Η Συνιστώσα.

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
hrsfpgyjrnptrd

Re: Η Συνιστώσα.

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 17 Ιουν 2013, 21:55

Λουίζα δεν είναι μομφή αυτό που λέω για κανένα.
Ναι διαφωνήσαμε για τις κραυγές για φασιμους, χούντες κτλ. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως. Η λειτουργία μας κατα την αναμπουμπούλα απέδειξε ότι είμαστε ανερμάτιστοι και ανίκανοι να αποφασίσουμε πότε πρέπει να κάνουμε (ή να μην κάνουμε) κάτι.
Πραγματικά θα ήθελα να έχουμε βγάλει μια ανακοίνωση "υπέρ του δίκαιου αγώνα των εργαζόμενων που δεν φταίνε σε τίποτα και ενάντια στην χούντα της Τρόικας εσωτερικού" για να ξέρω οτι δεν ανήκω εδώ. Είμαστε τόσο τριμπουρδελο που δεν μπορεί ουτε να συμφωνήσει ούτε να διαφωνήσει κανένας. Αλλο από εδώ, άλλο από εκεί, (μερικές φορές και τα δυο μαζί) και όλο μαζί ένα σύνολο που δεν γνωρίζει πολλά αλλά νομίζει ότι έχει άποψη για όλα και έχει πιει πάρα πολλούς καφέδες :P .

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 17 Ιουν 2013, 22:31

Όπως τα λέει ο Νίκος.

Προσωπικά διαφωνώ με το κυνήγι της επικαιρότητας και της ακροαματικότητας. Ενώ άλλοι πιο ψύχραιμοι άρχισαν πρωτοβουλίες για τα δεδομένα του αρχείου της ΕΡΤ, εμείς βρίζαμε όσους δεν ήθελαν να βγουν βιαστικές ανακοινώσεις με "επαναστατικό" ύφος.

Είδαμε να ξεχειλώνονται οι κανονισμοί, μπροστά στην βιασύνη να υπάρξουμε στην επικαιρότητα.

Ε πάρτε το χαμπάρι, δεν υπάρχουμε γιατί δεν παράγουμε και όχι γιατί δεν ακολουθούμε την επικαιρότητα.

Και όπως θα έλεγα για να την σπάσω σε κάποιους που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι πολιτική δήλωση. Στ' αρχίδια μου η ΕΡΤ και η επικαιρότητα. Αλλού πρέπει να εστιάσουμε...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

dizzyk

Δημοσίευσηαπό dizzyk » 17 Ιουν 2013, 22:44

baskin έγραψε:Ε πάρτε το χαμπάρι, δεν υπάρχουμε γιατί δεν παράγουμε και όχι γιατί δεν ακολουθούμε την επικαιρότητα.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε όμως ότι τόσο η (εσωτερική) αναζήτηση της ταυτότητάς μας όσο και η προβολή των θέσεών μας περνά και από τον προβληματισμό πάνω στην επικαιρότητα και το σχολιασμό της. Οι λογικές συνέπειες της υιοθέτησης των πειρατικών αρχών σε επίκαιρα θέματα είναι ο τρόπος μέσα από τον οποίο και τις αντιλαμβανόμαστε και τις γνωστοποιούμε καλύτερα. Το να αγνοείς την επικαιρότητα (ειδικά την πολιτική αφού είσαι πολιτικό κόμμα) είναι ακραίο και καταλήγει γραφικό.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 17 Ιουν 2013, 22:56

Ναι αλλά όταν δεν έχεις έτοιμο κάτι και πας στα τυφλά, γίνεσαι γραφικός της επικαιρότητας, όπως ο συρφετός των υπολοίπων "επαναστατημένων".

dizzyk

Δημοσίευσηαπό dizzyk » 17 Ιουν 2013, 23:06

Προφανώς - γι' αυτό λέω "και" της επικαιρότητας. Τελικά τόσο η παρουσία (gounara και omissman) στην ΕΡΤ όπως και η αναμετάδοση του σήματος, ήταν αξιοπρεπείς κινήσεις πιστεύω και δε φτάσαμε να γίνουμε γραφικοί. Όπως και να έχει, μαθαίνουμε.

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 17 Ιουν 2013, 23:45

Στράτο, νομίζω πως με ξέρεις πια, πως δεν ανήκω στους αγανακτησμένους και επαναστατημένους. Ούτε ο zio ανήκει, ούτε ο omissman, ούτε οι περισσότεροι που έχουμε απομείνει εδώ. Επίσης, ο dizzyk έχει απόλυτο δίκιο. Δεν μπορούμε να αγνοούμε εντελώς την επικαιρότητα, και στην προκειμένη η επικαιρότητα άπτοντο των θεμάτων που μας αφορούν. Μπορεί οι διαδικασίες μας να μην ήταν τέλειες, αλλά μόνο στην πράξη και δοκιμάζοντές τες μαθαίνουμε και πως να τις βελτιώσουμε. Θεωρώ πως κάναμε το σωστό (τα επαναστατικά κείμενα εγώ τουλάχιστον ΔΕΝ τα ψήφισα), η παρουσία μας μέσω του Θανάση και του Γιώργου ήταν αξιοπρεπέστατη, και τώρα μπορούμε να δούμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας.

Phoebus
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Phoebus » 17 Ιουν 2013, 23:59

+1 dizzyk και επίσης συμφωνώ απόλυτα με τη λουίζα, μόνο έτσι θα μάθουμε την πρακτική χρήση και των εργαλείων - και τις δυνατότητες μας και τις αδυναμίες μας. Το να ψέλνουμε ατελείωτα για τις αδυναμίες χωρίς να κρατάμε ένα κλίμα δημιουργικής κριτικής δεν βοηθά.
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 18 Ιουν 2013, 01:31

LouisaT έγραψε:νομίζω πως με ξέρεις πια, πως δεν ανήκω στους αγανακτησμένους και επαναστατημένους. Ούτε ο zio ανήκει, ούτε ο omissman, ούτε οι περισσότεροι που έχουμε απομείνει εδώ.

Don't bundle people. Για τα αλλά το συζητάμε αλλά αυτό είναι άδικο.

Εγώ δεν μίλησα για το αν έπρεπε να πούμε κάτι αλλά για το οτι (πιστεύω) οτι μας συνεπήρε ο θυμός μας. Και αυτό είναι που δείχνει ότι δεν έχουμε αρχές ή δομές (προτιμώ το πρώτο) για να κρατηθούμε από αυτά όταν έρχεται το κύμα της αγανάκτησης.

Κλείνοντας να πω ότι ελπίζω το
LouisaT έγραψε:τώρα μπορούμε να δούμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας.

να το κάνουμε αυτή την φορά και να μην βαυκαλιζόμαστε οτι "όλα καλά τα κάναμε" όπως μετά τις εκλογές που έγιναν ένα σωρό λάθη που πότε δεν συζητήσαμε και δεν αναλύσαμε.

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 18 Ιουν 2013, 01:43

headofthebored έγραψε:
LouisaT έγραψε:νομίζω πως με ξέρεις πια, πως δεν ανήκω στους αγανακτησμένους και επαναστατημένους. Ούτε ο zio ανήκει, ούτε ο omissman, ούτε οι περισσότεροι που έχουμε απομείνει εδώ.

Don't bundle people. Για τα αλλά το συζητάμε αλλά αυτό είναι άδικο.

Νίκο το αναφέρω μ'αυτόν το τρόπο, μολονότι κι εγώ δεν συμμερίζομαι απαραίτητα τους χαρακτηρισμούς και την κατηγοριοποίηση, απευθύνομενη στον Στράτο, γιατί είναι το pet hate του.

headofthebored έγραψε:Εγώ δεν μίλησα για το αν έπρεπε να πούμε κάτι αλλά για το οτι (πιστεύω) οτι μας συνεπήρε ο θυμός μας. Και αυτό είναι που δείχνει ότι δεν έχουμε αρχές ή δομές (προτιμώ το πρώτο) για να κρατηθούμε από αυτά όταν έρχεται το κύμα της αγανάκτησης.

Εντάξει, εγώ δεν νομίζω πως τα πήγαμε κι άσχημα.

headofthebored έγραψε:Κλείνοντας να πω ότι ελπίζω το
LouisaT έγραψε:τώρα μπορούμε να δούμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας.

να το κάνουμε αυτή την φορά και να μην βαυκαλιζόμαστε οτι "όλα καλά τα κάναμε" όπως μετά τις εκλογές που έγιναν ένα σωρό λάθη που πότε δεν συζητήσαμε και δεν αναλύσαμε.

Δεν είναι το ίδιο. Και τις διαδικασίες μόνο στην πράξη μπορούμε να τις τεστάρουμε, και στην πράξη, πολλές φορές, διαφαίνονται και νέες ανάγκες. Αλλά φυσικά, και ευχαρίστως, να συζητήσουμε τί θα μπορούσε να είχε γίνει αλλιώς και πως να οργανωθούμε καλύτερα.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 18 Ιουν 2013, 02:24

Η ιδεολογική μου διαφωνία είναι ότι γίναμε μέρος του "κουκουλώματος" των πολλών κακών του μπουρδέλου ΕΡΤ στο πλαίσιο μιας γενικής "αγανάκτησης" για τις κινήσεις της κυβέρνησης. Ξαφνικά όλοι έγιναν θύματα της χούντας...

Επιπρόσθετα είμαι κατά της ύπαρξης δημόσιας τηλεόρασης και υπέρ της δημόσιας ελάχιστης δωρεάν πρόσβασης στο internet με την χρήση των κονδυλίων που διοχετεύονται στην "δημόσια" τηλεόραση.

Όταν λέω λοιπόν ότι η επικαιρότητα δεν κάνει πολιτική, αυτό εννοώ... Δεν είχαμε θέση για την ΕΡΤ και θέλαμε να αποκτήσουμε σε τρεις ώρες. Λάθος. Όσοι είχαν κωλοπυλάλα με την ΕΡΤ να το είχαν κάνει στην ώρα τους, γιατί δεν μιλάμε για κάτι ξεκάθαρο, αλλά ουσιαστικά για κάτι που βρωμάει και ζέχνει. Όσο για τους συμβολισμούς του κοψίματος, όπως είπα ξανά, χέστηκα. Όποιος θέλει συμβολισμούς να πάει στον ΣφΥΡΙΖΑ.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες