baskin έγραψε:Το LQFB στέλνει κανονικά email. Το πρόβλημα το έχει ο kotsos... Αν τα κόβει ο παροχέας του τότε καλό είναι να αλλάξει παροχέα. Το να βγαίνει και να το λέει ότι δεν είναι αποδοτικό, επειδή δεν του φτάνουν σε εκείνον μόνο τα email, μόνο πόντους στην βαθμολογία ηλιθιότητας κερδίζει.
Το λίκουιντ δεν μου στέλνει κανένα εμαιλ.
Καμία σχέση με τον παροχέα. Λαμβάνω κανονικά τα εμαιλ από το κουμπάσο πχ.
Στο δίκτυο του νοσοκομείου απαγορεύονται τα εμαιλ, όπως και μπλοκάρει ότι έχει σχέση με το pirateparty λόγω πιστοποιητικού ασφαλείας όπως μου εξήγησαν οι ΙΤδες.
Αυτό που εννοώ είναι ότι τις δέκα ώρες που είμαι στην δουλειά, δεν έχω την πολυτέλεια να μπαίνω στο λικουίντ να ελέγχω, όπως εσύ πχ που μπορείς να έχεις δέκα παράθυρα ανοικτά.
Αυτό σημαίνει ότι θα ήταν και θα είναι σωστότερους να στέλνει κάποια ειδοποιήση, αυτό ακριβώς που λέει και ο Φοίβος.
Εκτός αν δεν μας ενδιαφέρει να συμμετέχουν πολλοί, μιας και σε ανύποπτο χρόνο ψηφίστηκε ότι για να περάσει μία πρόταση χρειάζεται να μαζέψει την πλειοψηφία των συμμετάσχουν των και όχι του ΣτΜ.
Θυμάμαι ακόμα πόλος θεωρήθηκαν κακός τότε που υποστήριζα το αντίθετο. Α θυμάμαι και την πιεστική ανάγκη για παραγωγικότητα. Όπως θυμάμαι και τους συμφωνούντες, πολλοί από τους οποίους σήμερα το παίζουν αγανακτισμένοι με την έλλειψη δημοκρατίας και κατηγορούν μαύρες και άσπρες δυνάμεις.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.