Εδώ έχει ένα δίκιο ο Παυλος,
να βοηθήσουμε και στα πλαίσια της γνωριμίας να μας χώσουν μέσα να πούμε τα δικά μας.
Αν και δε νομίζω ότι αν είχαμε ήδει πάει, θα μασ έλεγε και τίποτα κανένας.
Δύο φορές έγραψα Θανάση πήγαινε στην ΕΡΤ .
Πάντως αν είχα χρόνο και δεν ειχα καάποια θέματα αυτη την εποχή θα είχα πάει αυτοβούλωσ να μιλήσω όπωσ, παέι και ο κάθε ένας εκεί για συμπαράσταση.
Πειρατικές Θέσεις για την ΕΡΤ
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: Πειρατικές Θέσεις για την ΕΡΤ
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
jamesppgr@riseup.net
Εγώ είμαι απολύτως εντάξει με το να δώσουμε τον χώρο χωρίς απαιτήσεις. Αλλά αν είναι να γίνει πρέπει να γίνει άμεσα.
-
LouisaT έγραψε:Εγώ είμαι απολύτως εντάξει με το να δώσουμε τον χώρο χωρίς απαιτήσεις. Αλλά αν είναι να γίνει πρέπει να γίνει άμεσα.
Θα έλεγα όσοι έρθουν να φέρουν και ένα αντίγραφο της φορολογικής τους δήλωσης, έτσι για να μου φύγει η ιδέα... (κι αν έχουν και χαρτί της πρόσληψης τους καλό θα ήταν....).
Είπαμε είμαι μαλάκας...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Kotsos έγραψε:Θα συμφωνήσω με την Λουίζα.
Γιώργο το θέμα χρηματοδότησης είναι σημαντικό. Παρόλο που συμφωνώ σε πολλά από αυτά που προτείνεις, ο αντίλογος θα είναι πάντα και ποιός πληρώνει για όλα αυτά.
Τόσο το θέμα να μπεί τέλος στις διαφημήσεις άλλων καναλιών, να δωθούν οι φόροι για την χρήση των συχνοτήτων ( που ανήκουν στο κράτος και συνεπώς στο λαό και όχι στην ΕΡΤ) έχει πρόβλημα, όσο πρόβλημα έχει τα έσοδα από πώληση των δικαιωμάτων( είμαστε το κόμμα που δεν αναγνωρίζει τα δικαιώματα δεν μπορούμε να πούμε να πουλάει η κρατική τηλεόραση δικαιώματα, DVD κλπ)
Ξανά λέω οτι πρέπει η συμμετοχή να είναι opt-in αν ο "λαός" θέλει δημοσιά τηλεόραση να την πληρώνει και να την ελέγχει σαν τέτοια. Οι χρηματοδότηση απο άλλες πηγές είναι obfuscation και δεν βοηθάει την διαφάνεια. Μετά οι "μέτοχοι" θα αποφασίζουν για το τι θέλουν. Και έλεγχος από κάτω προς τα πάνω και Δημοκρατία και συνεπεία και διαφάνεια.
Εκτός και αν δεν πιστεύουμε σε κάτι άλλο γιατί "δεν έχει δουλέψει ακόμα"
baskin έγραψε:LouisaT έγραψε:Εγώ είμαι απολύτως εντάξει με το να δώσουμε τον χώρο χωρίς απαιτήσεις. Αλλά αν είναι να γίνει πρέπει να γίνει άμεσα.
Θα έλεγα όσοι έρθουν να φέρουν και ένα αντίγραφο της φορολογικής τους δήλωσης, έτσι για να μου φύγει η ιδέα... (κι αν έχουν και χαρτί της πρόσληψης τους καλό θα ήταν....).
Είπαμε είμαι μαλάκας...
Όχι, δεν είσαι μαλάκας. Εγώ πάντως συμφωνώ με πολλά απ' όσα λες και καλά που τα λέει και κάποιος.
Στο συγκεκριμένο θέμα: Ο λόγος που λέμε να παραχωρήσουμε το γραφείο σε (πρώην) εργαζομένους της ΕΡΤ είναι επειδή θεωρούμε πως λογοκρίθηκαν και είμαστε υπέρμαχοι της ελευθερίας του λόγου. Το αν συμφωνείς (εσύ, εγώ) με το ότι ήταν κίνηση λογοκρισίας είναι, πρακτικά, δευτερεύον γιατί οι περισσότεροι συμφωνούν.
Ως αποτέλεσμα, η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών μελών είναι υπέρ της παραχώρησης του γραφείου.
Το μόνο που ζήτησα, και αν το σκεφτείς θα συμφωνήσεις, είναι ότι αν είναι να το δώσουμε, ας το δώσουμε χωρίς όρους. Ας χρησιμοποιήσουν το γραφείο μας για να πούνε ότι θέλουν, ακόμη κι αν διαφωνούμε με αυτά που θα πούνε. Αλλιώς δεν υπερασπιζόμαστε την ελευθερία του λόγου, τους εκβιάζουμε.
-
Kotsos έγραψε:( είμαστε το κόμμα που δεν αναγνωρίζει τα δικαιώματα δεν μπορούμε να πούμε να πουλάει η κρατική τηλεόραση δικαιώματα, DVD κλπ)
που το λέμε αυτό ακριβώς? για θύμισε μου?
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
δλδ και να παραχωρησουμε το γραφειο , αποδεχομενοι εμεις ολους τους πιθανους συνεπαγομενους κινδυνους,
και να μην πουν την παραμικρη κουβεντα γι' αυτο οι "εργαζομενοι που βρισκονται σε αναγκη" ;;;
Τοσος αλτρουϊσμος πια ...
Βεβαια ξεχναμε οτι η ...επαναστατικη ΕΡΤ δεν εβγαλε αχνα για το indymedia ...
Κανονικα δεν θαπρεπε να τους δωσουμε τιποτα απολυτως.
Τη "δεσμευση" να παρουσιασουν την πολιτικα υπευθυνη και συνεπη σταση μας τη θεωρω σαν ελαχιστη και αυτονοητη .
Δεν το ειπαμε αυτο σαν "εκβιασμο" οπως το παρουσιαζει εδω ο pav - ο οποιος και λυπαται με αυτη τη "σταση" των μελων, αλλα σαν
ηθικη τους υποχρεωση την οποια εαν δεν καταλαβαινουν θα αποδειξουν οτι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το τομαρακι τους και τα μιστα τους ,
ή ,
οι εντολες που παιρνουν απο τους κομματικους τους πατρωνες !
και σε αυτη την περιπτωση δεν θα τους αξιζει η οποιαδηποτε συμπαρασταση μας.
ειπαμε, αλτρουϊστες ΝΑΙ, ηλιθιοι ΟΧΙ !
και να μην πουν την παραμικρη κουβεντα γι' αυτο οι "εργαζομενοι που βρισκονται σε αναγκη" ;;;
Τοσος αλτρουϊσμος πια ...
Βεβαια ξεχναμε οτι η ...επαναστατικη ΕΡΤ δεν εβγαλε αχνα για το indymedia ...
Κανονικα δεν θαπρεπε να τους δωσουμε τιποτα απολυτως.
Τη "δεσμευση" να παρουσιασουν την πολιτικα υπευθυνη και συνεπη σταση μας τη θεωρω σαν ελαχιστη και αυτονοητη .
Δεν το ειπαμε αυτο σαν "εκβιασμο" οπως το παρουσιαζει εδω ο pav - ο οποιος και λυπαται με αυτη τη "σταση" των μελων, αλλα σαν
ηθικη τους υποχρεωση την οποια εαν δεν καταλαβαινουν θα αποδειξουν οτι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το τομαρακι τους και τα μιστα τους ,
ή ,
οι εντολες που παιρνουν απο τους κομματικους τους πατρωνες !
και σε αυτη την περιπτωση δεν θα τους αξιζει η οποιαδηποτε συμπαρασταση μας.
ειπαμε, αλτρουϊστες ΝΑΙ, ηλιθιοι ΟΧΙ !
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
-
- Επικοινωνία:
ekfrasi έγραψε:Kotsos έγραψε:( είμαστε το κόμμα που δεν αναγνωρίζει τα δικαιώματα δεν μπορούμε να πούμε να πουλάει η κρατική τηλεόραση δικαιώματα, DVD κλπ)
που το λέμε αυτό ακριβώς? για θύμισε μου?
Το κόμμα πειρατών ζητάει την αλλαγή των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Και όχι ότι τα ισοπεδώνουμε όλα.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
jamesppgr@riseup.net
jamesppgr@riseup.net
ας το δώσουμε χωρίς όρους. Ας χρησιμοποιήσουν το γραφείο μας για να πούνε ότι θέλουν, ακόμη κι αν διαφωνούμε με αυτά που θα πούνε.
ας ξεκολλησουμε επιτελους απο την αστικη πολιτικη "ψευτοορθοτητα"..
Δεν βαζουμε ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΟ .
Δεν μας ενδιαφερει ΤΙ θα πουνε .
Αυτο που εννοουσα (τουλαχιστον εγω) ηταν να τους πουμε ευγενικα οτι θα το εκτιμησουμε ιδιαιτερα εαν :
1. αναφερουν το ποιοι τους εδωσαν αυτην ακριβως τη δυνατοτητα να εκφραστουν ελευθερα,
2. αναφερουν / διαβασουν / παρουσιασουν τις πειρατικες θεσεις που εχουμε πλεον ψηφισει
στα υπ' οψιν οτι εχουν παρουσιασει τον καθε πικραμμενο στην ΕΡΤ (απο ΕΠΑΜ μεχρι Ανταρσυα, ακομη και την καταληψη της βιλας Αμαλια !!!)
Εαν αρνηθουν να το κανουν τοτε η ιστορια γινεται πολιτικα υποπτη - βρωμαει "αριστερη" καθοδηγηση - και εγω τουλαχιστον θα ζητησω νεα ψηφοφορια με ΟΛΑ τα δεδομενα για να παρθει τελικη αποφαση.
Η πολιτικη δεν ειναι παιδικη χαρα για να παιζουν τα παιδακια , ειναι μια αρενα και μαλιστα πολυ, μα πολυ βρωμικη.
Νέες "πειρατικές" αρχές :
-
omissman έγραψε:στα υπ' οψιν οτι εχουν παρουσιασει τον καθε πικραμμενο στην ΕΡΤ (απο ΕΠΑΜ μεχρι Ανταρσυα, ακομη και την καταληψη της βιλας Αμαλια !!!)
Είπαμε εγώ είμαι μαλάκας...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες