Πρόταση ψήφισης καταστατικών τροπολογιών

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
ScStef

Re: Πρόταση ψήφισης καταστατικών τροπολογιών

Δημοσίευσηαπό ScStef » 09 Αύγ 2013, 16:48

Για να προχωρήσει το θέμα, γιατί αρκετά έχει σκαλώσει εδώ κι ένα μήνα, θα πρότεινα να μείνει όπως έχει η πρόταση, αλλά με την εξής διαφοροποίηση στον κανονισμό: ο χρόνος συζήτησης αυξάνεται από δύο μέρες σε πέντε κι αυτό διότι ίσως δώσει περισσότερη ροή στην συζήτηση.

Θα πρότεινα επίσης η διαδικασία να επαναξιολογηθεί μετά από δέκα ψηφοφορίες και γι' αυτό διότι μόνο στην πράξη θα διαφανούν τα όποια ζητήματα και θα δοθεί η δυνατότητα αναπροσαρμογής της ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Θέλω επίσης να τονίσω ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα επιχειρηθεί να εξευρεθεί η απαιτούμενη ομοφωνία (consensus) πριν το συνέδριο. Αυτό σημαίνει ότι, οι όποιες προτάσεις κατατεθούν, στο σύνολό τους θα συνθέτουν μια γενική πρόταση στην οποία θα συμφωνούν οι περισσότεροι. Όμως για να γίνει αυτό προαπαιτείται η συγκατάθεσή όλων ότι θα συμμετέχουν μέσα από αυτή την διαδικασία.

Για όσους ενίστανται για το χρόνο θα διαφανεί στην συνέχεια εάν όντως χρειάζεται να αυξηθεί
Τέλος στην πελατεία, ναι στην πειρατεία!

laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 09 Αύγ 2013, 18:11

ScStef έγραψε:Για να προχωρήσει το θέμα, γιατί αρκετά έχει σκαλώσει εδώ κι ένα μήνα, θα πρότεινα να μείνει όπως έχει η πρόταση, αλλά με την εξής διαφοροποίηση στον κανονισμό: ο χρόνος συζήτησης αυξάνεται από δύο μέρες σε πέντε κι αυτό διότι ίσως δώσει περισσότερη ροή στην συζήτηση.

Θα πρότεινα επίσης η διαδικασία να επαναξιολογηθεί μετά από δέκα ψηφοφορίες και γι' αυτό διότι μόνο στην πράξη θα διαφανούν τα όποια ζητήματα και θα δοθεί η δυνατότητα αναπροσαρμογής της ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Θέλω επίσης να τονίσω ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα επιχειρηθεί να εξευρεθεί η απαιτούμενη ομοφωνία (consensus) πριν το συνέδριο. Αυτό σημαίνει ότι, οι όποιες προτάσεις κατατεθούν, στο σύνολό τους θα συνθέτουν μια γενική πρόταση στην οποία θα συμφωνούν οι περισσότεροι. Όμως για να γίνει αυτό προαπαιτείται η συγκατάθεσή όλων ότι θα συμμετέχουν μέσα από αυτή την διαδικασία.

Για όσους ενίστανται για το χρόνο θα διαφανεί στην συνέχεια εάν όντως χρειάζεται να αυξηθεί

Σε "θαυμάζω"!!!!
....... Ούτε ο Βενιζέλος όταν πουλούσε (από μαλακία του) την Σμύρνη!!!!

Γίνε όμως πιο ξεκάθαρος, "λατρευτέ" υποστηρικτή του LQFB!!!! (για χαμάλη σε "κόβω" αλλά........ τέλος πάντων!!!!!)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 09 Αύγ 2013, 18:45

Και επειδή διαβάζω πάρα πολύ προσεκτικά, πρώτον:
Γιατί θέλεις επαναξιολόγηση μετά από "δέκα" ψηφοφορίες; Δηλαδή αν είναι έντεκα ή εννιά, υπάρχει πρόβλημα;! (Επιχειρηματολογία; μηδέν!!!..... απλά μιλάς για να κάνεις "φασαρία"!!!)

Επίσης:
Ομοφωνία με ποιο τρόπο βρε "φιλαράκι";
Με αναθέσεις;

Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ελληνικά, φρόντισε τα επιχειρήματά σου να είναι επίκαιρα!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

ScStef

Δημοσίευσηαπό ScStef » 09 Αύγ 2013, 19:01

laskaris_vasilis έγραψε:Και επειδή διαβάζω πάρα πολύ προσεκτικά, πρώτον:
Γιατί θέλεις επαναξιολόγηση μετά από "δέκα" ψηφοφορίες; Δηλαδή αν είναι έντεκα ή εννιά, υπάρχει πρόβλημα;! (Επιχειρηματολογία; μηδέν!!!..... απλά μιλάς για να κάνεις "φασαρία"!!!)

Επίσης:
Με αναθέσεις;

Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ελληνικά, φρόντισε τα επιχειρήματά σου να είναι επίκαιρα!!!!

Η ανασφάλειά σου σε κάνει να βλέπεις εχθρούς και τέρατα, πάρε καμία ψιλή θα σου λύσει το πρόβλημα με τη μία!!!

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 09 Αύγ 2013, 19:14

ScStef έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:Και επειδή διαβάζω πάρα πολύ προσεκτικά, πρώτον:

Επίσης:
Με αναθέσεις;

Η ανασφάλειά σου σε κάνει να βλέπεις εχθρούς και τέρατα, πάρε καμία ψιλή θα σου λύσει το πρόβλημα με τη μία!!!

Ότι πεις!!!
..... Από επιχειρήματα όμως......... πάσχεις!!!
...Επομένως, σαν την οθωμανική διπλωματία: Πες, πες...... όλο και κάτι θα μείνει!!!!
Ξέχασες κάτι όμως:
Είμαι γλοιώδης και στο πετσί μου δεν μένει τίποτα!!!!! Τα πάντα "γλιστράνε"!!
(Ο κάθε ένας, το τελευταίο, το μεταφράζει όπως "αντέχει"!! Επίτηδες δεν χρησιμοποιώ την λέξη "γουστάρει"!!!)

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 09 Αύγ 2013, 19:54

ΩΩΩωωωωωωωμμμμμμμμμμ...

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 09 Αύγ 2013, 19:58

Εφόσον μέχρι στιγμής δεν έχει κανένας αντίρρηση νομίζω είναι ορθό όποιος διαθέσιμος διαχειριστής, να προσφερθεί να υλοποιήσει την πρόταση βάζοντας σε ισχύ τον πιο πάνω κανονισμό

Επειδή με προκάλεσε η συμπεριφορά σου (σου συνιστώ, τέτοια λάθη να τα αποφεύγεις), "αλίευσα" την συγκεκριμένη "έμπνευσή" σου!!!
.... Για να καταλάβω:
Όταν δεν υπάρχει αντίρρηση, σημαίνει αυτόματα και αποδοχή;!
..... Τι λες ρε "πουθενά"!!!!!!!!!!!!

ScStef

Δημοσίευσηαπό ScStef » 09 Αύγ 2013, 20:26

Σου έχει ξεφύγει αυτό:
Οι όποιοι αφορισμοί και συναισθηματισμοί μόνο στασιμότητα μπορούν να επιφέρουν ενώ οι εύλογες αντιπροτάσεις μόνο άλματα προς τα εμπρός.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 09 Αύγ 2013, 20:38

Σωπαίνω!!!!
Με αποστόμωσες!!!! respect!!

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 09 Αύγ 2013, 20:46

pav έγραψε:ΩΩΩωωωωωωωμμμμμμμμμμ...

και πολλά λες.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες