν δεσμεύσει "κάποιοι" και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε!!!
Το παλικαράκι "έφυγε"!! ΑΔΙΚΑ!!!
Τι θέλετε ρε χλιμίντζουρες για να βγει ανακοίνωση;
Τον "κανόνα των τριών" ή την "ταχεία διαβούλευση του lqfb";
Το παλικαράκι "έφυγε" για ένα εισιτήριο!!!
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Το παλικαράκι "έφυγε" για ένα εισιτήριο!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Re: Το παλικαράκι "έφυγε" για ένα εισιτήριο!!!
Τι μας νοιάζει βρε @lascaris για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας ?
Και για να το πω σε γλώσσα που καταλαβαίνεις, χέστηκε το κόμμα για το παλικάρι που χάθηκε για ένα εισιτήριο, για την μάνα και την γιαγιά που πέταξαν το μωρό στα σκουπίδια, για τον πατέρα που πυροβόλησε την κόρη, για τις δύο αυτοκτονίες στο Ηράκλειο, για την αναγνώριση πλασματικών χρόνων από αιρετούς, για τα σπίτια που θα πάρουν οι Τράπεζες......
Ο Μάνινγκ να πάρει το Νόμπελ, ο Σνόουντεν να πάρει μόνιμη βίζα από τον Πούτιν και ο Ασάνζ να βγει από την πρεσβεία του Ισημερινού να ξεμουδιάσει, αυτά κόπτουν την ελληνική κοινωνία σήμερα.......για όλα τα άλλα φροντίζει η προδέρμ και τα άλλα πολιτικά κόμματα
Και για να το πω σε γλώσσα που καταλαβαίνεις, χέστηκε το κόμμα για το παλικάρι που χάθηκε για ένα εισιτήριο, για την μάνα και την γιαγιά που πέταξαν το μωρό στα σκουπίδια, για τον πατέρα που πυροβόλησε την κόρη, για τις δύο αυτοκτονίες στο Ηράκλειο, για την αναγνώριση πλασματικών χρόνων από αιρετούς, για τα σπίτια που θα πάρουν οι Τράπεζες......
Ο Μάνινγκ να πάρει το Νόμπελ, ο Σνόουντεν να πάρει μόνιμη βίζα από τον Πούτιν και ο Ασάνζ να βγει από την πρεσβεία του Ισημερινού να ξεμουδιάσει, αυτά κόπτουν την ελληνική κοινωνία σήμερα.......για όλα τα άλλα φροντίζει η προδέρμ και τα άλλα πολιτικά κόμματα
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
-
Και να πούμε ακριβώς τι?
http://www.biznews.gr/2013/08/thriler-m ... video.html
Ξέρει (απο εμάς ) κάποιος πραγματικά τι έγινε?
Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το χθεσινό τραγικό περιστατικό του θανάτου του νεαρού χωρίς εισιτήριο στο τρόλεϊ.
http://www.biznews.gr/2013/08/thriler-m ... video.html
Ξέρει (απο εμάς ) κάποιος πραγματικά τι έγινε?
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
Αναρωτιέμαι φίλε Βασίλη και Σπύρο, ποιός είναι ο φταίχτης για να το κατακεραυνώσω σαν Πειρατής με ανακοίνωση.
Ο ελεγκτής που ήταν άτεγκτος στο καθήκον του να εφαρμόσει τον νόμο, πού όπως όλοι οι νόμοι είναι σκληρός και άκαμπτος απέναντι στον παραβάτη,
Ή οι υπόλοιποι συνεπιβάτες που παρέμεναν απαθείς όταν το παλικάρι εκλιπαρούσε και ανακοίνωνε ότι δεν είχε λεφτά να πληρώσει το πρόστιμο, και δεν φιλοτιμηθήκαν να το βοηθήσουν και από φιλευσπλαχνία να δώσουν αντί αυτού το πρόστιμο και να τηρηθεί ο νόμος.
Ξέρω στην εποχή μας, η διδαχή του Σωκράτη ότι ο νόμος είναι ιερός, έχει ξεχαστεί από τις νέες γενιές αλλά και από τις παλιές;;;;;;
Ο ελεγκτής που ήταν άτεγκτος στο καθήκον του να εφαρμόσει τον νόμο, πού όπως όλοι οι νόμοι είναι σκληρός και άκαμπτος απέναντι στον παραβάτη,
Ή οι υπόλοιποι συνεπιβάτες που παρέμεναν απαθείς όταν το παλικάρι εκλιπαρούσε και ανακοίνωνε ότι δεν είχε λεφτά να πληρώσει το πρόστιμο, και δεν φιλοτιμηθήκαν να το βοηθήσουν και από φιλευσπλαχνία να δώσουν αντί αυτού το πρόστιμο και να τηρηθεί ο νόμος.
Ξέρω στην εποχή μας, η διδαχή του Σωκράτη ότι ο νόμος είναι ιερός, έχει ξεχαστεί από τις νέες γενιές αλλά και από τις παλιές;;;;;;
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
-
εσύ kotsos έχεις εμμονή να κατακεραυνώσεις κάποιον/κάτι ? αλλά τι προτείνεις ? μια ανακοίνωση....
εγώ έχω να προτείνω λύση, δεν με νοιάζει η ανακοίνωση
π.χ. να προτείνουμε "κοινωνικό εισιτήριο" στο 20% της τιμής για ανέργους, στο 40% στους φοιτητές και άλλα τέτοια "όμορφα"
Υ.Γ νομίζω το πρόστιμο είναι 20 ή 50 φορές η τιμή του εισιτηρίου, ποιος συνεπιβάτης θα το πλήρωνε (αν το είχε κιόλας) μάλλον ζεις σε άλλη χώρα ή έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα για να το λες
π.χ. να προτείνουμε "κοινωνικό εισιτήριο" στο 20% της τιμής για ανέργους, στο 40% στους φοιτητές και άλλα τέτοια "όμορφα"
Υ.Γ νομίζω το πρόστιμο είναι 20 ή 50 φορές η τιμή του εισιτηρίου, ποιος συνεπιβάτης θα το πλήρωνε (αν το είχε κιόλας) μάλλον ζεις σε άλλη χώρα ή έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα για να το λες
(πρώην -mesitiko-)
-
- Επικοινωνία:
Κότσος και έκφραση η μαλακία σας σπάει καρύδια.
1. Ξέρουμε πολύ καλά τι εγινε, υπάρχουν μάρτυρες, οι οποίοι επώνυμα μιλήσαν,
2. Στα καθήκοντα του ελεγκτή είναι οι υβρεις και οι προσβολές; Είναι η χειροδικία ;
2. Στα καθήκοντα του ελεγκτή είναι οι υβρεις και οι προσβολές; Είναι η χειροδικία ;
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
-mesitiko- έγραψε:εσύ kotsos έχεις εμμονή να κατακεραυνώσεις κάποιον/κάτι ? αλλά τι προτείνεις ? μια ανακοίνωση....
Ακριβώς. Θές να μου πείς ότι ένα ολόκληρο λεωφορείο με 50 άκαρδα κτήνη δεν μπορούσε να μαζέψει 20 ευρώ για να βγάλει από την απελπιστική θέση έναν απελπισμένο συνάνθρωπό τους;;;;
Αντί να τονίσουμε το Πειρατικό sharing is caring που είναι βαθύτατα ανθρωπιστικό και εστιάζει την αλληλοβοήθεια και την αλληλεγγύη, προτείνεις να γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ με ολίγη από Ανδρέα και να τάζουμε λαϊκίστικες μειώσεις.
Βέβαια στο μυαλό σου έχεις βρεί το αεικίνητο και πλέον το λεωφορείο δεν έχει κόστος να 50 λεπτά το χιλιόμετρο, και ο οδηγός δεν παίρνει μισθό.
Ίσως και να πιστεύεις το λεφτά υπάρχουν και θα τα πληρώσει ο φούφουτος.
James έγραψε:Κότσος και έκφραση η μαλακία σας σπάει καρύδια.
Δημητράκι αστυνόμε σαϊνι, αφού ξέρεις πολύ καλά τι έγινε δεν μας διαφωτίζεις και εμάς;;;;;
Το ποιός έβρισε ποιόν το ξέρεις;
Αν ένας πελάτης σου έρθει και σε πεί μουνόπανο επειδή δεν τον άφησες να αφήσει μπιστολιά, εσύ θα συνεχίσεις να του μιλάς στον πληθυντικό;;;;;;
Έχουμε γίνει η ουρά στο παπαγαλάκι του λαϊκισμού το έχετε πάρει χαμπάρι ορισμένοι;;;;;
Τρέχουμε να λαικίσουμε περισότερο από την πιο τελευταία ξεπεσμένη συνιστώσα μην τυχόν και υστερήσουμε και δεν μας πούνε ιν.
Το πόσο ο κόσμος συμμερίζεται τον λαϊκισμό φάνηκε στις εκλογές όπου οι τέσσερις στους πέντε την γράψανε στα αρχίδια τους.
Συνεχίσε, σε καλό δρόμο είσαι.
-
kotsos τα άκαρδα κτήνη δεν ήταν πενήντα, με 50 γεμίζει το τρόλεϋ και δεν μπορείς να κάνεις βήμα, αλλά και αν ήταν τόσα, ξέρεις πολλούς που θα έδιναν στην σημερινή εποχή 2,3,5 ευρώ να μαζευτεί το πρόστιμο ?
Αν τα είχαν τα 5 ευρώ ο καθένας για ελεημοσύνη γιατί να πάρουν τρόλεϋ αντί να πάρουν ταξί ? μεροκαματιάρηδες ήταν και οι υπόλοιποι επιβάτες ή άνεργοι, λες να τους περίσσευαν ?
Και ακόμα....λύνεις το πρόβλημα έτσι ? κάθε φορά που ο ελεγκτής κάνοντας την δουλειά του (και με το φόβο ότι αν δεν την κάνει σωστά θα μπει στην ατέλειωτη λίστα ανέργων) κόβει ένα πρόστιμο σε επιβάτη, οι υπόλοιποι θα κάνουν έρανο ? Ένας που παίρνει 2 ΜΜΜ να πάει στον προορισμό του και 2 για να γυρίσει σε πόσους εράνους θα συμμετέχει (αν είναι άτυχος/τυχερός) ?
Εγώ θα απέφευγα να μπω σε ΜΜΜ μην τυχόν και πληρώσω 5 πρόστιμα αντί για άλλους
Αν τα είχαν τα 5 ευρώ ο καθένας για ελεημοσύνη γιατί να πάρουν τρόλεϋ αντί να πάρουν ταξί ? μεροκαματιάρηδες ήταν και οι υπόλοιποι επιβάτες ή άνεργοι, λες να τους περίσσευαν ?
Και ακόμα....λύνεις το πρόβλημα έτσι ? κάθε φορά που ο ελεγκτής κάνοντας την δουλειά του (και με το φόβο ότι αν δεν την κάνει σωστά θα μπει στην ατέλειωτη λίστα ανέργων) κόβει ένα πρόστιμο σε επιβάτη, οι υπόλοιποι θα κάνουν έρανο ? Ένας που παίρνει 2 ΜΜΜ να πάει στον προορισμό του και 2 για να γυρίσει σε πόσους εράνους θα συμμετέχει (αν είναι άτυχος/τυχερός) ?
Εγώ θα απέφευγα να μπω σε ΜΜΜ μην τυχόν και πληρώσω 5 πρόστιμα αντί για άλλους
(πρώην -mesitiko-)
-
Διαβάζω διάφορα.......
Πως ο νόμος είναι σκληρός και άκαμπτος, πως έπρεπε να τηρηθεί και στην περίπτωση αυτή, πως ο ελεγκτής ήταν άτεγκτος.....
και άλλα τέτοια "όμορφα"!!
Μα τι λέτε ωρέ;
Ένα παιδί δεκαοκτώ χρόνων ήταν που έκανε ένα ηλίθιο πταίσμα (δεν έχει κάνει κανείς μας; Και όχι μόνο στα δεκαοκτώ αλλά στο 30, 40, 50 που είμαστε τώρα)
και πανικοβλήθηκε!!
Θα το πω διαφορετικά μήπως το καταλάβετε:
Ο "άτεγκτος" ελεγκτής, εκπαιδεύτηκε ποτέ πως να χειρίζεται τις διάφορες προσωπικότητες που θα συναντήσει στο έργο του;
ΟΧΙ.
Έμαθε απλά να σέρνει από το μανίκι τον κάθε παρανομούντα, προκειμένου να εισπράξει το πρόστιμο.
Όλοι στο ίδιο καζάνι. Παιδάκια, λαθρομετανάστες, ναρκομανείς, γριές ανήμπορες, άτομα με ειδικές ανάγκες, τζαμπατζήδες..... Όλοι ίδιοι!!
Κάποιος απλά τον έχρισε "ελεγκτή" και τον ξαμόλησε στους δρόμους.
Πότε επιτέλους θα καταλάβετε πως και η πιο απλή δουλειά, προϋποθέτει ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ; Για να μην γίνονται μαλακίες;
Λαϊκισμός και αυτό;
Χέστηκα!
Προτιμώ "λαϊκιστής", παρά αδιάφορος και ανίκανος!!
Πως ο νόμος είναι σκληρός και άκαμπτος, πως έπρεπε να τηρηθεί και στην περίπτωση αυτή, πως ο ελεγκτής ήταν άτεγκτος.....
και άλλα τέτοια "όμορφα"!!
Μα τι λέτε ωρέ;
Ένα παιδί δεκαοκτώ χρόνων ήταν που έκανε ένα ηλίθιο πταίσμα (δεν έχει κάνει κανείς μας; Και όχι μόνο στα δεκαοκτώ αλλά στο 30, 40, 50 που είμαστε τώρα)
και πανικοβλήθηκε!!
Θα το πω διαφορετικά μήπως το καταλάβετε:
Ο "άτεγκτος" ελεγκτής, εκπαιδεύτηκε ποτέ πως να χειρίζεται τις διάφορες προσωπικότητες που θα συναντήσει στο έργο του;
ΟΧΙ.
Έμαθε απλά να σέρνει από το μανίκι τον κάθε παρανομούντα, προκειμένου να εισπράξει το πρόστιμο.
Όλοι στο ίδιο καζάνι. Παιδάκια, λαθρομετανάστες, ναρκομανείς, γριές ανήμπορες, άτομα με ειδικές ανάγκες, τζαμπατζήδες..... Όλοι ίδιοι!!
Κάποιος απλά τον έχρισε "ελεγκτή" και τον ξαμόλησε στους δρόμους.
Πότε επιτέλους θα καταλάβετε πως και η πιο απλή δουλειά, προϋποθέτει ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ; Για να μην γίνονται μαλακίες;
Λαϊκισμός και αυτό;
Χέστηκα!
Προτιμώ "λαϊκιστής", παρά αδιάφορος και ανίκανος!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 10 και 0 επισκέπτες