Η Συνιστώσα.

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Η Συνιστώσα.

Δημοσίευσηαπό James » 18 Ιουν 2013, 03:36

Baskin είσαι μανούλα στο να παρουσιάσεις τα πρ´αγματα οπως θέλεις , πάντως για να τα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους κανείς εδώ μέσα δεν είπε η έγραψε αυτα που λες.
Οσα γράφεις τα γράφεις για να δικαιολογήσεις τη δική σου λάθος στάση.
Over
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 18 Ιουν 2013, 08:59

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.... Για την ουσία δεν έχεις να πεις κάτι.

Και ναι θεωρώ ότι το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας θα έπρεπε να έχει θέση υπέρ της κατάργησης κάθε χρηματοδοτούμενης "παλαιοκομματικής" μορφής ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο) και μεταφορά της χρηματοδότησης σε δωρεάν πρόσβαση στο Internet για όλους τους πολίτες.

Αλλά μάλλον δεν είναι πολύ πειρατικό για τα γούστα σου...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 18 Ιουν 2013, 09:20

baskin έγραψε:Επιπρόσθετα είμαι κατά της ύπαρξης δημόσιας τηλεόρασης και υπέρ της δημόσιας ελάχιστης δωρεάν πρόσβασης στο internet με την χρήση των κονδυλίων που διοχετεύονται στην "δημόσια" τηλεόραση.
.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
https://twitter.com/e_kastrinakis

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 18 Ιουν 2013, 09:40

mankasp έγραψε:
baskin έγραψε:Επιπρόσθετα είμαι κατά της ύπαρξης δημόσιας τηλεόρασης και υπέρ της δημόσιας ελάχιστης δωρεάν πρόσβασης στο internet με την χρήση των κονδυλίων που διοχετεύονται στην "δημόσια" τηλεόραση.
.

Απο οικονομικης αποψης θα συμφωνησω απολυτα με το Στρατο.

Απο πολιτιστικης ομως θα πρεπει τοτε να δεχτουμε για καποια χρονια την εξαφανιση καθε αποπειρας παραγωγης πολιτιστικης τηλ. εκπομπης.
Μονο Σουλειμαν και Φατμαγκιουλ... :D :D :D απο τον ιδιωτικο (καταχρεωμενο) τομεα...

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 18 Ιουν 2013, 10:40

baskin έγραψε:Η ιδεολογική μου διαφωνία είναι ότι γίναμε μέρος του "κουκουλώματος" των πολλών κακών του μπουρδέλου ΕΡΤ στο πλαίσιο μιας γενικής "αγανάκτησης" για τις κινήσεις της κυβέρνησης. Ξαφνικά όλοι έγιναν θύματα της χούντας...

Επιπρόσθετα είμαι κατά της ύπαρξης δημόσιας τηλεόρασης και υπέρ της δημόσιας ελάχιστης δωρεάν πρόσβασης στο internet με την χρήση των κονδυλίων που διοχετεύονται στην "δημόσια" τηλεόραση.

Όταν λέω λοιπόν ότι η επικαιρότητα δεν κάνει πολιτική, αυτό εννοώ... Δεν είχαμε θέση για την ΕΡΤ και θέλαμε να αποκτήσουμε σε τρεις ώρες. Λάθος. Όσοι είχαν κωλοπυλάλα με την ΕΡΤ να το είχαν κάνει στην ώρα τους, γιατί δεν μιλάμε για κάτι ξεκάθαρο, αλλά ουσιαστικά για κάτι που βρωμάει και ζέχνει. Όσο για τους συμβολισμούς του κοψίματος, όπως είπα ξανά, χέστηκα. Όποιος θέλει συμβολισμούς να πάει στον ΣφΥΡΙΖΑ.

Σόρρυ, Στράτο, αλλά σ'αυτό το θέμα διαφωνούμε κάθετα, οριζόντια, και διαγωνίως. On the bright side, που λένε, κανείς δεν θα μας κατηγορήσει πως εσύ με χειραγωγείς κι εγώ είμαι χειραγωγήσιμη. ;)

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 18 Ιουν 2013, 12:49

mankasp έγραψε:
.

Δεν το αναιρεί όταν τα λεφτά τρέχουν από τα μπατζάκια σου. Όταν όμως έχεις περιορισμένο budget, πρέπει να θέσεις προτεραιότητες και προτεραιότητα για τους πειρατές δεν είναι να έχει ο παππούς τηλεόραση, αλλά ο νέος δωρεάν internet.... (δυστυχώς ή ευτυχώς, αναλόγως πως το δεις).
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 18 Ιουν 2013, 13:37

baskin έγραψε: Όταν όμως έχεις περιορισμένο budget, πρέπει να θέσεις προτεραιότητες και προτεραιότητα για τους πειρατές δεν είναι να έχει ο παππούς τηλεόραση, αλλά ο νέος δωρεάν internet.... (δυστυχώς ή ευτυχώς, αναλόγως πως το δεις).

τραγική η συλλογιστική σου :(
μόνο την τηλεόραση θες να του κόψεις, κόψτου και τη ζωή να τελειώνει :(

Τι είναι αυτά που λες τα σκέφτεσαι καθόλου... εσύ δεν μιλάς για πειρατή αλλά για έναν ανάπηρο συναισθηματικά άνθρωπο ως πειρατή! :(

aiwniosadmin

Δημοσίευσηαπό aiwniosadmin » 18 Ιουν 2013, 13:48

Rainmaker έγραψε:
baskin έγραψε: Όταν όμως έχεις περιορισμένο budget, πρέπει να θέσεις προτεραιότητες και προτεραιότητα για τους πειρατές δεν είναι να έχει ο παππούς τηλεόραση, αλλά ο νέος δωρεάν internet.... (δυστυχώς ή ευτυχώς, αναλόγως πως το δεις).

Τι είναι αυτά που λες τα σκέφτεσαι καθόλου... εσύ δεν μιλάς για πειρατή αλλά για έναν ανάπηρο συναισθηματικά άνθρωπο ως πειρατή! :(

ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΡΩΝ!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!!!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΩΝ.
ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΙ , ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΕΡΩΝ ΕΧΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ;
ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΡΟΙ, ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.
ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ!!!!
ΣΥΝΤΑΞΗ;;;; ΤΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;; ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΩΡΑ!!!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΡΟΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ, ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και aiwniosadmin, έχει επεξεργασθεί 18 φορά/ες συνολικά

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 18 Ιουν 2013, 13:56

aiwniosadmin έγραψε:
Rainmaker έγραψε:

ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΕΡΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΡΩΝ!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!!!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΩΝ.
ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΑΙ , ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΕΙΝΑι ΟΙ ΒΡΩΜΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΡΩΜΟΓΕΡΩΝ ΕΧΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

"Παίρνεις αυτό που δίνεις" μ αυτά που λες βλέπεις και τα δικά σου γεράματα αν σου αρέσουν αυτά τα γεράματα οκ!
...αλλά γιατί να ζούνε; μη μου πεις ότι τους λυπάσαι; τι καλώς άνθρωπος που είσαι :evil:

aiwniosadmin

Δημοσίευσηαπό aiwniosadmin » 18 Ιουν 2013, 13:59

Rainmaker έγραψε:
"Παίρνεις αυτό που δίνεις" μ αυτά που λες βλέπεις και τα δικά σου γεράματα αν σου αρέσουν αυτά τα γεράματα οκ!
...αλλά γιατί να ζούνε; μη μου πεις ότι τους λυπάσαι; τι καλώς άνθρωπος που είσαι :evil:

Εγώ θέλω να πεθάνω νέος, και όχι να ζω για 200 χρόνια με βλαστοκύτταρα και μποτόξ από σφαγμένα παιδάκια της βραζιλίας.
Τελευταία επεξεργασία από 3 και aiwniosadmin, έχει επεξεργασθεί 18 φορά/ες συνολικά

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες