Τεχνητή διαφάνεια ή το πώς να λες πολλά χωρίς να λες τίποτα
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Τεχνητή διαφάνεια ή το πώς να λες πολλά χωρίς να λες τίπ
Η προσωπική μου γνώμη είναι πως αν είναι τεχνικά εφικτό να διαγραφούν τα ποστ, να διαγραφούν εφόσον το ζητάει. Δε βρίσκω λόγω γιατί να μην το κάνουμε. Μη μου πείτε για αρχείο ή κάτι τέτοιο γιατί αν είναι να κρατάμε αρχείο σε φόρουμ κλάφτα. Εδώ κατηγορούμε το FB που δεν σβήνει 100% κάποιον και θα κάνουμε τα ίδια;
https://twitter.com/e_kastrinakis
Ακτιδα φωτος!
mankasp έγραψε:Η προσωπική μου γνώμη είναι πως αν είναι τεχνικά εφικτό να διαγραφούν τα ποστ, να διαγραφούν εφόσον το ζητάει. Δε βρίσκω λόγω γιατί να μην το κάνουμε. Μη μου πείτε για αρχείο ή κάτι τέτοιο γιατί αν είναι να κρατάμε αρχείο σε φόρουμ κλάφτα. Εδώ κατηγορούμε το FB που δεν σβήνει 100% κάποιον και θα κάνουμε τα ίδια;
-
krogias έγραψε:Ακτιδα φωτος!mankasp έγραψε:Η προσωπική μου γνώμη είναι πως αν είναι τεχνικά εφικτό να διαγραφούν τα ποστ, να διαγραφούν εφόσον το ζητάει. Δε βρίσκω λόγω γιατί να μην το κάνουμε. Μη μου πείτε για αρχείο ή κάτι τέτοιο γιατί αν είναι να κρατάμε αρχείο σε φόρουμ κλάφτα. Εδώ κατηγορούμε το FB που δεν σβήνει 100% κάποιον και θα κάνουμε τα ίδια;
Συνεννοούμαι με τους υπόλοιπους της Δ.Ε. και θα σε ενημερώσουμε.
https://twitter.com/e_kastrinakis
-
επειδή μάλλον παρερμηνεύτηκα.
Δεν έχω πρόβλημα να διαγραφούν τα μηνυματα, και τεχνικά είναι εφικτό.
Σε αυτό που βρίσκω πρόβλημα, είναι το τι θα γίνουν οι παραθεσεις των μηνυματων και τα θεματα που εχει ξεκινησει.
Αν δεν έχει κανείς άλλος πρόβλημα οι πορτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα...
Σε αυτό που βρίσκω πρόβλημα, είναι το τι θα γίνουν οι παραθεσεις των μηνυματων και τα θεματα που εχει ξεκινησει.
Αν δεν έχει κανείς άλλος πρόβλημα οι πορτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM
-
Petros έγραψε:επειδή μάλλον παρερμηνεύτηκα.
Από μέρους μου βρε petro, χέσε και τις παραθέσεις και τα όποια υποκειμενικά προβλήματα μπορεί να υπάρξουν!!
Αν τεχνικά είναι εφικτό, προτείνω να το κάνετε!
Ο άνθρωπος είναι σαφής και έχει δίκιο!!!
Σε τελική ανάλυση, δεν έχασε η Βενετιά βελόνι αν χαθούν και 50-100 παραθέσεις/σχόλια του καθ` ενός, από την στιγμή που ο άνθρωπος ζητάει τα αυτονόητα!!
Ο mankasp ήταν περιεκτικός στα επιχειρήματά του και συμφωνώ μαζί του!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
- Επικοινωνία:
Και για την ιστορία. Η "προσωπική άποψη" που εξέφρασα στο FB, είναι απλά αυτή: Την προώθηση της Διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα της Δημόσιας Διοίκησης. (από τις αρχές στο ΠΕΙΡ).
Το ότι ο kro... (όποιος και να 'ναι) και ο κάθε kro... θεωρεί ότι, το να δημοσιεύουν μόνο τους αριθμούς των ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΔΥ (τόσοι είναι, τόσοι φύγαν, τόσοι μπήκαν) είναι αρκετό και είναι και Διαφάνεια (
).
Αν δεν βγουν μαζί και το ύψος της δαπάνης, με όλα τα στοιχεία και με τα ίδια ακριβώς επίπεδα ανάλυσης, όπως ανέφερα και στο post στο FB, απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, είναι τεχνητή διαφάνεια και είναι κοροϊδία.-
Όλα τα άλλα είναι απλά φούμαρα.-
Το ότι ο kro... (όποιος και να 'ναι) και ο κάθε kro... θεωρεί ότι, το να δημοσιεύουν μόνο τους αριθμούς των ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΔΥ (τόσοι είναι, τόσοι φύγαν, τόσοι μπήκαν) είναι αρκετό και είναι και Διαφάνεια (

Αν δεν βγουν μαζί και το ύψος της δαπάνης, με όλα τα στοιχεία και με τα ίδια ακριβώς επίπεδα ανάλυσης, όπως ανέφερα και στο post στο FB, απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, είναι τεχνητή διαφάνεια και είναι κοροϊδία.-
Όλα τα άλλα είναι απλά φούμαρα.-
здравствуйте
Kompeiladas ακομα χαμπαρι δεν πηρες ποια ακριβως ηταν η ενσταση μου?
Με κανα μωρο μιλαω?
Αι σιχτιρ με τις σαχλαμαρες σας.
Αντε σβήστε με να τελειωνουμε!!!
Με κανα μωρο μιλαω?
Αι σιχτιρ με τις σαχλαμαρες σας.
Αντε σβήστε με να τελειωνουμε!!!
-
- Επικοινωνία:
Ασε τις τελιτσες και την ανωτερότητα μωρέ...
και κοίτα σε τι χάλια έφτασαν οι ΠΕΙΡ. να ανεβάζει κάποιος ανώνυμος, προσωπικές απόψεις, ατεκμηριωτες, μπακαλιστικες και εντελώς άσχετες με την διαφάνεια, κινούμενος καθαρά αποΝ προσωπικο μένος κατά των δημ.υπαλλ.... ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, καθιστώντας έτσι την χαζη του άποψη, επίσημη θεση των ΠΕΙΡΑΤΏΝ.
γτπ.
και κοίτα σε τι χάλια έφτασαν οι ΠΕΙΡ. να ανεβάζει κάποιος ανώνυμος, προσωπικές απόψεις, ατεκμηριωτες, μπακαλιστικες και εντελώς άσχετες με την διαφάνεια, κινούμενος καθαρά αποΝ προσωπικο μένος κατά των δημ.υπαλλ.... ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, καθιστώντας έτσι την χαζη του άποψη, επίσημη θεση των ΠΕΙΡΑΤΏΝ.
γτπ.
-
@ krogias:
Αν γνωρίζεις ελληνικά (που γνωρίζεις), σεβάσου τις απόψεις που συνηγορούν υπέρ σου!!
Όμως:
Το να προσβάλλεις έναν Πειρατή μόνο και μόνο γιατί διαφώνησες ιδεολογικά μαζί του....... Ξεπερνά τα πάντα!!!!
(στην ουσία αυτό συνέβη!!!!)
Για κάποιους λόγους είσαι επιθετικός και δικαίωμά σου!!
Ηρέμησε όμως σε παρακαλώ!!!
Αν γνωρίζεις ελληνικά (που γνωρίζεις), σεβάσου τις απόψεις που συνηγορούν υπέρ σου!!
Όμως:
Το να προσβάλλεις έναν Πειρατή μόνο και μόνο γιατί διαφώνησες ιδεολογικά μαζί του....... Ξεπερνά τα πάντα!!!!
(στην ουσία αυτό συνέβη!!!!)
Για κάποιους λόγους είσαι επιθετικός και δικαίωμά σου!!
Ηρέμησε όμως σε παρακαλώ!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες