@ krogias:
Αν γνωρίζεις ελληνικά (που γνωρίζεις), σεβάσου τις απόψεις που συνηγορούν υπέρ σου!!
Όμως:
Το να προσβάλλεις έναν Πειρατή μόνο και μόνο γιατί διαφώνησες ιδεολογικά μαζί του....... Ξεπερνά τα πάντα!!!!
(στην ουσία αυτό συνέβη!!!!)
Για κάποιους λόγους είσαι επιθετικός και δικαίωμά σου!!
Ηρέμησε όμως σε παρακαλώ!!!
Τεχνητή διαφάνεια ή το πώς να λες πολλά χωρίς να λες τίποτα
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Τεχνητή διαφάνεια ή το πώς να λες πολλά χωρίς να λες τίπ
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
να ανεβάζει κάποιος ανώνυμος, προσωπικές απόψεις, ατεκμηριωτες, μπακαλιστικες και εντελώς άσχετες με την διαφάνεια, κινούμενος καθαρά αποΝ προσωπικο μένος κατά των δημ.υπαλλ.... ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, καθιστώντας έτσι την χαζη του άποψη, επίσημη θεση των ΠΕΙΡΑΤΏΝ
Έχεις ποτέ ακουστά στην ζωή σου περί της "σιωπηρής συγκατάθεσης";;
Αρκετούς "κνίτες" έχουμε!!!!
Σε παρακαλώ, μην γίνεις άλλος ένας!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Ειμαι επιθετικος γιατι νοιωθω οτι απευθύνομαι σε τούβλα.
Και δεν μου επιτρεπεται να συγχιζομαι πλεον.
Αντε διαγράψτε με λεμε.
Και δεν μου επιτρεπεται να συγχιζομαι πλεον.
Αντε διαγράψτε με λεμε.
-
- Επικοινωνία:
Λοιπόν, kro..., επειδή το παραχόντρυνες. Για πες μου σε παρακαλώ (ναι σε μένα το τούβλο, τον μαλάκα, το αγοράκι... και 'γω δεν ξέρω πόσους άλλους "τεκμηριωμένους" χαρακτηρισμούς σου) ποια είναι η ένστασή σου τελικά;
Ότι αυτά που γράφω είναι προσωπικές μου απόψεις;
Ότι "μισώ" τους ΔΥ και γιαυτό τα έγραψα;
Ότι Διαφάνεια δεν είναι να αναγράφονται και να δημοσιεύονται τα πάντα (τηρουμένων: της ιδιωτικότητας και του απορρήτου των προσωπικών στοιχείων);
Ότι το να μας μοστράρουν και με πλήρη ανάλυση τους μισθοδοτούμενους ΔΥ, χωρίς να λένε ποιος είναι ο ΜΙΣΘΟΣ τους και άρα και το ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, είναι διαφάνεια;
Για πες μου βρε "κοντοσυντοπίτη" μου, τι στο ΔΙΑΟΛΟ μας τσαμπουνάς με τις χοντρομαλακίες σου;
Ότι αυτά που γράφω είναι προσωπικές μου απόψεις;
Ότι "μισώ" τους ΔΥ και γιαυτό τα έγραψα;
Ότι Διαφάνεια δεν είναι να αναγράφονται και να δημοσιεύονται τα πάντα (τηρουμένων: της ιδιωτικότητας και του απορρήτου των προσωπικών στοιχείων);
Ότι το να μας μοστράρουν και με πλήρη ανάλυση τους μισθοδοτούμενους ΔΥ, χωρίς να λένε ποιος είναι ο ΜΙΣΘΟΣ τους και άρα και το ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, είναι διαφάνεια;
Για πες μου βρε "κοντοσυντοπίτη" μου, τι στο ΔΙΑΟΛΟ μας τσαμπουνάς με τις χοντρομαλακίες σου;
здравствуйте
Ρε παπαρα... ηδη παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα των ΔΥ.
Δεν θελει πολθ "κλικ-κλικ" ρε πουστη μου...
Υπάρχει νόμος (ψαξε βρες τον) που αναγράφει αναλυτικά τους μισθους των ΔΥ μεχρι σεντ.
Απο εκει κ πέρα, με μια απλη ανάγνωση της Κατάταξης και
θε υπαλληλου στην υπηρεσια του, μπορεις να βρεις ποσα ακριβώς παίρνει!
Γκεγκε?
Το πιάνεις τώρα?
Βλέπεις που μας οδήγησαν επιφανειακες κ ανθρωποφαγικες σκέψεις οπως αυτη που εξεφρασες ως Μοναρχης των Πειρατων?
Ο καθένας μπορεί να μάθει πόσα πληρώνομαι εγώ. Δεν μπορω ομως να μαθω ποσα παιρνεις εσυ ως ιδιώτης, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Να το πω αλλιώς: Αντι οι ΠΕΙΡ. να βγουν να προστατέψουν κ τα προσ. δεδομ. των Δημ. Υπαλλήλων, ζητάνε να ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.
Ετσι εγω ως ΔΥ, αν παθω κι αλλο έμφραγμα, πολυ σοβαρότερο και χριζω ιατρικης φροντιδας ΜΟΝΟ απο ιδιωτικό νοσοκομειο (επειδη το δημόσιο δεν καλύπτει καποια επεμβαση), μπορει ο Μανατζερ του νοσοκομειου να βρει ολο το οικονομικο background μου και να μου πει "bye bye".
Αυτό το μάθημα δημοκρατικων δικαιωματων ηταν δωρεαν.
ΥΓ. seriously, ποσο χρονών είσαι?
Δεν θελει πολθ "κλικ-κλικ" ρε πουστη μου...
Υπάρχει νόμος (ψαξε βρες τον) που αναγράφει αναλυτικά τους μισθους των ΔΥ μεχρι σεντ.
Απο εκει κ πέρα, με μια απλη ανάγνωση της Κατάταξης και
θε υπαλληλου στην υπηρεσια του, μπορεις να βρεις ποσα ακριβώς παίρνει!
Γκεγκε?
Το πιάνεις τώρα?
Βλέπεις που μας οδήγησαν επιφανειακες κ ανθρωποφαγικες σκέψεις οπως αυτη που εξεφρασες ως Μοναρχης των Πειρατων?
Ο καθένας μπορεί να μάθει πόσα πληρώνομαι εγώ. Δεν μπορω ομως να μαθω ποσα παιρνεις εσυ ως ιδιώτης, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Να το πω αλλιώς: Αντι οι ΠΕΙΡ. να βγουν να προστατέψουν κ τα προσ. δεδομ. των Δημ. Υπαλλήλων, ζητάνε να ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.
Ετσι εγω ως ΔΥ, αν παθω κι αλλο έμφραγμα, πολυ σοβαρότερο και χριζω ιατρικης φροντιδας ΜΟΝΟ απο ιδιωτικό νοσοκομειο (επειδη το δημόσιο δεν καλύπτει καποια επεμβαση), μπορει ο Μανατζερ του νοσοκομειου να βρει ολο το οικονομικο background μου και να μου πει "bye bye".
Αυτό το μάθημα δημοκρατικων δικαιωματων ηταν δωρεαν.
ΥΓ. seriously, ποσο χρονών είσαι?
-
- Επικοινωνία:
Σοβαρά μιλάς; Εσύ αυτό κατάλαβες πως θέλω να γίνει με το ΜΜΔΥ;
Καλά τα "μαθήματα δημοκρατικών δικαιωμάτων" να τα κάνεις σε κανέναν άλλον.
Τι νόημα έχει βρε πειραγμένε, να μας λένε πόσοι είναι στο δημόσιο τομέα αν δεν μας λένε και πόσο είναι το κόστος;
Τι νόημα έχει βρε ξεκούδουνε, να μας λένε αυτό είναι το σύνολο, τόσοι εδώ, τόσοι εκεί, τόσοι παραπέρα αν δεν μας λένε και πόσο κοστίζουν στον κρατικό κορβανά;
Για ποια προσωπικά δεδομένα μιλάς; Το μισθολογικό κόστος με ανάλυση ανά υπουργείο κτλ., είναι προσωπικά δεδομένα; Ποιανού; Του υπουργείου;
Δεν με ενδιαφέρει να δω πόσα παίρνει ο κάθε ένας ΔΥ, με ενδιαφέρει να δω (και ειδικά αφού μας μοστράρουν την διαφάνεια) πόσο κοστίζουν οι Χ ΔΥ στο Ψ Υπουργείο. Τότε και μόνο τότε θα έχει νόημα να ξέρω και πόσοι είναι.
That's FUCKING SIMPLE.-
(μου αρέσει που ήσουν και από τους πρώτους που δούλεψαν phpbb... τρομάρα σου! Κάνε κλικ στην κάρτα μου, ρε βλάκα, να δεις ποιος είμαι....)
Καλά τα "μαθήματα δημοκρατικών δικαιωμάτων" να τα κάνεις σε κανέναν άλλον.
Τι νόημα έχει βρε πειραγμένε, να μας λένε πόσοι είναι στο δημόσιο τομέα αν δεν μας λένε και πόσο είναι το κόστος;
Τι νόημα έχει βρε ξεκούδουνε, να μας λένε αυτό είναι το σύνολο, τόσοι εδώ, τόσοι εκεί, τόσοι παραπέρα αν δεν μας λένε και πόσο κοστίζουν στον κρατικό κορβανά;
Για ποια προσωπικά δεδομένα μιλάς; Το μισθολογικό κόστος με ανάλυση ανά υπουργείο κτλ., είναι προσωπικά δεδομένα; Ποιανού; Του υπουργείου;
Δεν με ενδιαφέρει να δω πόσα παίρνει ο κάθε ένας ΔΥ, με ενδιαφέρει να δω (και ειδικά αφού μας μοστράρουν την διαφάνεια) πόσο κοστίζουν οι Χ ΔΥ στο Ψ Υπουργείο. Τότε και μόνο τότε θα έχει νόημα να ξέρω και πόσοι είναι.
That's FUCKING SIMPLE.-
(μου αρέσει που ήσουν και από τους πρώτους που δούλεψαν phpbb... τρομάρα σου! Κάνε κλικ στην κάρτα μου, ρε βλάκα, να δεις ποιος είμαι....)
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Κομπειλάδας, έχει επεξεργασθεί 15 φορά/ες συνολικά
здравствуйте
-
Συγνώμη για την επιμονή μου αλλά:
Δεν είδα πουθενά, στα επιχειρήματα του "κομπειλάδα" την ανάγκη ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ αναφοράς σε οικονομικά δεδομένα!!
Αν τεκμηριωθεί κάτι άλλο, θα ζητήσω συγνώμη!!
Προφανώς, σαν Πειρατής, θα υποστηρίξω λυσσασμένα την ανωνυμία!! (είτε ΔΥ, είτε ΙΥ).
Όμως ο άνθρωπος άλλο λέει!!
(και εγώ, μία μορφή δημόσιου υπάλληλου ήμουν)!
Ο Σπάρτακος, όταν τον έριχναν στην αρένα, οραματιζόταν και υλοποιούσε την επανάστασή του!!!
Εμείς;;;; Τι;;;;
Υλοποιούμε την φαγωμάρα μας;
Δεν είδα πουθενά, στα επιχειρήματα του "κομπειλάδα" την ανάγκη ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ αναφοράς σε οικονομικά δεδομένα!!
Αν τεκμηριωθεί κάτι άλλο, θα ζητήσω συγνώμη!!
Προφανώς, σαν Πειρατής, θα υποστηρίξω λυσσασμένα την ανωνυμία!! (είτε ΔΥ, είτε ΙΥ).
Όμως ο άνθρωπος άλλο λέει!!
(και εγώ, μία μορφή δημόσιου υπάλληλου ήμουν)!
Ο Σπάρτακος, όταν τον έριχναν στην αρένα, οραματιζόταν και υλοποιούσε την επανάστασή του!!!
Εμείς;;;; Τι;;;;
Υλοποιούμε την φαγωμάρα μας;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 15 φορά/ες συνολικά
Ξανα μανα κυκλους κανουμε. Το παιντι ντεν καταλαμπενει.
Και όμως ρε UFO βοηθά η θεση σου στο να γίνει ευκολότερη η ανάκτηση προσωπικών δεδομενων.
Δεν αντεχω άλλο. Απλα προχωρήστε στην διαγραφή όσων ζητησα.
Δεν ξαναγράφω σε αυτό το τσαρδι.
Και όμως ρε UFO βοηθά η θεση σου στο να γίνει ευκολότερη η ανάκτηση προσωπικών δεδομενων.
Δεν αντεχω άλλο. Απλα προχωρήστε στην διαγραφή όσων ζητησα.
Δεν ξαναγράφω σε αυτό το τσαρδι.
-
- Επικοινωνία:
-
το μονο που με αφορα απο την συζήτηση είναι το περί διαγραφής των ποστ. αυτό δεν έχει κανένα νόημα, εφόσον οτι έχει γραφτεί είναι δημόσιο, και τολμώ να πω ιστορικό. στο ίντερνετ είμαστε, τι ζητάς και συ ? εν τέλει βάζω τον crawler μου να κρατήσει ενα αντίγραφο,γιατί έτσι.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες